Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Umutcan Kaya, NioHH, Renton, Samet Ç, BJKTÜRK23, levitate, Özgür Gültekin, balkan-kartal, LORDBJK, Kapkarakartal, blackeagle35, hasankale, Kartal Ç, o2bucak, yaço58, underworld, yorgo_d(geodem), emre_1978, zafkan, murat baltacı ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 93874 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Ilk goldeki sogukkanliligi ve forvet sansinin yaninda olmasi, penalti'daki netligi, Muslera'yi tamamen caresiz birakmasi. Galiba hepimize ayni kisi'yi hatirlatti. Maasi fazla dedim seneye muhtemelen gondermek icin ugrasacagiz dedim, umarim soylediklerimi yedirmeye devam eder. Ve Eysan'daki gibi tek sezonluk olmaz.

Çevrimdışı Mehmet57

Ilk goldeki sogukkanliligi ve forvet sansinin yaninda olmasi, penalti'daki netligi, Muslera'yi tamamen caresiz birakmasi. Galiba hepimize ayni kisi'yi hatirlatti. Maasi fazla dedim seneye muhtemelen gondermek icin ugrasacagiz dedim, umarim soylediklerimi yedirmeye devam eder. Ve Eysan'daki gibi tek sezonluk olmaz.

Oyun ici aksiyonlari da cok iyiydi. Bos kosular, defans arkasina sarkmasi, verdigi paslar. 34 yasinda ama hala cok hizli.

Çevrimdışı mellfred

gece oturup sakin kafayla tekrar izledim maçı masuaku ziyeçe adım attırmamış swenson maç boyu müthiş enerjiyle oynamış almusrati oyunda görünmüyor ama doğru yerde olduğu için hep gsyi merkezden atağa çıkartmamış gedson maç boyu sahanın her yerinde renkliyi tek başına bitirmiş böyle oynasın varsın gol atmasın gol atan çok oyuncu var poalista maçta göze batmadı ama müthiş oynamış colley hatasız müthiş savaşmış raşitsa öndekine çarptırmadan top atamıyor ama hücuma çok yüksek enerji koyuyor rafa savunma yapmaz deniyordu savunma yapmayan hali buysa salih oyuna girdi asist yaptı gerçekten tek kötü oynayan semih olmuş hatta oynayan demeyelim takımı on kişi bırakmış sol tarafın tek işlediği an rafanın oraya geçtiği an olmuş masuakuda çıkmamış pek
gece maçı ben de izledim semih olmasaymış daha iyi olurmuş dedim
çıktıktan sonra kanada rafa geçti bir pozisyonda yunusu kale direğine kadar kovaladı semih oraya hayatta gelmezdi
semih kutu içinde çok etkili ama kanat kesinlikle değil
zaten fiziği de buna uygun değil
kanada atletik eleman lazım

Çevrimdışı Zafer55

Hoca'ya Mustafayı soruyorlar maç sonu:
Kulübe imza attığımda bana çok detaylı bilgiler verildi. Mustafa hakkında söylenilenlerin haklılığını gördüm diyor.
Etrafında rafa ve immobile olması gelişimi için faydalı..
Paulista Omar necip ve tayyip gibi defans oynucularına  karşı antreman yapmasının altını çiziyor..
Mustafanın bireysel özelliklerini övüyor
Semih ve Mustafa ya sahip olmayı bir nevi kutsanmışlık olarak gördüğünü söylüyor.

Adama bir Mustafa sordular:
Mustafayı motive etmenin yanı sıra;
Kulüp yapısını,rafayı,immobileyi,omarı,paulistayı,necipi,tayyipi ve semihi motive etti adam bir dakikada.

Çok akıllı bir adam..çok sevdim ben bu Hocayı.

Çevrimiçi tolga1903

Kulübe imza attığımda bana çok detaylı bilgiler verildi. Mustafa hakkında söylenilenlerin haklılığını gördüm diyor.
Paulista Omar necip ve tayyip gibi defans oynucularına  karşı antreman yapmasının altını çiziyor..
Semih ve Mustafa ya sahip olmayı bir nevi kutsanmışlık olarak gördüğünü söylüyor.

Kulüp yapısını,rafayı,immobileyi,omarı,paulistayı,necipi,tayyipi ve semihi motive etti adam bir dakikada.

Umarım çok başarılı olur ve şu yerli hocalar şampiyon oluyor goygoyunu bitirir. kupa kazanma konusunda gerçekten winner bir hoca çalıştırdığı her takımda kupalar almış bizde de çok iyi başladı devamını getirmemesi için sebep yok istediği tüm takviyeler yapılmalı bu hocaya sadece.

Çevrimdışı Necmi

evet bende dinlerken aynı şeyi düşündüm hoca olarakta iyi iletişimide iyi uzatmanın son dakikası tarihi skor çıkartmışsın geri çekil skoru koru yok hala gol atmaya uğraşıyorlar
Ön hattımızda öyle oyuncular varki pozisyona girdiğinde atıyorlar rafaya immobile karşı savunma falan yapılmaz genç çocuklar bunların çok ekmeğini yer

Çevrimiçi LORDBJK

Bu arada unutmayalım bu takım yüzde 50 60 oynuyor daha takım içinde uyum yok iyice uyum sağlayıp gözleri kapalı oynadıklarında başka boyuta geçeriz geçen seneden sonra şımaramazlarda dün gece belkide bu sezonun en zayıf beşiktaşı sahadaydı

Bende buna katılıyorum ve düşünmeden edemiyorum solda Muci Semih'ten, sağda muleka rasitsa'dan bence iyi oynar ama hoca dünkü maçta bu futbolculara 10 dk bile şans vermediğine göre her halde 2 futbolcuda satılacak.

Çünkü ben Semih sarı kart görüp ilk yarı kötü oynayınca 2.yarı hoca muci ile başlar zannetmiştim. Ayrıca maç 2 veya 3 sıfır olduktan sonra Rasitsa'dan daha hızlı fuleli gol becerisi daha yüksek kontra ataklarda daha etkili Muleka'nın girmesi gerekiyordu bence....Ama hoca bunlara şans vermiyorsa inşallah iyi meblağlara satılırlar çünkü en üzüleceğim şey 18 yaşında Semihi kazanı caz derken 22 yaşında solak  topla koşusu , sutları (güzel ve sert) olan Muci'yi kaybetmek olur.

Hocanın Onana'ya verdiği şans kadar bile Muci'ye şans vermemesi açıkçası beni üzüyor.

Çevrimdışı Necmi

Bende buna katılıyorum ve düşünmeden edemiyorum solda Muci Semih'ten, sağda muleka rasitsa'dan bence iyi oynar ama hoca dünkü maçta bu futbolculara 10 dk bile şans vermediğine göre her halde 2 futbolcuda satılacak.

Çünkü ben Semih sarı kart görüp ilk yarı kötü oynayınca 2.yarı hoca muci ile başlar zannetmiştim. Ayrıca maç 2 veya 3 sıfır olduktan sonra Rasitsa'dan daha hızlı fuleli gol becerisi daha yüksek kontra ataklarda daha etkili Muleka'nın girmesi gerekiyordu bence....Ama hoca bunlara şans vermiyorsa inşallah iyi meblağlara satılırlar çünkü en üzüleceğim şey 18 yaşında Semihi kazanı caz derken 22 yaşında solak  topla koşusu , sutları (güzel ve sert) olan Muci'yi kaybetmek olur.

Hocanın Onana'ya verdiği şans kadar bile Muci'ye şans vermemesi açıkçası beni üzüyor.
muçi kırgın değildi kız arkadaşı sahaya indi hoca kazanır onu oyuncularla bağı çok iyi ben rahatım hoca konusunda

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Dün bizim yaptığımız baskı sonucu gesenin geri beşlisinin yaptığı toplam top kaybı 56 buna orta sahadaki oyuncularını da katarsak toplamda 76 top kaybı Rafa'nın bire birde bastığı Abdülkerim 23 top kaybı Rashica'nın bastığı Köhn 13 Gedson ile Musrati'nin bastığı Berkan ve Torreira 10'ar top kaybı normalde ön alan presi 5 kişiyle yapılır orta sahanın biri geride güvenlik sibopu olarak kalır ama dün hoca bize 6 kişiyle birlikte yaptırdı o presi Musrati'yi de Gedson'la birlikte göndererek prese ve böylelikle kanatlarda gesenin beklerinin de ileri çıkmasıyla bizim beklere karşı ikiye bir kalmasını da engelledi çok iyi plan ihtiyaç olan bölgelerde kalite arttırılırsa çok daha iyi bir oyun görebiliriz bence

Çevrimdışı celiker1

Röportaj veren Galatasaray'lı ufaklığın affına sığınarak  paylaşıyorum.😀 Okullar açılınca yandı okul arkadaşlarının makarasından😂

https://x.com/bulentuslu1903/status/1820136694827434095?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Dün akşam doğu tribünündeydim arkadaşlar. Yaşanan keyfin bir tarifi yok. Ancak kendi taraftarının üstüne torpil ve meşale atan ruh hastaları süzmeler inşallah kameralarla tespit edilir ve bir daha stadlara alınmazlar. Torpillerin bir tanesi benim yanımdaki çocuğun kasık bölgesinde benim de sırt bölgemde patladı. Çocuğun o bölgesinde fena yanık izi vardı su falan döktük. Benim de sırtım kanadı. Sandım ki sırtımdaki forma yanıyor. Pis bir acıydı.  :akuma: :akuma: :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Monza

Dün Büyükekşicileri ezerek beşlemenin ve kupayla başlamanın bir güzel tarafı da şu:

Hoca hem taraftarla güzel bir bağ kurdu, hem de kredi kazandı.

Takım oturana kadar ligde olası bir kaç kötü sonuçta medyadaki gazeteci müsvetteleri gevşek gevşek eleştirip Sergen veya Şenol Güneş çığırtkanlığına başlarlardı, maalesef bizim taraftarda bunlara uyabilirdi.

Çevrimiçi levitate

Dün Büyükekşicileri ezerek beşlemenin ve kupayla başlamanın bir güzel tarafı da şu:

Hoca hem taraftarla güzel bir bağ kurdu, hem de kredi kazandı.

Takım oturana kadar ligde olası bir kaç kötü sonuçta medyadaki gazeteci müsvetteleri gevşek gevşek eleştirip Sergen veya Şenol Güneş çığırtkanlığına başlarlardı, maalesef bizim taraftarda bunlara uyabilirdi.

aynen öyle çok saçma bir durum ya da skor olmadığı sürece yiyemezler artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

dün tribün fenaymış bu arada helal olsun, 3 sağlam transfere tüm camia moda girdi tam kadro kurulsa kim bilir ne yaşanacaktı :D

yaz dönemini mutlu geçiren kulüp genelde seneyi iyi bitiriyor, bu sene gs desen karışık bu maçla iyice karıştı, fb o kadar para + mourinho'ya rağmen soru işareti var, ts desen avcı var :D yönetim transfer yangınımızı duymuş yeni alınacak adamlar da sağlam olursa wuhuuu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

dün tribün fenaymış bu arada helal olsun, 3 sağlam transfere tüm camia moda girdi tam kadro kurulsa kim bilir ne yaşanacaktı :D

yaz dönemini mutlu geçiren kulüp genelde seneyi iyi bitiriyor, bu sene gs desen karışık bu maçla iyice karıştı, fb o kadar para + mourinho'ya rağmen soru işareti var, ts desen avcı var :D yönetim transfer yangınımızı duymuş yeni alınacak adamlar da sağlam olursa wuhuuu
bildiğin kaosa soktuk himmetçileri 😂

Çevrimdışı Necmi

Ben de aynı fikirdeyim. Sol stoperde Emirhan oynayacak diyelim. Sağ ve sol bek tartışılabilir ama var. Sağaçık gene tartışılabilir ama bir yabancı bir yerli var. Solaçık bir tane bile yok. GvB futbol aklı bunun farkındadır ve transfer istemiştir.

Solaçık ile beraber en acil ihtiyaç, bence, yedek kaleci. Dünkü kadronun Mert in sakatlanıp, Ersin e kalma ihtimalini düşünmek bile dehşet verici.
dün rafa oraya geçene kadar soldan atak geliştirmedik rafa geçti iki gol ürettik
Bazı arkadaşlar dünkü maçı küçümsüyor sanırım ama şans maçı falan değil son iki senenin şampiyonu oturmuş kadro ya karşı yeni hoca yeni sistem ve oldukça zor bir sistemle ve yeni oyuncularla oynadık ve rakibi yenmedik bildiğiniz ezip geçtik beni sonuçtan daha fazla ilgilendiren şey takım oyuncularının birbiriyle olan ilişkisiydi takım olmuşuz kendini üstün gören yok samimiyet var immobile ödülünü almaya giderken koridordan geçişini izleyin harika bir ilişki var aralarında
Herşey oyuncu değildir daha önemlisi takım olabilmektir takım olursan birbirinin açığını kapatmak için uğraşırsın gol attırmak için uğraşırsın çok farklı bir boyuta geçer takım bu takımın çehresi üç oyuncuylamı değişti

Çevrimdışı Serdar3444

dün rafa oraya geçene kadar soldan atak geliştirmedik rafa geçti iki gol ürettik
Bazı arkadaşlar dünkü maçı küçümsüyor sanırım ama şans maçı falan değil son iki senenin şampiyonu oturmuş kadro ya karşı yeni hoca yeni sistem ve oldukça zor bir sistemle ve yeni oyuncularla oynadık ve rakibi yenmedik bildiğiniz ezip geçtik beni sonuçtan daha fazla ilgilendiren şey takım oyuncularının birbiriyle olan ilişkisiydi takım olmuşuz kendini üstün gören yok samimiyet var immobile ödülünü almaya giderken koridordan geçişini izleyin harika bir ilişki var aralarında
Herşey oyuncu değildir daha önemlisi takım olabilmektir takım olursan birbirinin açığını kapatmak için uğraşırsın gol attırmak için uğraşırsın çok farklı bir boyuta geçer takım bu takımın çehresi üç oyuncuylamı değişti
Bende maçı birdaha izledim,  kesinlikle dediklerinin her kelimesi doğru, zaten bu geyse geçen sene iyi takımlara karşı hep rezil oynadı, bu senede birşey değişmeyecek. Makas çok açıldığı için Anadolu takımlarından gene çok puan alacaklar. Derbilerde patlayacaklar. Sadece Kerem Demirbay gözüme battı. Çok düzgün topçu. Toreyra ancak musrati nin ayakkabısının bağcığını bağlar.  Musrati bu maçta paulista sayesinde bir tık daha önde oynadı ve artık en sonunda oyun zekasından daha önde ve fazla faydalanabildik. Bir adam hep mi doğru yerde durur? Maşallah diyorum sadece.. Göremeyen de, bundan sonra ne anlatılırsa anlatılsın anlayamayacak. İstatistikleri ortada ama onları bile anlayamacaksak zaten anlamak istemiyoruzdur. O nedenle benim açımdan oturup Musrati konuşmak anlamsızdır.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2024, 03:40:33 Serdar3444 ]

Etiketler: