Sabah 10:00'dan akşam 19:00'a kadar arkadaşlarla kongredeydim... Güzel günler için Fikret Başkan'la devam dedik... İbra ettim pişman değilim

Hareketli bir kongre oldu.
Keşke salonda konuşmacı olup eleştiride bulunan arkadaşlar kongrenin sonuna kadar kalsaydıda Fikret Başkan tektek isimlerini okuyup cevap verirken karşısında muhattap bulabilseydi. Herşey sadece eleştirmek değildir... Eleştiriken öneride getirmek lazım.
Serdal Adalı kongre salonuna geldiğinde keşke konuşma yapsaydı... Bekledim ama Escalade aracıyla gelip bir süre durdu ve sonra bir daha göremedim...
Burada isim vermeyeceğim ama salonda zamanında Yıldırım Demirören'i ibra edip bir oy farkla borcun Beşiktaşımıza kalmasına neden olan arkadaşlar, Fikret Orman'ı ibra etmemek için elini kaldırdılar. Bu nasıl bir çelişkidir? Yıldırım Demirören'i beğenip Fikret Orman'ı beğenmemek nasıl bir çelişkidir ? Bu çelişkiyi yaratan trübünden tanıdığmız isimleri görmek bile benim ibra etmem için yeterliydi... Buradan da anlaşılıyorki tribün rantı artık büyük ölçüde bitmiştir.
Fikret Orman'ın bende bir dönem daha kredisi vardır. Beşiktaşımız için hayırlısı olsun !