Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Kapkarakartal, mayguntr, Umutcan Kaya, NioHH, Renton, Samet Ç, BJKTÜRK23, Özgür Gültekin, balkan-kartal, LORDBJK, blackeagle35, hasankale, Kartal Ç, o2bucak, yaço58, underworld, yorgo_d(geodem), emre_1978, zafkan, murat baltacı ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 93929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bütün gs li arkadaşların söylediği şey abi. Bize alan bırakmadılar.
gece oturup sakin kafayla tekrar izledim maçı masuaku ziyeçe adım attırmamış swenson maç boyu müthiş enerjiyle oynamış almusrati oyunda görünmüyor ama doğru yerde olduğu için hep gsyi merkezden atağa çıkartmamış gedson maç boyu sahanın her yerinde renkliyi tek başına bitirmiş böyle oynasın varsın gol atmasın gol atan çok oyuncu var poalista maçta göze batmadı ama müthiş oynamış colley hatasız müthiş savaşmış raşitsa öndekine çarptırmadan top atamıyor ama hücuma çok yüksek enerji koyuyor rafa savunma yapmaz deniyordu savunma yapmayan hali buysa salih oyuna girdi asist yaptı gerçekten tek kötü oynayan semih olmuş hatta oynayan demeyelim takımı on kişi bırakmış sol tarafın tek işlediği an rafanın oraya geçtiği an olmuş masuakuda çıkmamış pek

Çevrimdışı Necmi

Çok iyi hoca ve ekibi yakaladığımızı düşünüyorum.Gelebilecek bir kaç kötü skorda dahi sahip çıkıp uzun yıllar çalışabilmeliyiz hoca GVB hoca ile.

https://twitter.com/haberkartali/status/1819866113754431502?s=46
sahaya ayak bastığı anda renkliye beş tane sokuşturan hoca dünyanın en iyi hocasıdır 🤪
Skoru boşver takımı sahada maestro gibi yönetti oyunu çok iyi okuyor oyuncu değişikliğini gerektiği anda çok doğru yaptı  onana ne dedim girdi düşecek olan orta sahayı ayağa kaldırdı oyuna soktuğu her oyuncu maça etki etti uzun zamandır beşiktaşı taktik disiplin içinde oynadığını görmemiştim çok iyi maçlar izledim ama sahaya bu kadar iyi yayılan beşiktaşı hstırlamıyorum

Çevrimiçi murat

bence bize maçı  5-0 aldıran maç öncesi zeminim çok ıslatılması oldu. :evillol: :lol: :D

Çevrimdışı Necmi

Savunma hatasız oynamış ofsayt gollerinden sonra savunmanın geri gelme dürtüsü oldu hoca çizgiyi bozdurmadı kenarda oyunculara müthiş güven veriyor kendinden emin şekilde haraket ediyor verçekten iyi bir hoca elde etmişiz sahip çıkmak lazım

Çevrimdışı Necmi

bence bize maçı  5-0 aldıran maç öncesi zeminim çok ıslatılması oldu. :evillol: :lol: :D
sende okan gibi başlama stadı suçlamaya haberin olsun akşam boyu dalga geçiyorlar onunla🤣

Çevrimiçi murat

sende okan gibi başlama stadı suçlamaya haberin olsun akşam boyu dalga geçiyorlar onunla🤣
kaymaya müsait bir ortam oluştu. :lol:

Çevrimdışı Necmi

Rafaya teklif götürmek kimin aklıysa onu almak için kimler çabaladıysa helal olsun çok büyük oyuncu çok zor olanı bu kadar basit yapabiliyor attığı gole bittim çok hızlı oynuyor topu alıp rakibi geçip en doğru anda topla mustafayı buluşturması müthişdi mustafa haraketlenip topu atacağı yeri gösteriyor bu arada mustafa safkan santrafor kırmızıyı resmen almış o gol basit görünüyor ama çok zor aslında muslerayı avlamış resmen topa hamle yapamayacağı anda vurmuş ezbere vurmuyor topa abanmıyor direk muslera ileri hamle yaparken soluna bırakıyor topu heyecan yok buz gibi üstelik resmi maçta derbide gol atıyor sanırım ilk golüydü resmi maçda hoca immobile çıkarıp onu oyuna sokarak çocuğu kazandı

