Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş Tarih : 07.01.2025 Saat : 19:00 Stadyum : 4 Eylül Stadyumu Hakemler : Halil Umut Meler - Kerem Ersoy - Hüseyin Ersoy - Gürcan Hasova Yayın : A

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 910 defa] Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 1. Maç Sivasspor 0-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

savaşsın mücadele etsin sürekli hata yapsın tek laf etmem ama hiç birşey yapmıyor ilk yarı 4 jere topla buluştu ikisinde rakibe faul yapıp topu rakibe verdi futbolun gereği faul değil direk kasıtlı faul yapıyor yemişim psikolojisini benim psikolojim daha kötü ve bu halede onlar getirdi ben beşiktaşı bu hale düşüren kimseye acımam yerim psikolojilerini servet kazanırkrn ve kazandıklarını yerken psikolojileri bozulmuyor ben birşey kazanmıyorum üstünede harcıyorum

abi çocuk bitik  beden dili o kadar negatif ki. Kaç para kazandiginin önemi yok, öyle olsa işler kötü gidince Pep duvara kafa atmazdı.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi gokhans

Iyiki atamadi bir de tribini cekerdik. Kinci birine benziyor.
ligin en kötü takımı sivasta bile frikik başına emrah başsan geliyor. Yıl 2024 olmuş bizde de gedson ve masuaku, fıkra bu kadar…

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Immobile tekte mustafa'nin onune birakmak yerine bencilligi secti.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Immobile tekte mustafa'nin onune birakmak yerine bencilligi secti.
beşiktaş’da izlediğim en kötü forvet immobile!!

Çevrimiçi hasankale

Rashica nin topu kendi ceza sahasına sisirdikten sonra ki hareketlerini dikkatle izleyin.Bu takım bazı hain oyuncular tarafından Kasten sabote ediliyor.Aldiklari para zehir zıkkım olsun.

Çevrimdışı savaş altay

yiyoduk az daha

Mert yine cikardi. Biraz silkelenmis gibiyiz ama hala yeterli degil.

Çevrimiçi Necmi

beşiktaş’da izlediğim en kötü forvet immobile!!
geçen sene cenki izledik 😳
Cironun beş dakikada buluştuğu top sayısına maç boyu ulaşamıyordu
Bir daha düşün üstelik semih çıktı yerine girdi ve girdi pozisyonlara bak birde semihe bak
Sonra tekrar düşün ciro iyi bşr forvet ama onu oynaması gerektiği gibi ıynatmıyoruz en etkisiz kalacak şekilde oynuyoruz suç onda değil hoca diye takımın başında duran kazmalarda bu adam tek vuruş ustası onun işi top taşu ak değil sen o topu ceza sahasına getirirsen oda içeri sokar biz rafayı bile kullanmada saçmalık rekoru kırıyoruz adam bildiğin forvet ceza sahasına yskın tut her maç atar ama biz inatla en kötü göründüğü terlerde oynayıyoruz bu takımda kimse oynaması gereken yerde oynaması gerektiği şekilde oynamıyor sonrada topa dokunmayan semihin psikolojisini çekiyoruz burda muçiyi koy on numaraya rafayı at öne birde böyle dene bakalım
Hiç birşey d3nemiyorlarki sürekli aynı şeyi yapıp birşeylerin düzelmesini bekliyorlar

Çevrimiçi Necmi

ben silkelenmiş birşey göremedim biz kötüydük sivas bizdende kötüydü ama biz kazanmadık sivas kaybetti 4-5 net pozisyonları var hele son beş dakijada farka giderlerdi merte dua edelim

Çevrimdışı levitate

ne silkelenmesi abi g..e bala kazandık

acil hoca acil 500 transfer
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

geçen sene cenki izledik 😳
Cironun beş dakikada buluştuğu top sayısına maç boyu ulaşamıyordu
Bir daha düşün üstelik semih çıktı yerine girdi ve girdi pozisyonlara bak birde semihe bak
Sonra tekrar düşün ciro iyi bşr forvet ama onu oynaması gerektiği gibi ıynatmıyoruz en etkisiz kalacak şekilde oynuyoruz suç onda değil hoca diye takımın başında duran kazmalarda bu adam tek vuruş ustası onun işi top taşu ak değil sen o topu ceza sahasına getirirsen oda içeri sokar biz rafayı bile kullanmada saçmalık rekoru kırıyoruz adam bildiğin forvet ceza sahasına yskın tut her maç atar ama biz inatla en kötü göründüğü terlerde oynayıyoruz bu takımda kimse oynaması gereken yerde oynaması gerektiği şekilde oynamıyor sonrada topa dokunmayan semihin psikolojisini çekiyoruz burda muçiyi koy on numaraya rafayı at öne birde böyle dene bakalım
Hiç birşey d3nemiyorlarki sürekli aynı şeyi yapıp birşeylerin düzelmesini bekliyorlar
necmi ben golcülük anlamında dedim. Elbette pozisyon bilgisi, futbol zekası falan iyi ama gole çevirme oranı bu kadar düşük bir santrafor izlemedim ben. Penaltıları çıkarırsak çok enteresan bir şut/gol istatistiği çıkar. Hayır bu istatistikde kaçırdığı şutlar falan %100 yada karşı karşıya pozisyonlar. Batshuai’yi niye yolladık biz? Adamda herşey vardı koşu, pres, pas, oyun kurulumu, ver kaç, deli gibi koşu atardı ama son vuruş vasattı. Biz ne yaptık? Heh o yolladığımız batshuai’nin o sezonki şut/gol istatistiği muhtemelen immobile’nin istatistiğini 2’ye 3’e katlar muhtemelen..

Çevrimiçi Necmi

necmi ben golcülük anlamında dedim. Elbette pozisyon bilgisi, futbol zekası falan iyi ama gole çevirme oranı bu kadar düşük bir santrafor izlemedim ben. Penaltıları çıkarırsak çok enteresan bir şut/gol istatistiği çıkar. Hayır bu istatistikde kaçırdığı şutlar falan %100 yada karşı karşıya pozisyonlar. Batshuai’yi niye yolladık biz? Adamda herşey vardı koşu, pres, pas, oyun kurulumu, ver kaç, deli gibi koşu atardı ama son vuruş vasattı. Biz ne yaptık? Heh o yolladığımız batshuai’nin o sezonki şut/gol istatistiği muhtemelen immobile’nin istatistiğini 2’ye 3’e katlar muhtemelen..
iyide sorunu ciroda değil kendinde ara o zaman adam dünyanın en iyi savunma yapan liginde defalarca gol kralı olmuş bir sorun varsa bu daha çok takımdan kaynaklı çünkü en büyük özelliği isabetli vuruşları ve bazı oyuncular gibi bir sezon parlamış oyuncu değil makine gibi atıyor ne zaman atamadı italyada ve bizde kaleden uzak oynanaya başlayınca biz yanlış kullanıyoruz sezon başında doğru kullandık takır takır attı ne zaman taşları yerinden ıynattık o zamandan beri atamıyor atamayan sadece o değil rafada atamıyor semihin ayağına top değmiyor güzel başlayan mustafa pozisyona giremiyor  bunların hepsi biz birilerine takımda yer açmak için takımın düzenini bozduktan sonra oldu oyunculardaki düşüşde birileri kayrıldığı için olabilirmi

Etiketler: