Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 604651 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Talisca1903

hakemler leş gibi

Çevrimiçi Samet Ç

needham bir hızlı hücumu daha çöpe attı emekli olsada kurtulsak yoksa bu seneyede kadroda olur

Çevrimiçi Samet Ç

needham bir hızlı hücumu daha çöpe attı emekli olsada kurtulsak yoksa bu seneyede kadroda olur
üç oldu

Çevrimdışı Talisca1903

hakem gibi sizin çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın rezil kepaze herifler

Çevrimdışı Talisca1903

conan the barbarian

Çevrimiçi Samet Ç

needham ve tery ikilisi 15 sayı yedirdi

Çevrimdışı Talisca1903

needham ve tery ikilisi 15 sayı yedirdi
çok eksi yazdılar ama asıl sıkıntı hakemler baldıra çarpan topa ayakla müdagale verdi haramzade

Çevrimiçi Samet Ç

needham gönder bir tane top yönlendirici guard ve bir uzun al şu takım eurocup finali oynar kafadan

Çevrimdışı Talisca1903

needham gönder bir tane top yönlendirici guard ve bir uzun al şu takım eurocup finali oynar kafadan
almazlar bunlar

Çevrimiçi Samet Ç

çok eksi yazdılar ama asıl sıkıntı hakemler baldıra çarpan topa ayakla müdagale verdi haramzade
bize özel değil tüm lig maçlarında aynılar kasıtlı yapıyorlar futbol tarafından 3 kat falan kötü basketbol hakemleri

Çevrimdışı Talisca1903

pota altımız pamuk gibi olmasına rağmen şu maçta farkı 8 çıkardık ama hakemler eritti

Çevrimdışı Talisca1903

herşeye faul çalarak farkı kapattırdı namussuzlar

Çevrimdışı Talisca1903

almman tuğla fırlatıyon babacı sok artık şunları

Çevrimdışı Talisca1903

hakemler tam gaz doğruyor

Çevrimiçi Samet Ç

needham yine saçma sapan getirip tek pas yapmadan atmaya başladı başkası yapsa şu işi dusan direkt köşeye alır

Çevrimdışı Talisca1903

needham 2 tane soktun 3. ne zorluyon mathewse versene fark 2 ye indi kafayı kıracam

Çevrimdışı Talisca1903

needham yine saçma sapan getirip tek pas yapmadan atmaya başladı başkası yapsa şu işi dusan direkt köşeye alır
3. sü çok saçmaydı ya mathewsin eline top değmiyor

Çevrimiçi Samet Ç

verdi maçı geçmiş olsun

Çevrimiçi Samet Ç

verdikleri sportmenlik dışı faule bak kafayı yersin

Çevrimdışı Talisca1903

2 sayı geri düştük  :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

verdi maçı geçmiş olsun
aferin dusan bu akşam al evladını köyüne dön

Çevrimiçi Samet Ç

needham kaldırıp kaldırıp atmaya başladığı an maçı kaybedeceğimizi ben bile anlıyorum ama kenardaki evladına kıyamıyor köşeye almıyor

Çevrimdışı Talisca1903

aferin dusan bu akşam al evladını köyüne dön
hakemlerin ağzının payını veriyor şu anda yönetim uyusun Umut Tahir Güneşi özledim

Çevrimdışı Talisca1903

kaç hafta oldu 5 numara almadılar birleşmeyi euroligi geçtik bari şu işi yapın.Avrupada bahçeşehirin değil bizim maça gitmeniz gerekir ayıp oluyor artık

Çevrimiçi Samet Ç

hakemlerin ağzının payını veriyor şu anda yönetim uyusun Umut Tahir Güneşi özledim
aldığı maçı evladıyla birlikte verdi istediği kadar hakeme sallayıp şov yapsın şimdi yiyeni varsa da afiyet olsun