2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

blackeagle35, kartalizma190399, sefaköykartali, mayguntr, Umutcan Kaya, İsmail Özyurt, hasankale, levitate, kahyaoglueren, bull74, Kapkarakartal ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 37836 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Orta sahaya musratiyi ekleyebilirsin, belki daha rahat kadro kurarsın. Seneye işimiz tamamen şansa kaldı. Takımda para edecek kimse yok , fb ve gs ile mücade çok zor.
neden zor onlar kayseri adana oynarken biz real barça falanmı oynayacağız sorun kadro kalitesi değil maç seçen ahlaksız oyuncular biz bu kadar puan farkını fenere gs ye yenilerekmi verdik farkındamısınız tırı vırı takımlara yrnilmesek şampiyonluğun en büyük adayı bizdik avrupada bile bsşka şey konuluyor olurduk lioan atletico yen tel avive yenilir sonra çıkalım kadro kalitesinden bahsedelim komik değilmi
Bunlar beşiktaş oyuncusu değil gerekirse ikinci ligden üçüncü ligden adam toplasınlar ama bu eşeklerin hepsi gitmeli  bir tane bile kalsa bu hastalık devam eder
Taraftarda bu kafada giderse bu takım düzelmez bizim sorunumuz kalite değil ahlak renkliyi na mağlup şampiyonluktan ettik diğerini şampiyonluktan ettik hala kalite farkı diyorsunuz ben fark göremiyorum biz ligin dibindeki anadolu takımlarına puan saçarken onlar saçmadılar fark bu

Çevrimiçi gokhans

neden zor onlar kayseri adana oynarken biz real barça falanmı oynayacağız sorun kadro kalitesi değil maç seçen ahlaksız oyuncular biz bu kadar puan farkını fenere gs ye yenilerekmi verdik farkındamısınız tırı vırı takımlara yrnilmesek şampiyonluğun en büyük adayı bizdik avrupada bile bsşka şey konuluyor olurduk lioan atletico yen tel avive yenilir sonra çıkalım kadro kalitesinden bahsedelim komik değilmi
Bunlar beşiktaş oyuncusu değil gerekirse ikinci ligden üçüncü ligden adam toplasınlar ama bu eşeklerin hepsi gitmeli  bir tane bile kalsa bu hastalık devam eder
Taraftarda bu kafada giderse bu takım düzelmez bizim sorunumuz kalite değil ahlak renkliyi na mağlup şampiyonluktan ettik diğerini şampiyonluktan ettik hala kalite farkı diyorsunuz ben fark göremiyorum biz ligin dibindeki anadolu takımlarına puan saçarken onlar saçmadılar fark bu
tel aviv maçı çok bariz ihanetti. Adamlar göz göre göre resmen maç sattı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Ahlak konusunda haklı olsanda kadro kaliten diğer kluplere göre zayıf, anadolu klubü gibi kontra atak ve santraforsuz maçlarda büyük takımları yenme şansın doğabiliyor, (yanlış anlama olmasın fb ve gs büyük klup demek isyemiyorum)bu maçlarda stoperlerinde üst düzey gözüküyor ancak akan oyunda yoksun, pres özelliğin yok ve kapalı savunmaları açamıyorsun bile, gidişat kadro kalitenin zayıflayacağı yönde. Tüm branşlarda geçerli olan durum nettir yıldız oyuncuların yoksa başarı gelmez. Amatör branşların buna en iyi örnektir, hedefsiz yılları heba etmek istiyorsak böyle devam edebiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Go Ahead Eagles'ta forma giyen 29 yaşındaki İsveçli santrfor Victor Edvardsen ile yakından ilgileniyor.

▪️ Edvardsen'i çok beğenen Solskjaer'in yardımcısı Erling Moe, oyuncuyu Molde'ye de transfer etmek istemişti. (FotbollDirekt)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

https://x.com/MustafaKratas/status/1920746966339686755

savic + mitrovic al hilal ciddili dağıtacakmış takımı ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

asllani ve ache yorum @Samet Ç
Asllani bize düşmez Ache başakşehirin birinci forveti olur

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

nkoudou ve mensah hayırlı olsun
Nkoudou yarın gelsin başlasın, daha iyisi gelir mi emin değilim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/MustafaKratas/status/1920746966339686755

savic + mitrovic al hilal ciddili dağıtacakmış takımı ama
Fabinho, Brozovic, Kante üçlüsünden biridir üçünden de çıkarlar takımları bu sene

Çevrimiçi levitate

Fabinho, Brozovic, Kante üçlüsünden biridir üçünden de çıkarlar takımları bu sene

üçü de bozmaz bizi bence özellikle fabinho
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Arabistandan stopere Merihi çeksek nasıl olur? Emirhan ile ikisi hırçınlık bakımından takıma level atlatır.

