Selam Beşiktaş ailesi,
bu güzel foruma ilk katılışım değil
V.Park stadı temelleri atılırken buradaydım
zaman geçtikçe kaynaştık fikirlerimizi yazdık sonrasında ufak tefek tartışmalar sonucunda uzaklaştım forumdan
yıllar geçti tekrar kendimi buraya attım
beni az-çok hatırlayan bilir Alisson Becker'i ilk burada öneren isimlerdenim (Fabri alınmıştı) pek ala Becker alınabilir miydi istesek alırdık 8 m. euro alındığına göre 9 m. euroya alabilirdik
ayrıca Marcelo konusunda yanılmadım sözlü veya fiilli olmasa da içimden doğru bir transfer olduğunu biliyordum sonuçta dinamik bir yapısı vardı keza Atiba'da da öyle
buraya dikkat Beşiktaş'ımın kendi kulüp sitesine 2 defa mail attım adeta yalvararak sonuçta kaçan balık büyük oldu en çok buna üzüldüm (ilk olarak Fırat Günayer'e 2020 yılının eylül ayında kişisel mail atarak hemen 1 gün sonrasında Serdar Sarıdağ'a kişisel mail atarak ki kendisi sadece cevap verdi teşekkür ederek hemen ileteceğini beyan ederek) bu 2 isimden sonra attım kulübe ilki 2021 ocak ayının başları 2.si ise 2021 yılının mayıs ayının ortalarında
önerdiğim futbolcunun hem de yalvararak Güney Koreli stoper Min-jae Kim maalesef buna çok üzüldüm
neyse sizlere daha doğrusu Beşiktaş'ıma bir stoper önerisinde bulunmak istiyorum Nikola Maksimovic bu oyuncuyu ne yapıp edip alın lütfen çok iyi bir stoper tam da aradığımız dinamik bir oyuncu Vida (Wellinton dahil) ile yolları ayırın bunu alın yalvarıyorum yanına artık K.Ayhan mı olur Koray mı olur Abdulkerim mi bilemem ama bu sırp'ı alın hem sağ bekte de oynar istenildiğinde (ayrıca stoper solda da sırıtmaz yeter ki alınsın ve transfer Tosic'de devreye sokulabilir pek ala kolaylaşması açısından)
son olarak Elneny'i de isterim şiddetle (alınabiliyorsa başlıca golcü olarak Sörlöth)
saygılar sevgiler...