Kaleye Berke çek Mert sonrasına da hazırlayacağın potansiyelli kalecin olsun.
Svensson kalacak gibi.
Stopere Bednarek küme düşen kulübünden 6 milyona serbest kalabiliyor, çok pahalı olmadan bizim ligimizde iş yapacağını düşünüyorum, yanında Emirhanla veya Felixle katkı sağlar. Paulistadan çıkmak şart.
Sol beke Masuaku gibi dengesiz değil mücadeleci bir bek iyi olur, aşırı yüksek profile gerek yok, uyguna Rıdvan çekilmesine de okeyim ben, bütçemiz kısıtlı olduğu için.
Gedson’ un %50si oldukça satmayacağım dedi başkan ondan 8de Gedson olacağını düşünüyorum, ondan maksimum performansı almak için de fizik ve mücadele olarak orta sahaya güç katacak bir 6(bütçe varsa Ndidi, göztepeden Anthony Dennis de uygun bi profil), arabistandan bir yıllık kiralık bi Fabinho da olur bonservisi başka mevkiye vermek istiyorsak, ve önlerinde serbest Rafa.
Sağ kanada Davitashvili veya Serginho gibi daha yaratıcı bi oyuncu, sola da Lauriente gibi atlet skorer kanat, tabii kanatta fırsat transferi de düşer, arabistandan, ingiltereden kiralık oyuncu yapabiliriz.
Santrafora da şüphesiz net bi isim lazım, benim bir numaralı adayım Mitrovic. immobileye verdiğimiz paraya kiralık mitrovic oynatabilirsek seneye bile bu sarışınlarla yarışırız.
Mert(Berke)
Svensson - Bednarek - Emirhan(Felix) - Rıdvan
Fabinho - Gedson
Davitashvili - Rafa - Lauriente
Mitrovic.
Teklif gelen kim varsa satarım, Semih, Musrati, Rashica ve Bahtiyardan gelir elde edebiliriz, etmemiz de gerekir başkanlık satarken de belli olur. Immobile ve Paulistadan çıkmalıyız. 6ya bednarek, kiralık Fabinho ve Mitrovic, parayı bir tek kanatlara vereceğiz.