Çevrimiçi Samet Ç

Arabistandan stopere Merihi çeksek nasıl olur? Emirhan ile ikisi hırçınlık bakımından takıma level atlatır.
ortalama bir yedek alırlar en fazla stopere

Çevrimiçi Samet Demir

ortalama bir yedek alırlar en fazla stopere
Gözü karartmış bir yönetici olsa aslında biraz para verip mantıklı hamlelerle sarışınların içinden geçeriz.

Çevrimiçi gokhans

Gözü karartmış bir yönetici olsa aslında biraz para verip mantıklı hamlelerle sarışınların içinden geçeriz.
samet’im gözü karartılacak bir yanımız kalmadı malesef :s maaş bütçesini düşürüp dengeli takım kurup, oyuncu satışları yapmaktan başka şansımız yok malesef :s 70milyon osimhen’i almaya çalışan bir takımla ve van dijk ve salah kovalayan diğer takımla göz karartarak baş edemezsin :s masa başı ve lobiye falan girmiyorum bak..

Çevrimiçi sefaköykartali

Kaleye Berke çek Mert sonrasına da hazırlayacağın potansiyelli kalecin olsun.
Svensson kalacak gibi.
Stopere Bednarek küme düşen kulübünden 6 milyona serbest kalabiliyor, çok pahalı olmadan bizim ligimizde iş yapacağını düşünüyorum, yanında Emirhanla veya Felixle katkı sağlar. Paulistadan çıkmak şart.
Sol beke Masuaku gibi dengesiz değil mücadeleci bir bek iyi olur, aşırı yüksek profile gerek yok, uyguna Rıdvan çekilmesine de okeyim ben, bütçemiz kısıtlı olduğu için.
Gedson’ un %50si oldukça satmayacağım dedi başkan ondan 8de Gedson olacağını düşünüyorum, ondan maksimum performansı almak için de fizik ve mücadele olarak orta sahaya güç katacak bir 6(bütçe varsa Ndidi, göztepeden Anthony Dennis de uygun bi profil), arabistandan bir yıllık kiralık bi Fabinho da olur bonservisi başka mevkiye vermek istiyorsak, ve önlerinde serbest Rafa.
Sağ kanada Davitashvili veya Serginho gibi daha yaratıcı bi oyuncu, sola da Lauriente gibi atlet skorer kanat, tabii kanatta fırsat transferi de düşer, arabistandan, ingiltereden kiralık oyuncu yapabiliriz.
Santrafora da şüphesiz net bi isim lazım, benim bir numaralı adayım Mitrovic. immobileye verdiğimiz paraya kiralık mitrovic oynatabilirsek seneye bile bu sarışınlarla yarışırız.
Mert(Berke)
Svensson - Bednarek - Emirhan(Felix) - Rıdvan
Fabinho - Gedson
Davitashvili - Rafa - Lauriente
Mitrovic.

Teklif gelen kim varsa satarım, Semih, Musrati, Rashica ve Bahtiyardan gelir elde edebiliriz, etmemiz de gerekir başkanlık satarken de belli olur. Immobile ve Paulistadan çıkmalıyız. 6ya bednarek, kiralık Fabinho ve Mitrovic, parayı bir tek kanatlara vereceğiz.

Çevrimiçi mayguntr

samet’im gözü karartılacak bir yanımız kalmadı malesef :s maaş bütçesini düşürüp dengeli takım kurup, oyuncu satışları yapmaktan başka şansımız yok malesef :s 70milyon osimhen’i almaya çalışan bir takımla ve van dijk ve salah kovalayan diğer takımla göz karartarak baş edemezsin :s masa başı ve lobiye falan girmiyorum bak..
salahla van dijk kovalayan takimi icerde disarda yenmedik mi? son kisma katiliyorum oyle goz karartarak degil, mantikli adimlarla, duzgun hesaplanmis risklerle, ve vizyonu israrla, populistlik pesinde kosmadan uzun sure uygulayarak yarisabiliriz, hatta domine bile ederiz o iki renkli takimi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Biz o iki takımıda yendik yanlız. Anadolu takımları problem bizim açımızdan. Anadolu takımlarını yenecek kadroyu kurmak hiçde zor değil bence. Yeterki niyet ve akıl olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

Biz o iki takımıda yendik yanlız. Anadolu takımları problem bizim açımızdan. Anadolu takımlarını yenecek kadroyu kurmak hiçde zor değil bence. Yeterki niyet ve akıl olsun
bilbao ve lyon’u da yendik. Çünkü kadro geçiş oyunu ve kontratak’a yatkın bir kadro. Takım biraz rakip sahaya yerleşse geride dönemiyor, kapanan takımlarıda açamıyor. Agresif prese dayalı oynayan takımlar bizi kendi sahamızdan da çıkartmadı. Aptalca bir kadro mühendisliği sonucuyuz yani.. Duran toptan golün yok, frikten golün yok.. Anadolu takımlarını yenecek kadro kurmak zor değil katılıyorum sana, umarım o doğru hamleler yapılır bu sefer..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Etiketler: