Hep Negatif Hep Negatif
Hicbir basin bizi 2 puan kaybettik diye yerden yere vurmuyor
yazilanlari okurken yada konusulanlari dinlerken bunu nerenizle yapiyorsunuz
adamlar ilk sampiyonluk yilindaki futbolu ozluyor ve yeni katilanlar ile bu fotbolun 1 tik ustune cikmasi gerekirken geriye gittigi icin elestiriyorlar
Senin KAdron Cinconuda Fibicik sapsiklerinide sahada normal bir sekilde ezmez [ezmez kelimesini degistirebilirsin burda yazmaya musait degil ]
Sahada parende atttirir o sekilde ezer 90. dakika zevk golunu atar ve su mesaji verir onlara
siz soyunma odasina gidin suyu isitin biz birazdan geliyoruz
Adamlar ellerindeki kadro ile haftada 2 mac yapsinlar soyunma odasina gidecek halleri kalmaz sen mevcut kadronla haftada 2 mac yapsan gene pazartesi gunu cincona su isittiracak kadar enerjin kalir
burasi besiktas forumu arkadas mesela karabuk kimdir nesinden cekinicem neymis onceki yil puan kaybetmismisiz
onceki yil ayse bakire idi simdi degil
50 maca cikacaksak her mac basar ve ezer geceriz ha takildigimiz yer olursada Kaza der geceriz
neyinden cekinicem yok lobi felan
onlarin senden cekinmesi icin senin kadronu gormelerine gerek yok Noah in pipisini siyah beyaz sekilde bile gormeleri onlarin yusuf yusuf etmesine yeterli

GS'nin kadrosundan ya da oyunundan cekinmiyorum, zor maclarda basarili olamayacaklarindan da eminim. Benim asil endisem tum yaz boyunca ve sezon basladigindan beri bize karsi kurulan ser ekseninin GS'yi ittirip bizi tokezletmesi. Buradan yazdim defalarca, baskan da teyit etti kendi agziyla "buyuk oyun var bize karsi bu sene" diye. Dikkat edin, GS'nin bu kadar abartilmasinin sisirilmesinin sebebi zorlandiklari maclarda yardimlarina yetisecek hakem hatalarina kilif olabilir. Cunku ligin en zayif takimlarindan bazilarini farkli yendi diye Ostersunds'a elenmis takimin yerlere goklere sigdirilamamasinin baska bir izahi yok. Ayni sekilde tek kale oynayip yarim pozisyon verdigi bir mac yuzunden 2 puan kaybeden Besiktas'in yerden yere vurulmasinin arkasinda da iyi niyet olamaz. Taraftar, yonetim, futbolcular, hoca herkes uyanik, bir arada olmali. Bu sene en onemli sampiyonluk. Bu sene de sampiyon olursak onumuzdeki 5 seneyi domine eder ve ustuste sampiyonluk rekoru da kirariz.
Bu arada tribunler "Allah belamizi versin" tezahuratini biraktigindan beri isler daha iyi gidiyor sanki.