Çevrimiçi murat

dün paulista ve rafa kusursuz oynadı.colley immobile çok iyi oynadı.gedson yanlış işler yapsada yer yer süper bir enerjiyle oynadı.raşitsa ve swenson hatalar yaptılar ama iyiydiler ama üstüne daha koymalılar.masuaku defansif kötü ofansif iyi anlamda göze batmadı.musrati iyiydi.semih doğru zamanda topla vedalaşmadığı için kötü oynadı.kendinden beklenilen yüzünden stresli olduğunu düşünüyorum.çok şey yapmak istediği için hiçbirşey yapamıyor.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

dün paulista ve rafa kusursuz oynadı.colley immobile çok iyi oynadı.gedson yanlış işler yapsada yer yer süper bir enerjiyle oynadı.raşitsa ve swenson hatalar yaptılar ama iyiydiler ama üstüne daha koymalılar.masuaku defansif kötü ofansif iyi anlamda göze batmadı.musrati iyiydi.semih doğru zamanda topla vedalaşmadığı için kötü oynadı.kendinden beklenilen yüzünden stresli olduğunu düşünüyorum.çok şey yapmak istediği için hiçbirşey yapamıyor.
egoist olmasa çok şey yapacak ama işde yapmıyor böyle devam ederse diğer oyuncularda sabretmez sahada yediği kaçıncı fırça

Çevrimdışı Necmi

Bu arada açılan makasın arasına iki kupa sıkıştırdık tarihimizin en kötü sezonunu iki kupayla kapatmak buda bizim büyüklüğümüzü gösteriyor
Birşeyi kesmek için doğal olarak makası açmak gerekiyor 😂

Çevrimiçi tolga1903

Gs'ye 5 atmanın verdiği zevk bambaşkaymış:) o salıncak twitini monte edebilirler biyerlerine. Ama bu galibiyet ve kupa bize rehavet getirmemeli hala eksiğimiz var bize net şekilde kanat oyuncuları lazım gs kaosa girer bu sene ama fener öyle değil ellerinden şampiyonluğu almak istiyorsak semih rashica kanatlarını çok daha iyileriyle değiştirmeliyiz. Semih'de kusura bakmasın kardeşim ama immobile'yi yedekler sol kenarda hem kendisine hem bize zor olacak ısrar edilirse.

Çevrimdışı Savaş

En çok Mustafa için seviniyorum. Çok acayip yerlere gelecek bozmazsa.

Şu Beşiktaş düşmanları görevde kalaydi Cenk ile 3 yıl sözleşme Mustafa da kiralık gonderilirdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Renkliye anadolu takımı muamelesi yaptık fena rencide ettik 😂

Çevrimiçi tolga1903

Renkliye anadolu takımı muamelesi yaptık fena rencide ettik 😂

Edebinle sevin twiti efsaneydi abi

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/kartalrecord/status/1819869142738231755?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Maşallah diyelim. Musrati-Gedson-Rafa üçlüsü çok iyi oldu. Emeği geçenlerin eline sağlık.

Çevrimdışı Necmi

İmmobile takımada tribünede acayip enerji veriyor taraftarı özlemiş sanki 4-5 yıldır beşiktaşla oynuyor acayip mütevazi tam bir takım oyuncusu

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/kartalrecord/status/1819869142738231755?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Maşallah diyelim. Musrati-Gedson-Rafa üçlüsü çok iyi oldu. Emeği geçenlerin eline sağlık.
işin güzel yanı ne vereceklerini biliyorsun bir çizgileri var üstüne çıkabiliyorlar ama altına düşmüyorlar

Çevrimdışı Necmi

Bu arada unutmayalım bu takım yüzde 50 60 oynuyor daha takım içinde uyum yok iyice uyum sağlayıp gözleri kapalı oynadıklarında başka boyuta geçeriz geçen seneden sonra şımaramazlarda dün gece belkide bu sezonun en zayıf beşiktaşı sahadaydı

Çevrimdışı Necmi

Şimdi salihin asistini izliyorum iyi futbol iyi oyuncularla oynanır bunun somut örneği o top rafaya atılmasa dikkstimizde bile kalmaz ama işde usta ayağa atılınca mükemmel asist oldu bu çocukların çoğu cenkin abunun kurbanı oldu geçen sene istediğin kadar iyi oyna hücum hattı hainse top bumerang gibi dönüyor maç içinde seni tüketene kadar devam ediyor bu ne moral kalır nede oynama isteği
Böyle takımda sahaya çıkmak için can atarlar semihin çıktıktan sonra gollere sevinmesi yerinde duramıyordu talhanın sevinci biz rakım olmaya başladık kenarda yedeklik kalmamış herkes sahada bu çok önemli çok yol katetmişiz kenarda yüzü düşen kimse yoktu

Etiketler: