Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Umutcan Kaya, Kapkarakartal, İsmail Özyurt ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 347889 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Monza

yahu mevzu emirhan’a gelme sırası değilki, ilk 11 de oynayabilecek birkaç oyuncumuz var diyerek emirhan belirtildi, buna istinaden emirhan’ın beşiktaş’ın ilk 11 kapasitesinde olmadığını ama yaşının genç olduğunu eksiklerini giderirse olabileceğini, potansiyeli olduğunu belirttim sadece.. herkes santrafor, ortasaha, kanat ve bek önceliğinie hemfikir, ama konu o değil. Bu arada masuaku antepde de kilo kilo bıraktı, ani yakalanan pozisyonda hızlı tempo yürüyerek gelmesi affedilir değil, çok dengesiz bir oyuncu. Hemen değişmeli demiyorum ama uzun vadeli kadro planlamasında mutlaka iyi bir sol bek almalıyız..

Aslında aynı şeyleri düşünüp, yazıyoruz. Sıkıntı yok.

Benim takıldığım nokta şu: Masuaku ve Svenson konusuna gereksiz saplanıyoruz. Onlara sıra gelene kadar 10 tane isim sayarım. Svenson gibi son derece sıradan bir futbolcu sakatlandı, sağ bek mevkisi felç oldu. O kadar kötüyüz yani.

Yoksa bu iki isim yeterlidir, şampiyonluğa oynayan bir Beşiktaş'ın iki beki olacak kapasiteye sahipler diyecek ben dahil bir tek forum üyesi olduğunu zannetmiyorum.

Çevrimiçi Monza

Allah korusun gsye yenilirsek şenol güneş ya da sergen ismi iyice zikredilmeye başlanır.

5 sene bizim taraftar için çok uzun bir süre.

Artık sorunun hocada olmadığını bizim yönetim de idrak etmiştir, diye ümit etmek istiyorum.

Kemal Belgin videosu düştü önüme. Ben olsam diyor, bugün Ole yi gönderir, Denizli'yi getiririm. Şimdi küfür yasak, mecburen kendimizi tutacağız. Yahu Denizli gelmiş 76 yaşına, dün ne yediğini hatırlıyor mu acab. Hey Allahım ya.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Artık sorunun hocada olmadığını bizim yönetim de idrak etmiştir, diye ümit etmek istiyorum.

Kemal Belgin videosu düştü önüme. Ben olsam diyor, bugün Ole yi gönderir, Denizli'yi getiririm. Şimdi küfür yasak, mecburen kendimizi tutacağız. Yahu Denizli gelmiş 76 yaşına, dün ne yediğini hatırlıyor mu acab. Hey Allahım ya.

Asil Kemal Belgin ne yediğini hatırlıyor mu?
Basın boş tenekeden geçilmiyor.

Çevrimiçi Monza

Asil Kemal Belgin ne yediğini hatırlıyor mu?
Basın boş tenekeden geçilmiyor.

Kabahat zaten onda değil, onu oraya çıkartıp, mikrofonu verende.
Buna bedava çay var gel diyorlar. O da Denizli diyor, neyse Stankoviç felan da diyebilirdi  :)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şimdi duydum çok şaşırdım. Biz gerçekten cuma günü mü antrenmana başlıyoruz? Eğer öyleyse bu takım hiç bir şeyden ders çıkarmayacak kadar balık hafızalı mi?
Tam tersine pazar gününden itibaren antrenmana cagiracaksin bu ruhsuzlari, tum gün tesislerde tutacaksın.

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi duydum çok şaşırdım. Biz gerçekten cuma günü mü antrenmana başlıyoruz? Eğer öyleyse bu takım hiç bir şeyden ders çıkarmayacak kadar balık hafızalı mi?
Tam tersine pazar gününden itibaren antrenmana cagiracaksin bu ruhsuzlari, tum gün tesislerde tutacaksın.
Onları yapmak için yönetim lazım. Antrenmanı stada alıp, taraftara açık yapsınlar. 2 gün yeterli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

gio döneminde de oluyordu çok dinlenmeler, uzun izinler, gecikmeli kamp falan.. muhtemelen maaşlar ödenemiyor, gecikiyor, bundan kaynaklanıyor. zaten takımın bu kadar düşmesinin sebebide bu. Bir maccabi maçımız vardı resmen iş yavaşlatma yaptı oyuncular, resmen bilerek oynamadı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi mellfred

gio döneminde de oluyordu çok dinlenmeler, uzun izinler, gecikmeli kamp falan.. muhtemelen maaşlar ödenemiyor, gecikiyor, bundan kaynaklanıyor. zaten takımın bu kadar düşmesinin sebebide bu. Bir maccabi maçımız vardı resmen iş yavaşlatma yaptı oyuncular, resmen bilerek oynamadı..
bu takımın bir satroforu bir de ödeme dengesi olsaydı (yani sahibi)  hala yarıştaydı

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bugun hazirlik maçını izledim.

Elan Ricardonun daha cok yolu var bence kadroya girebilmek için. Çok büyük umut beslememek gerek kisa vadede.

Çevrimiçi Samet Demir

Bugun hazirlik maçını izledim.

Elan Ricardonun daha cok yolu var bence kadroya girebilmek için. Çok büyük umut beslememek gerek kisa vadede.
Öyleyse Ndour ve Musrati'yi gönderip yerlerini Amir ve Elan ile ne diye doldurduk biz? Kimseyi almayıp yaza bıraksak çok daha iyi fırsatlar çıkabilirdi karşımıza.

Çevrimiçi Necmi

Öyleyse Ndour ve Musrati'yi gönderip yerlerini Amir ve Elan ile ne diye doldurduk biz? Kimseyi almayıp yaza bıraksak çok daha iyi fırsatlar çıkabilirdi karşımıza.
söyledik bunlar gibisi alt yapıda dolu bu yapılanma falan değil dedik

Çevrimiçi Samet Demir

söyledik bunlar gibisi alt yapıda dolu bu yapılanma falan değil dedik
2 oyuncunun da hazır olduğunu düşündüğüm için gelmesine ben çok sevinmiştim. Sonuç hüsran oldu. Devre arası Ernsf ve Yusuf alarak şampiyon olduk. Tabikide bu uç örnektir ama iyi bir katkı almayacaksak ortama ayak uydurmuş kalitesi takıma göre üst seviye 2 oyuncumuzu neden yolladık halen cevap bulamıyorum. En eksiksiz bölgemiz orta sahanın ortasıyken orayı da sıkıntılı bölgelere eklemeleride cabası.

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı hakem isteği reddedilmiş. :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Belarus karşısında Semih çok olgun bir oyun oynadı.
Gokhan Gönül e de helal olsun, Mustafa ile Semihi çıkartmadan birlikte oynattı.

Çevrimiçi gokhans

Yabancı hakem isteği reddedilmiş. :)
ben yönetim yerinde olsam tribün liderlerini ve stad güvenliği ile görüşürüm, maçda gs lehine kararlar çıkmaya, beşiktaş doğranmaya başladığı an taraftarı sahaya indiririm. O hakemide o gün staddan çıkarmam, rehin aldırırım. Bu sene zaten bizim için bitti, en azından önümüzdeki sene için gözdağını vermiş olursun. Hem federasyon başkanıda bu konuda tecrubeli, anlayışla karşılayacaktır :)) 3 yıldır ensemize vurula vurula notterdam’ın kamburuna döndük. Fikret Orman vari yönetime ihtiyacı var önce bu camianın. Sol beki, kanadı, santraforu hallolur ama takımın hakları gaspedilirken susan ve izleyen yönetimle bir adım ileri gidemeyiz..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çıkan isimlere bak. Bir de ilk ortaya çıktığı zamanlarda bizi doğrayan Yasin Kol guzellemelrri yapılmaya başlanmış.

Bu domates surat gelirse çok net biz maçı 10 kişiyle dahi tamamlayamayiz
Sonra da bu aparatı kenara çekerler. Zamanında Rize maçında tekme tokat attıkları gole gözünü kapatan aparat gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Çıkan isimlere bak. Bir de ilk ortaya çıktığı zamanlarda bizi doğrayan Yasin Kol guzellemelrri yapılmaya başlanmış.

Bu domates surat gelirse çok net biz maçı 10 kişiyle dahi tamamlayamayiz
Sonra da bu aparatı kenara çekerler. Zamanında Rize maçında tekme tokat attıkları gole gözünü kapatan aparat gibi.
Valla başkan seçim öncesi olmazsa tff binasının önünde yatar Beşiktaşın hakkını yedirmem dedi. Göreceğiz bakalım. Nasıl bir cendereye düştük, nasıl bir zamanda doğduk bunlar nasıl çile böyle çek çek bitmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Ceyhun Kazancı yabancı hakem kararı nedeniyle istifa etmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı varıda kaldırmışlar :D

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı varıda kaldırmışlar :D
Mantıklı olmuş, bir farkını görmemiştik. Karakteri yeri de olan adama vermişler. Cuk oturmuş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bize kolu da sokmuşlar bu gesenin bizi geçmesi için aparat  işini yapar kizaga çekerler.

Çevrimiçi Samet Demir

Bize kolu da sokmuşlar bu gesenin bizi geçmesi için aparat  işini yapar kizaga çekerler.
Öyle birşey olursa o müsvetteyi staddan çıkarmasınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

yasin kol ghezzalın kariyerini bitiren sakatlığı yaşadığı maçta o harekete sarı bile vermemişti bir takım bu kadar göz göre göre bu kadar kollanmaz ama bir şekilde yeneriz bunları o konuda şüphem yok avcı ve umut nayirle yenmişliğimiz var daha ne olacak

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle birşey olursa o müsvetteyi staddan çıkarmasınlar.
öyle bir şey olmasını beklemeye gerek yok başkan hacıosmanoğluna senin yaptığını bende yaparım diyecekti basın toplantısında iş o dakika çözülmüştü

Etiketler: