2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, Samet Demir, NioHH, levitate, Sinan23 ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 17095 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvanın nerede oynadığını, ne oynadığını çözemedim. Sağda başlayıp solda bitirdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

valla ben amrabat’a hayran kaldım. Gedson, ox, mario’nun yaptığını adam tek başına yapıyor.  Çok acayip bi seviye..
iyi bir 8 ama fb 6 numaralar konusunda cahil olduğu için adamı 6 sanıp yanlış kullanıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Rotasyon için Rizede ki Mithat bence düşünülebilir ama defans konusu biraz tedirgin ediyor beni. Tayfurun Rize şubesi gibi geliyor ama topu yakıştırıyorum o çocuğa.

Bence yerli konusunu gurbetçilerden halletmemiz gerekiyor.
valla nasıl çözüyorlarsa çözsünler yerli rotasyonu olmayan takımın çok başı ağrır
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Rıdvanın nerede oynadığını, ne oynadığını çözemedim. Sağda başlayıp solda bitirdi.
arada kanat falan oynatıyorlar, bayağı seviyorlar kullanmak istiyorlar ama yer yok bakalım ne yapacaklar

çok komple bi oyuncu olmuş ama sakatlık işi can sıkıcı, hep adeleden yaşıyor bir de
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

https://www.transfermarkt.com.tr/keita-kosugi/profil/spieler/1146988

Sol bek için dikkatimi çekti. 18 yaşında, hücumcu bir Japon sol bek. İsveç liginden. Tek dezavantajı kısa boyu. İleride ismini çok duyabiliriz.

Çevrimiçi gokhans

arada kanat falan oynatıyorlar, bayağı seviyorlar kullanmak istiyorlar ama yer yok bakalım ne yapacaklar

çok komple bi oyuncu olmuş ama sakatlık işi can sıkıcı, hep adeleden yaşıyor bir de
osai’nin dün rıdvan ile bir pozisyonu oldu topu atıp geçmeye çalıştı, geçemedi omuzla yerde buldu kendini osai, hızıda sökmedi. Süper ligin en hızlı oyuncularından ama rıdvan’a sökmedi. Çok şaşırdım, çelimsiz gibi duruyor çünkü..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan23

Gedson a bak sayesinde uduokhai sakatlandı. Birde sözleşme uzattık. Hem gerizekali hemde özürlü.

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson a bak sayesinde uduokhai sakatlandı. Birde sözleşme uzattık. Hem gerizekali hemde özürlü.
Yazın satılsın dedik diye vatan hayini ilan edildik. Hala söylüyorum bu adamı bir şekilde takas falan yoluyla göndermemiz lazım.
Gedson kötü bir oyuncu değil ama bizim oyunumuzu kötü etkileyen bir oyuncu. Özellikle böyle kapanan takımlara karşı.

Çevrimiçi gokhans

Yazın satılsın dedik diye vatan hayini ilan edildik. Hala söylüyorum bu adamı bir şekilde takas falan yoluyla göndermemiz lazım.
Gedson kötü bir oyuncu değil ama bizim oyunumuzu kötü etkileyen bir oyuncu. Özellikle böyle kapanan takımlara karşı.
gedson, kontraatak yapan, ani hücum yapan takımlar için bulunmaz hint kumaşı ama oyuna hükmeden, rakip sahaya yıkacağın oyunlarda 1 kişi eksik oynatıyor.. Ver anadolu takımlarına çılgın atar, büyük takımda olmuyor pas veremiyor, oyun zekası çok kötü. Bi pozisyonda pas aldı, arkası bomboş alan topla rakip ceza sahasına kadar gidecek ama döndü stopere attı rakip bastı top taç sonra rakip hücumu. 2 pozisyondada müsait 2 arkadaşı var rakip ceza sahası önü birinde emirhana diğerinde masuakuya döndü. Amacı topun ondan çıkması…

Çevrimiçi Samet Demir

gedson, kontraatak yapan, ani hücum yapan takımlar için bulunmaz hint kumaşı ama oyuna hükmeden, rakip sahaya yıkacağın oyunlarda 1 kişi eksik oynatıyor.. Ver anadolu takımlarına çılgın atar, büyük takımda olmuyor pas veremiyor, oyun zekası çok kötü. Bi pozisyonda pas aldı, arkası bomboş alan topla rakip ceza sahasına kadar gidecek ama döndü stopere attı rakip bastı top taç sonra rakip hücumu. 2 pozisyondada müsait 2 arkadaşı var rakip ceza sahası önü birinde emirhana diğerinde masuakuya döndü. Amacı topun ondan çıkması…
Konya maçında en az 4 pozisyonda gedson topu ya rakibe ya da ortaya bir yere attı. Göz göre göre yaptı bunu hemde. Tv karşısında çıldırdım.

Çevrimdışı joseph35

Kaynak güvenilir olmasa da -Fotomaç- Patrik Schick haberi çıkmış. Keşke yeni santraforumuz olsa.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2025, 18:39:49 joseph35 ]

Çevrimiçi Sinan23

Sorloth zorlasak garanti golcü.

Çevrimdışı murat baltacı

Bencede satılsın ama elimize geçecek para önemli altı yedi falan gelecekse rotasyonda olsun daha iyi seneye iyi kadro kurup hem Avrupa hem ligde olacağım dersen gedson Avrupa maçlarında işimizi görür ligdede rotasyonlu kullanırsın zaten imkan varsa Avrupa için takım yapsinlar fener iki senedir direkten dönüyor düzgün kadro düzgün hoca ile ilerleriz sonrası şansa kalıyor artık fenerin kadro bizde olsa içerde üç tane yemezdik tribün baskısı falan dönerdi o maç bunlar ilk golü yiyince tribün başladı izlemeye bide şu gedsonu üç senedir o kadar hoca geldi bir türlü bekte denenmedi zaten yarışta yokuz bari şu denemeler yapılsa.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Bencede satılsın ama elimize geçecek para önemli altı yedi falan gelecekse rotasyonda olsun daha iyi seneye iyi kadro kurup hem Avrupa hem ligde olacağım dersen gedson Avrupa maçlarında işimizi görür ligdede rotasyonlu kullanırsın zaten imkan varsa Avrupa için takım yapsinlar fener iki senedir direkten dönüyor düzgün kadro düzgün hoca ile ilerleriz sonrası şansa kalıyor artık fenerin kadro bizde olsa içerde üç tane yemezdik tribün baskısı falan dönerdi o maç bunlar ilk golü yiyince tribün başladı izlemeye bide şu gedsonu üç senedir o kadar hoca geldi bir türlü bekte denenmedi zaten yarışta yokuz bari şu denemeler yapılsa.
Bu ligde hiç bir senaryo da Gedsonu rotasyona koymazlar. Gedson kesinlikle kötü bir oyuncu değil ama bazen öyle pas hataları yapıyor ki, hele en çok top yanındaki arkadaşlarındayken onlara topu geriye atmasını söylemesi falan yok mu, çıldırıyorum tv başında. Rakibin 11 kişi defans yaptığı maçlarda çoğunlukla batırıyor. Bu nedenle satmadak bile alıcı olan bir takımdan takas yoluyla win win bir transfer gerçekleştirilebilir.

Çevrimiçi gokhans

Bu ligde hiç bir senaryo da Gedsonu rotasyona koymazlar. Gedson kesinlikle kötü bir oyuncu değil ama bazen öyle pas hataları yapıyor ki, hele en çok top yanındaki arkadaşlarındayken onlara topu geriye atmasını söylemesi falan yok mu, çıldırıyorum tv başında. Rakibin 11 kişi defans yaptığı maçlarda çoğunlukla batırıyor. Bu nedenle satmadak bile alıcı olan bir takımdan takas yoluyla win win bir transfer gerçekleştirilebilir.
Çok iyi bir kontraatak oyuncusu.. Al mesela bizim milli takıma koy, yada manc-r.madrid ile cl maçına çıktın kapanıp gol arayacaksın, süper iş yapar, ama 30 kat bütçe farkın olan ve tüm olayı tempo ve oyunu yavaşlatıp, sert oynayıp, hiper presle kontra kovalayan kalitesiz anadolu takımlarına karşı vasat ötesi bir şeye dönüşüyor, o vasat anadolu takımlarında rakibin olsa banko maçın oyuncusu olur ama maçı domine eden takımda resmen aşağı çekiyor takımını. Valla ben hala bek görüşümün arkasındayım.. Rakibe üstünlük kuran, maçı domine eden takımlarda orta saha oynayamaz ama mükemmel bir bek olabilir..

Çevrimiçi Samet Demir

Çok iyi bir kontraatak oyuncusu.. Al mesela bizim milli takıma koy, yada manc-r.madrid ile cl maçına çıktın kapanıp gol arayacaksın, süper iş yapar, ama 30 kat bütçe farkın olan ve tüm olayı tempo ve oyunu yavaşlatıp, sert oynayıp, hiper presle kontra kovalayan kalitesiz anadolu takımlarına karşı vasat ötesi bir şeye dönüşüyor, o vasat anadolu takımlarında rakibin olsa banko maçın oyuncusu olur ama maçı domine eden takımda resmen aşağı çekiyor takımını. Valla ben hala bek görüşümün arkasındayım.. Rakibe üstünlük kuran, maçı domine eden takımlarda orta saha oynayamaz ama mükemmel bir bek olabilir..
Avrupa maçlarında bu nedenle göze batan iyi oyun oynadı, derbi maçlarında da rakip kapanmadığı için kendini atabileceği boş alan buldu hep iyi performans gösterdi. Ama benim gözüm hep 8 numara için Sosa tarzı birini arıyor. Hatta Demir Ege de kalırsa ona uygun birini yanıma monte edebiliriz. Yerli kalitemizi de arttırmış oluruz. Kısaca yazın kime teklif gelirse satılmalı kafasındayım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İsimler çıkmaya başladı bir çoğu yem diye düşünüyorum ama şu Durosinmi nedir biraz izledim fena oyuncu. Tam bu ligin topçusu gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

İsimler çıkmaya başladı bir çoğu yem diye düşünüyorum ama şu Durosinmi nedir biraz izledim fena oyuncu. Tam bu ligin topçusu gibi.
1 Ocak doğumlu afrikalı olması sıkıntı geçen sene devre arası bundesliga yapacakken ağır sakatlık geçirdi şimdi toparladı ama soru işareti çok tabi

Çevrimdışı murat

mensahın bir tık iyisi.mensah gelirken olmaz yetersiz ve büyük takım oyununa uymaz demiştik.gedson da hücuma yakın oynadığında olmuyor.biraz ibrahim üzülmez diyebiliriz veya caner erkin.hücumda başlayıp sol bekte bitirdiler.bence de bir bek olarak denemek lazım.hatta 3-5-2 kanadı.

Çevrimiçi Samet Demir

mensahın bir tık iyisi.mensah gelirken olmaz yetersiz ve büyük takım oyununa uymaz demiştik.gedson da hücuma yakın oynadığında olmuyor.biraz ibrahim üzülmez diyebiliriz veya caner erkin.hücumda başlayıp sol bekte bitirdiler.bence de bir bek olarak denemek lazım.hatta 3-5-2 kanadı.
Kaç tane hoca geldi hiç birisi bek olarak denemedi, Gedson var diye o bölgeye iyi bir adamda alınmıyor. Bu durumda çözüm belli. Bir şekilde ya %50 alınıp satılacak ya da bir fırsat oluşturup takasda kullanılacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hirvatlarin maçında sonradan oyuna giren Ivanovic çok dikkatimi çekti. İleride sert bir pres yapıyor, topu kazanınca olumlu, bitiricilikte iyi. TM de gözüken fiyata bırakmazlar diye düşünüyorum ama herif cidden çok iyi.

Çevrimdışı murat baltacı

Avrupa maçlarında bu nedenle göze batan iyi oyun oynadı, derbi maçlarında da rakip kapanmadığı için kendini atabileceği boş alan buldu hep iyi performans gösterdi. Ama benim gözüm hep 8 numara için Sosa tarzı birini arıyor. Hatta Demir Ege de kalırsa ona uygun birini yanıma monte edebiliriz. Yerli kalitemizi de arttırmış oluruz. Kısaca yazın kime teklif gelirse satılmalı kafasındayım.
Yine konuştuğumuz noktaya geldik gedsonu çıkar derbileri alamazsın keşke dediğin gibi yanına sosa gibi ofansif oyuncu ile oynasa yada gedsonda olmayan özellikte bir altı numara ile oynasa daha net fikir oluşur kafamızda musrati buna uygundu aslında ama oda fiziki mücadele kesicilik anlamında hiç yoktu o yüzden ideal orta saha olamadı ama keşke hiç göndermeseydik yerine oynayan ox yada amirden hiç katkı alamıyoruz zararın neresinden dönersek kar dedik gittik olmamış oyuncuya yine iki üç milyon bonservis verdik yazın can keleş yerine iki katını verip oğuz aydın almadık hep ucuz etin yahnisini kovaliyoruz ama olmuyor yada gidip beş liralık adama on veriyoruz bu seferde paranın gölgesinde kalıyor yine katkı alamıyoruz nasıl bir kısır döngü bu anlamadım iyi bir planlama yapıp iyi oyuncular alamıyoruz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Şuda var senelerdir ideal altı numara kanat ve forvetimiz yok sıkışan maçlarda kapanan takımlara karşı gedsonun göze batması birazda bundan şu takıma shorlot oğuz aydın Atiba rosie gibi üç oyuncu eklesek herşey çok farklı olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Santrafor

Mehdi Taremi

Niclas Füllkrug

Beto

Maroan Sannadi

Terem Moffi ( Çaprazları kopardı piyasası düşmüştür bizim ligde tutmaması imkansız risk alınabilir )

Arthur Cabral

Hamza Igamane

Vedat Muriqi

Odsonne Edouard

Etiketler: