Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

COB, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, kartalizma190399, Sinan66, Georgetown, murat, hasankale, levitate, yorgo_d(geodem), doctore, ozeratalay, Monza, mayguntr, Renton, zafkan, cornelius, CemMert, emre_1978, Koa_lAA, kahyaoglueren, Yancos, 38life, BJKTÜRK23, sozkul, Kartal Ç, Özgür Gültekin, Yılmaz Galip ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 86066 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bakalım samet aybaba yarın neler söyleyecek. Pandoranın kutusunu açacakmı göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 21:43:31 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Evet, Aybabayı bekliyoruz. Umarım açar pandoranın kutusunu.

Yoksa 'aslolan Beşiktaştır', 'gel dediler geldik, git dediler gittik' minvalinde konuşacaksa faydası yok.

Mesela Başkan da çok şey söylüyor gibi ama aslında hiç bir şey söylemiyor.

Çevrimiçi murat

Bütün problem Hasan Arat'tamıymış yani?
Samet Aybaba friedel ve Hasan arat.ama transferlerde hiçbirinin parmağı yok.

Çevrimiçi gokhans

Yoksa 'aslolan Beşiktaştır', 'gel dediler geldik, git dediler gittik' minvalinde konuşacaksa faydası yok.

“gitmem gerekiyordu”, “ Beşiktaş'ı kimse kullanamayacak.” şu cümlelerin altı dolu mu? Yoksa zırvamı onu merak ediyorum. Yarın göreceğiz bakalım…

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

paulista 3 ay yok
bizde dert gelirse art arda gelir.. çünki biz beşiktaşız.. hayat felsefemiz böyle..

Çevrimiçi Samet Demir

bizde dert gelirse art arda gelir.. çünki biz beşiktaşız.. hayat felsefemiz böyle..
Dün gs maçına baktım, ulan adamların rotasyonu bizimkilerle aynı. Bizim başımıza gelenlerin onda birini yaşamıyorlar. Bizde bir abdest tazelemeyem biri var da onu bulamadım bir türlü :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi hasankale

hiç belli olmaz paranın gücünü kullanırsa nelere kadir olacağı belli olmaz
[/quote
Bu Hüseyin Yücel çok mu zengin nedir yani olayı ?

Çevrimiçi levitate

paulista 3 ay yok
yani babadır çok büyük karakter iyi topçu ama savic'i sakat diye almadık diyenin aldığı adam diyeyim sen anla
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

yani babadır çok büyük karakter iyi topçu ama savic'i sakat diye almadık diyenin aldığı adam diyeyim sen anla
valla yatıp kalkıp bunada şükretmek lazım. Az kalsın futbolu bırakan hummels’ı alıyorduk.

Çevrimiçi Samet Demir

valla yatıp kalkıp bunada şükretmek lazım. Az kalsın futbolu bırakan hummels’ı alıyorduk.
Di Maria alsaydı yanlız ne iyi olurdu be. Hummels’e bile razı olurdum o zaman.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

hiç belli olmaz paranın gücünü kullanırsa nelere kadir olacağı belli olmaz

çok zengin babası trampla seçim çalışması yapıyordu 300 400 m dolarda seçim çalışmasjna yatırdıkları söyleniyor

Çevrimiçi Necmi

ciroyu aldık ya 😳 hummels ondan daha profesyoneldir

Çevrimiçi Samet Demir

çok zengin babası trampla seçim çalışması yapıyordu 300 400 m dolarda seçim çalışmasjna yatırdıkları söyleniyor
Para konuşursa o zaman Serdal Adalanın bu adama kazanma şansı yokmuş. O kadar zengin olduğunu bilmiyordum.

Çevrimiçi mayguntr

Ovunc Ozdem dun Samet Aybaba Hasan Aratla 4 aydir konusmuyormus, ulasamadigi icin en son elle kagida Mektup yazmis dedi.
Cok icerden olanlarla ilgili bir sey bildigini ve anlatacagini zannetmiyorum ben

Videoda anlatiyor 30.dk da basliyor: https://youtu.be/n6Fxjb7RE_Q?t=1849
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 23:36:48 mayguntr ]

Çevrimiçi gokhans

Para konuşursa o zaman Serdal Adalanın bu adama kazanma şansı yokmuş. O kadar zengin olduğunu bilmiyordum.
valla bende bilmiyordum, necmi’nin yorumuna istinaden bi baktımda 10milyar dolar serveti varmış. Ali koç’un bile 8milyar. Çok enteresan kolej ve eğitim sektöründe nasıl böyle servet edinmiş çok şaşırdım gerçekten.

Çevrimiçi levitate

geçen tottenham'a son dakika attı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

valla bende bilmiyordum, necmi’nin yorumuna istinaden bi baktımda 10milyar dolar serveti varmış. Ali koç’un bile 8milyar. Çok enteresan kolej ve eğitim sektöründe nasıl böyle servet edinmiş çok şaşırdım gerçekten.

dershanelerde korkunç bir para dönüyor kim bilir ne kadar kaldırıyorlardır, yurt dışında falan okulları varmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bi senatör ya da vali adayını tutuklamışlardı türkiye'den ödenek ve rüşvet alıyor diye, dosyada adı geçenlerden birisiymiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

geçen tottenham'a son dakika attı
adamın bu sezon oynadığı tek 90dk o maç zaten.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/eserbeyimiz/status/1862388855317410037

takımın kaptanı olan mert'i bir kriz anında ya da bir yenilgi sonrasında bile görmedim, geçen maç sonu talha ve salih çıktı mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

doğru da sadece para var maalesef o yüzden fazla ümitlenmeyin derim

Çevrimiçi Samet Ç

para harcayacaksa bize Eli Junior Kroupi, Vitor Reis, Alan Matturro, Ramon Sosa, Kevin Mier falan çeksin en fazla bu gider Pogba falan alır ama kısmet :D
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 00:38:18 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

para harcayacaksa bize Eli Junior Kroupi, Vitor Reis, Alan Matturro, Ramon Sosa, Kevin Mier falan çeksin en fazla bu gider Pogba falan alır ama kısmet :D
genco alcaz popülizm yok demiş inanmadım ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergenle çoktan anlaşılmış ama gio tazminatta işi yokuşa sürmesin diye haber girmiyorlarmış tarzı bir duyum gördüm

"Hüseyin Yücel, Giovanni van Bronckhorst'a 1 M€'su peşin olmak üzere toplam 1.5 M€ teklif etti.

Giovanni van Bronckhorst, teklifi kabul etmedi."
bipbipbupbup

Etiketler: