Gökhan Töre'nin bonservisi neden gösterilip , Olcan'a 5M verilirse , vallahi ben isyan ederim.Olcan oturmuş bir takımın parçası olabilir.Takıma güç katar,fakat Olcan kısa dönemli yarar sağlayabilir (Minimum 2 Sezon Maksimum 3).Gökhan bizim genç yapılanmanın en önemli parçalarından. 21-22 Yaşında , hızlı , fiziği oturmuş , biraz da olsun önünü görebilir , pas yollarındaki sıkıntısını aşarsa uzun dönem bizim takımı sırtlayanlardan olabilir.
Bir diğer önemide bu adamı parlatıp aldığımız fiyatın 2 , 3 katına satabiliriz.
Hocam güzel diyorsunuz da Beşiktaş'a gelmeden önce bu adama hep potansiyeli var diye para yatırılmış chelseada hamburgda vesaire fakat çıkışını bizimle yapabildi banko oynayarak. Kariyerinin ilk golünü bizde attı dahasına gerek yok galiba bunu açıklamak için
Şimdi bu şartlar altında kusura bakmasın ama gökhan istediği yıllık ücreti bu kulüpten alamaz ki bence de o kadar etmez, alacağı maksimum para 1.4 milyon €'dur. 2'lere 2.5'lara oynayamaz bizde. Ayrıca bonservisini şişiren bir kulübü de var, diğer gençlerimizin aldığı oğuzhan olcay necip vesaire yıllık ücreti geçmeyecek bir şekilde anlaşırsa alınabilir ama aksi halde ben sıcak bakmıyorum. En olmadı kerim frei oynar onun yerinde, yıldız adayıysa yıldız adayı

Rakitici vesaire parlatan Bilic kerimi de parlatacaktır.