Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum - Vodafone Park|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, bjkozy, Çağrı Öz, KartalınGücü, Samet Demir, Samet Ç, annoca, AigleBordeaux, Sinan66, tolga1903, gokhans, Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, Karabay, sozkul, Kartal Ç, murat, Sinan23, kartalizma190399, Ravenman, Akil Emre, Koa_lAA, hasankale, eryigitcaner, Umutcan Kaya, MUSTAFA_, BlackEagle16, besiktasimoley, Ahmet Kömürcüler, fatihsahin, Adem Sarıkaya, Savaş, Liquidator, Gökhan Kurt, podgorica, Yancos, murat baltacı, golazokartal, emre_1978, yorgo_d(geodem), celiker1, İhsan ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 21869 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrıca 1. Golde de çık al kalecisin sen sert bir orta değil bir şey değil salına salına geliyor top
İnsaf abi. Defansı eleştirsen anlarım da şu pozisyonda kaleci eleştirmek fazla insafsızca.

Eleştirilecek adres belli...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

İnsaf abi. Defansı eleştirsen anlarım da şu pozisyonda kaleci eleştirmek fazla insafsızca.

Eleştirilecek adres belli...

ilk gol bildiğin bariz şekilde diziliş ve taktik hatasıdır. İlk hocaya yazar. Onuachu atamasa, visca topla kaleye girecekdi resmen..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

2.gol kısmen kaleci hatası bence orada da Mert o topu Cenk çıkaracak diye düşündü o nedenle erken hareketlenmedi. Cenk önünde olmasa rahat kurtarırdı.

Sene başından beri hatta zaman zaman geçen sene de söyledim. Şenol hoca ilk geldiği zamanki oyununu oynatmıyor. Gitmeden önceki son sene oyun olarak kaldığı yerden devam ediyor. Ne eksik ne fazla. Taraftara da kızıyorum hocaya haddinden fazla kredi vermiş durumdalar. Ts maçında %70 topla oynamışız kaleyi bulan ilk şutumuz dakika 80 lerde geliyor. Büyük takım oyunu oynatıyor diye hocayı getirdik biz. Bu mu büyük takım oyunu. Necip, Colley, Rosier ve Amir pas rekoru kırıyor.

Club B. Maçı var diye yanlış tercihlerden derbiyi kaybettik. Bu yanlış kadro ile Rebici oynattı oyuncuyu taraftar önüne attı. En kötüsü de taraftar bu yapılanları görmüyor, görmek istemiyor...

Neyse 2.devre seri yaparız şampiyon olamazsak eğer VI'i topa tutarız. O tutmazsa transferler yetişmedi falan der kendimizi avuturuz.

Çevrimiçi Sefa Kara

Orta sahada yaratıcı bir oyuncunun eksikliğini çok net hissediyoruz "10 numara" diye tabir edebiliriz.Amir alıyor sağa veriyor sola veriyor yada diogonel paslar atıyor.Salih topu alayım adam geçeyim filan yok oda al gülüm ver gülüm tek gedson var oda dribling var bitirici özelliği yok.Oxled çalım atma işini çok iyi yapıyor bahtiyar 10 numarada forvet arkası fena işler yapmamıştı.Kanatlarda keza aynı şekilde oyun kurucu kanat oyuncumuz yok deli dana gibi koşabilen kanatlara sahibiz raşitsa tek yaptığı savunma arkasına koşu top saklama oyun kurma yok ghezzal bunu çok iyi yapıyor.Cenkte bunu kanatta fena yapmıyor oda mutlaka oynamalı.şöyle bir kadro mantıklı olabilir lig için.

Mert
Rosier    Bailly    Omar      Masuaku

Gedson   Oxled

Ghezzal        Bahtiyar         Cenk

Abuobakar

60tan sonra hamle oyuncuları gayet yeterli ; Amir,Salih,Rebic,Raşitsa,Muleka,Onur,Tayfur,Onana bir sürü oyuncu mevcut.

Çevrimdışı Nartallo

Şenol Hoca'nın en büyük hatası bu yetersiz₁ yönetime paratoner olmasıdır. Transfer konusunda topa girmez, ısrar etmez, kendince görüşüdür, bir şey diyemem.

Bireysel olarak birkaç topçu hariç baştan aşağı defolarla dolu kadroyu geçen sene tekrar yarışmaya soktu.

Baştaki yetersizler takımı yeterli gördü, Ağustos'un ortasına kadar nerdeyse transfer yapılmadı, Avrupa maçlarını Onur, Muleka kanatları ile oynadık... Buna rağmen 6 tane galibiyet yazdırdık hanemize...

Gelenlerin çoğu da yazı boş geçirmiş, sakatlık karnesi dolu olan adamlar...

Dün itibarıyla 10. resmi maçımızı oynadık ve kaybettik... Sıkıntılı bir deplasmanda, motive bir takıma karşı oynadık...

Hoca hafta içi çalışanların yapabileceğine inandı ama Rebic ve Cenk'ten istediğini alamadı... Hoca bizi yine ayağa kaldırır, yine yarıştırır ama haa başaramazsa da gider...

Çevrimiçi podgorica

Su 6 aydir yenilmiyoruz laflari da moda oldu son gunlerde. O 6 ayda oynadigimiz maclarin tamami laylaylom stressiz bos macti. Iki tanesi haric, bizi 2. yapabilecek Konya maci ve ucunda kupa olan ZTK maclari. Ikisinde de kazanamayip 2.lik ve Turkiye kupasi hedefine ulasamadik. Diger stressiz maclari kazansan bos. Ligden koptuktan sonraki oynadigin bos maclarla puanin aslanin agzinda yogun donemde stresli maclar ayni olmuyor.
Gecen sene 16 macta 13 galibiyet diye bombos sekilde boburlenirsen bu sene bir anda 4 macta 2 galibiyetle baslarsin lige, ne oldugunun farkina varmadan havlu atarsin. Haftaya Kayseri macindan sonra Adana Demir deplasmani var. O macta da puan kaybedersen (oyuna bakarsak gayet olasi) Konya deplasmanina FB'nin 7-8 puan gerisinde havlu atmamak icin cikarsin. Ondan sonra bos beles puan ortalamasi istatistigini ne yaparsan yap bos. Daha ekim ayina girmeden lige havlu atmis olursun. Ondan sonra istedigin kadar puan topla hikaye.

Valerian Ismael ćapsızı varken o maclari da kazanamiyorduk. Bu sene Gs sampiyon olacak zaten de yine de Şenol hocanın hakkı yenmez.

Şenol Güneş olmasa 2015'ten sonra iyice Anadolu takimi olurduk.

Çevrimiçi Samet Demir

Valerian Ismael ćapsızı varken o maclari da kazanamiyorduk. Bu sene Gs sampiyon olacak zaten de yine de Şenol hocanın hakkı yenmez.

Şenol Güneş olmasa 2015'ten sonra iyice Anadolu takimi olurduk.
Şenol Güneşin 2015 öncesi cv'sinde kaç tane şampiyonluğu var?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çıkan haberlere bakılırsa "Bailly personelin üzerine işemeye calisiyor" haberlerinin de gelmesi yakındır.

Çevrimiçi Samet Demir

Çıkan haberlere bakılırsa "Bailly personelin üzerine işemeye calisiyor" haberlerinin de gelmesi yakındır.
Erman toroğlu çıkarttı bu muhabbeti.

Çevrimiçi podgorica

2015 ten önce kaç tane sampiyonlugu olduğunun bir önemi yok. Şenol Güneş olmasa 2015' ten sonra Anadolu takımı olacaktık

Çevrimiçi Sefa Kara

Şenol güneşi günahım kadar sevmem ama bizden önce kaç tane büyük klüp çalıştırdı ki şampiyonluğu olsun ?
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2023, 21:32:02 Sefa Kara ]

Çevrimiçi mellfred

De Zerbi’nin elindeki oyuncular Ten Hag’in oyuncularindan daha mi iyi? Elinde Bruno Fernandes, Casemiro, Martinez, Rashford gibi oyuncular mi var? Hayir. Ama attigi golden United’a futbol dersi verdi Brighton. Sebep? Hoca.

