Formalarda bayrağın sağ göğüste olacağına dikkat edelim. Geçen yıl şampiyonluk kesin görülmediği için standart üretilince bayrak ortada kalmıştı ama bu yıl daha net bir hazırlık vardır sanıyorum.
Bu yıl da şampiyonluk kesin değildi ki.

Bayrak olayı farklı bir şey. Bayrak sağda olacak diye adidas, logosunun yerini değiştirmez. Biz uygun bir bölgeye sonradan ekleme yaparız. Hatta 3-4 sene önce Galatasaray'ın düğmeli yaka
forması vardı. Uzun yaka yüzünden ortaya bir şey konulamadığından Türk bayrağı firma logosunun üstüne konulmuştu. Zaten çirkindi, iyice batırmışlardı. Demem o ki bayrak yine ortada olacaktır.

Bu arada yeni formaların bunlar olduğunu düşünüyorum. Şimdilik kısaca üçünü de beğendiğimi belirteyim ama bence klasikleştirdiğimiz bir forma stilimiz olmalı artık. Çubuklu diyenler oluyor ama bizim klasiğimiz kesinlikle çubuklu değil. Parçalı ve çubuklu sarışınların klasiği. Beyaz forma, siyah şort kombinini söylüyoruz ama sadece formayı kapsayan bir klasik tutturmamız lazım, o da bence nostalji forma stili olan beyaz kollu siyah forma. Yeni sezonda da 2016-2017'deki gibi bunun olacağını bekliyordum ama sanırım olmayacak. Yine de en sağdaki siyah forma en azından tasarım olarak andırıyor.