Rashica ve Rebic Trezeguet, Visca’dan cok daha iyi topcular. Batista Mendy Onana’dan iyi degil. Gedson ve Amir’i saymiyorum bile. Ama yine de yeniliyorsun, ve 83. dk’ya kadar kaleyi bulan sutun yok.

Burda oyunculara sallamaya hic gerek yok. Elde gercekten cok iyi futbolcular var, ama hoca oynatamiyor.
batista mendy onanadan çok daha iyi
trezege rebicten visca rachica’dan daha iyi oyuncular
maalesef böyle 

Çevrimiçi mellfred

Ben Rashicada çok extrem bir performans göremedim
Şunu demesek daha iyi olacak sanki
Mert
Onur Baily colley masuaku
Ox amir gedson Rebic

Bahtiyar
Abuş

Avrupa’da
Onur yerine rosier
rebicten bi kaç ay bi yol olmaz bana kalırsa
en makulü yine rosieri kesmek zira salihe bağımlı kalıyoruz
onur(ya da tayfur) baily colley masuaku
     amir oxlade gedson
   ghezzal abu zaynutdinov
bunu da bi görmek isterdim

Çevrimiçi mellfred

bizimle iki tane var
bizden öncekinden bize ne
burada sorulması gereken bizim son 20 yılda kaç şampiyonluğumuz var
ben 38 yaşımdayım hayatımın hiçbir döneminde güneşin ilk dönemi kadar rahat maçlar izlemedim
hocanın kredisini çok kolay harcıyorsunuz

Çevrimiçi Samet Demir

bizimle iki tane var
ben 38 yaşımdayım hayatımın hiçbir döneminde güneşin ilk dönemi kadar rahat maçlar izlemedim
Arkadaşın yazdığına bir bak da ona göre bana cevap yaz. Sanki Şenol Güneş gelmiş 2 sene üst üste bursasporu şampiyon yapmış. Bir kendinize gelin, yazdıklarınıza bakın. Şenol Güneş öveceğiz derken takımı küçük düşürüyorsunuz. Üzerine basa basa söylüyorum. Şenol Güneş olmasaydı biz bir başka hoca ile yine şampiyon olurduk, yine bir başka hoca ile güzel futbol izlerdik. Bu bizim büyüklüğümüzdür. Şenol Güneşi biz takımın başına geçirmeseydik belkide şampiyonluk göremeden emekli olacaktı, bu ihtimal çok büyüktü. Bizden önce en son çalıştırdığı takım şuan 2.ligde. 

He diyorsanız ki hayır efendim biz büyüklüğümüzü Şenol Güneşe borçluyuz, o zaman size birşey diyemem...

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2023, 02:02:15 Samet Demir ]

Çevrimiçi Necmi

bizimle iki tane var
onun kredisi yokki harcayalım ama siz beşiktaşın büyüklüğünü çok kolay harcıyorsunuz şenol gomezle abu talisca ile şampiyon oldu birde sergene bak kimle şampiyon oldu forveti yoktu töre santrafor oynadı sergen hoca falan değil ama beşiktaşın büyüklüğünü biliyor işde şampiyon olan formaydı şenol bizimle yine şampiyon olur ama biz onsuzda şampiyon oluruz ama o bizsiz şampiyon olamaz beşiktaşın büyüklüğünü tartışmaya açmadan önce şenolun o kadrolarına bakın  birde sergenin kadrosuna bakın elbette şenolun iki şampiyonluğuda taktik deha ile gelmedi tamamen oyuncu yeteneğidi şenolun taktiği belli topu kendinde tutarsan gol yemezsin birde gol sıkıştırırsan kazanırsın hiç görüyormusunuz biri atıp ikiyi üçü kovalayıp farka gittiğimizi atar yememek için kapanırız gol attıktan sonra mahalle takımından bile baskı yeriz golde atamazsak eğer eninde sonunda birileri sıkıştırıyor o zamanda kaybediyoruz işde ha tabi avrupa maçlarında kendi apoleti parlayacağı için her şeyi yapar bu hafta ts maçına çıktığımız kadro gibi bir kadroyla fener deplasmanına çıkmıştık çünkü önümüzde avrupa maçı vardı önemlide değildi o kadroyla fark yememiz gerekirdi 0-0 bitti as kadro çuksak tersi olur fenere tarihi fark atardık ama onun için önemli değildi tıpkı bu hafta ts maçının onun için bir önemi olmadığı gibi
Beşiktaşın hocasıyken milli takıma imza atan ama görüşmedik diyebilen gittiği andada beşiktaşın adını unutan birinin bende hiç bir kredisi yoktur
Siz bizim anadolu takımı olduğumuzu sanıyorsunuz sanırım ya şenol bizi şampiyon yapacak yada bir daha şampiyonluk göremeyeceğiz

Çevrimiçi podgorica

Şenol Güneş gelmeden önce üst üste 2 derbi kazanmışlığımız yoktu. Hatta şöyle diyeyim, Şenol Güneş gelmeden önce en son 2009' da sampiyon olmuş, son derbisini 2013 yilinda son dakika golüyle kazanmış takım vardı. Gs yi ise yenemiyorduk bile.

Hatirlayın o Bilic' li zamanları.. Şenol Güneş olmasa rüyamızda görürdük o mutlu günleri. Adam resmen bize büyük takım olduğumuzu hatırlattı. Şampiyonluklar, derbi galibiyetleri vs..

Kısacası Şenol Güneş bizim en büyük şanslarımızdandır.

Şimdi öyle eleştirenleri görünce gerçekten ya hadi abi ya diyesim geliyor. Hoca takımı oynatmayı bilmiyormuş falan filan.

Aynen Yönetim ve Hoca istifa aynen..

Çevrimiçi murat

Sergen>şenol.
Şenol fikret orman ile şampiyonluk yaşadı. sergen ise ahmet nur çebiye rağmen şampiyon oldu.Ahmet nur çebi ile şenol güneşin şampiyon olması mucize olur.

Çevrimdışı o2bucak

Benim şuana dek oynayanlar arasındaki ilk 11'im.

Mert

Onur-Necip-Colley-Masuaku

Ox-Amir-Gedson
Rashica-Bahtiyar
Aboubakar

Çevrimiçi kartalizma190399

Besiktas'in Senol Gunes gelmeden evvel 13, geldikten sonra da 1 sampiyonlugu var. Cogunda da rakiplerinden daha zayif kadrolarla, daha dusuk butcelerle sampiyon oldu.
Daha ugradigimiz haksizliklari (lobi, hakemler, PFDK/Tahkim kararlari vs) saymiyorum bile.
Senol Gunes'in 96'da basladigi 27 yillik antrenorluk kariyeri var.
Bu kariyerinde Besiktas disinda Anadolu takimlari var sadece, onlarda da dise dokunur bir basarisi olmamis Trabzon'la bir 2.lik haric, o sezon da sonunu getirememis.
Milli takimda basarili 1 donem var (Dunya 3.lugu), orada da tamamen hazir bir takimin ve cok balli bir kuranin ekmegini yemis.
Kendi takimi olan milli takimda ikinci doneminde ne yaptigini gorduk. 0 puanla turnuva rekoru kirdik, bilmemkac takim arasinda turnuva'nin en kotu takimini olmayi basardik. Ha, birde cek bir Letonya var tabii, o ayri mesele. Enternasyonal kariyer desen anca G. Kore var, hicbir Avrupa ulkesinden teklif bile alamamis.

Bizde Bilic'in kurdugu takim savunmasi disiplininin ustune kaliteli winner 2-3 oyuncu eklenince (Gomez, Talisca, Aboubakar) onlarin ekmegini yedi. Zaten kadro kalitesi darbe yediginde ve karsisina Terim ciktiginda neler oldugunu 3. ve 4. senesinde gorduk. Simdi de Aboubakar olmayinca takimin ne oynadigini goruyoruz iste. Besiktas Senol Gunes ayrildiktan sonra da Besiktas olacak, sampiyonluklar kazanacak. Ama Senol Gunes Besiktas'tan ayrildiktan sonra gidebilecegi en iyi yer Basaksehir, bir ihtimal Trabzon olur (onu da sanmam). Milli takim kapilari kendisine son rezillikten sonra kapanmistir, Turkiye disinda zaten ciddi'ye alinacak birisi degil, FB ve GS'nin kapisinin onunden bile gecemez.

O yuzden kiyaslama yaparken biraz dikkatli olmak lazim.

Çevrimiçi podgorica

Bailly-Colley ikilisini oynatmalıyız. Mert - Onur - Cenk Tosun  şeklinde olmalı bence yerliler.

Mert
Onur Bailly Colley Masuaku

Gedson Amir Chamberlain

Rashica   Aboubakar     Cenk Tosun

Çevrimiçi gokhans

Şenol Güneş gelmeden önce üst üste 2 derbi kazanmışlığımız yoktu. Hatta şöyle diyeyim, Şenol Güneş gelmeden önce en son 2009' da sampiyon olmuş, son derbisini 2013 yilinda son dakika golüyle kazanmış takım vardı. Gs yi ise yenemiyorduk bile.

Hatirlayın o Bilic' li zamanları.. Şenol Güneş olmasa rüyamızda görürdük o mutlu günleri. Adam resmen bize büyük takım olduğumuzu hatırlattı. Şampiyonluklar, derbi galibiyetleri vs..

Kısacası Şenol Güneş bizim en büyük şanslarımızdandır.

Şimdi öyle eleştirenleri görünce gerçekten ya hadi abi ya diyesim geliyor. Hoca takımı oynatmayı bilmiyormuş falan filan.

Aynen Yönetim ve Hoca istifa aynen..
şenol güneş öncesi zaten menemen döneminin sonlarıydı. Sana büyük takım olduğunu hatırlatan hoca değil, fikret orman’dı. Stad, sponsorluklar, sosyal medya projeleri, teknik kadro, reklam, pr hepsini şenol hocan değil yönetim yaptı. Altı boş demogoji yapmayın boşuna. Büyük olduğunu en iyi nasıl anlarsın biliyormusun? Trabzon lobisine rağmen, ruiz’i, dorukan’ı, aboubakar’ı, larin’i elinde tutamayan beceriksizlere rağmen gökhan töre’yi santrafor oynatarak şampiyon olan beşiktaş’ın çocuğu ile anlarsın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Talisca1903

Hocanın en büyük yanlışı ts maçında saçmalamasıydı bu maç başka bir takımla olsa bu kadar büyük infial yaratırmıydı bilmem
Ama konu ts olup yenilince her türlü eleştiriye açık hale geldi bu hocanın kendi suçu
Ama adamın kariyerini başarılarını da görmemizden gelmeye çalışmak saçma
Hep Şampiyonluk oluyorsak neden olmuyor her sene Şenol Güneş dönemi Avrupa ve ligde Nirvana ya ulaştığımız dönemdir FO başkan Şenol Güneş Td çok iyiydi
FO başarılı başlandı evet de hoca da başarılıydı işte FO yönetti sanki takımı
Gelinen noktada bende çok sinirlendim şits mağlubiyetine ama top yine hocada ya çıkaracak bizi bu cendereden yada ayrılacak
Kimseye sonsuz kredi vermiyoruz kimseyi de Beşiktaş tan büyük felan gördüğümüz yok
Bu saçmalama bir son bulsun artık biz Beşiktaşı hiç kimseyle karşılaştırmayız herkes ağzından çıkanı bir kere daha düşünsün

Çevrimiçi Talisca1903

O derece saçmalamaya başlandı ki Şenol Güneş 1 Şampiyonluğu var gibi yorumlar okuyorum
Şenol Güneş bu takımın çalışanı başarısız olursa gider zaten ama çok kötü imalar yapmak bu başka bir şey

Çevrimiçi Talisca1903

Son kez de şunu yazayım da biz Şenol Güneş savunuyorsak başarılı olacağını düşündüğümüz için başaramazsa da gider bu kadar net
Ama eleştiri yapanların ki hakkaniyetten çok nefret içerikli olduğu için haklı oldukları şu maçtan sonra bile bir önem taşımıyor
Sen adamın oynattığı oyundan vur sıkıntı yokta yok ts li yok paragöz yok bunak dersen ne dediğinin de pek önemi kalmaz sonrasında
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2023, 12:40:33 Talisca1903 ]

Etiketler: