Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, mayguntr, Umutcan Kaya, NioHH, Renton, Samet Ç, BJKTÜRK23, levitate, Özgür Gültekin, balkan-kartal, LORDBJK, Kapkarakartal, blackeagle35, hasankale, Kartal Ç, o2bucak, yaço58, underworld, yorgo_d(geodem), emre_1978, zafkan, murat baltacı ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 93897 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

GVB basın toplantısında dedi ki : Mustafa ve Semih'e gibi genç yeteneklere sahip olduğum icin kutsanmış hissediyorum 😃

Hoca temkinli ayakları yere basiyor ve çalışmaya çok onem veriyor. Güzel işaretler.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi mayguntr

Ben hala rafa'nin bize niye ve nasil geldigini anlamadim. Su an avrupanin top 10 takimini cikar geri kalanin hepsinde direkt oynar. 31 yasinda daha oyle Immo gibi son senelerinde de degil

Çevrimdışı Necmi

Semih sezon sonu formu düşmüştü hala düşük, bence semih şuanki durumu ile Bjk ta oynayamaz ve belki linç yicem ama semih bencil bir oyuncu mantalitesini degiştirmesse semihi bırak 20 milyona 5 milyona bile satamazsin biran önce eksik yerlerine çalismali ve immobilenin yanından hiç ayrılmamalı nereye giderse.
Gedsona gelince hocanın oyun planında gedson çok ön plana çıkar ama böyle giderse devamlı hücümda hata yapan bir adam olur satsak keşkede  yerine hücümda daha özgüvenli ve kafa olarak daha iyi sonuca gidebilen adam lazım.
Sonuç olarak sol stopere ve kanatlara bir de beke adam alirsak bu takım bırakın ligi avrupada çok başarılı olabiliriz.
İyi BJK var vesselam.
ben ocak ayından beri söylüyorum egoist diye ve linç yiyorum ama gerçek bu üç kişinin içinden geçmeyi pas vermeye yeğliyorsa o oyuncuya egoist denir

Çevrimdışı Necmi

Bu arada not düşeyim bu şortları hiç beğenmedim çubuklu formanın altına böyle şortmu olur

Çevrimiçi levitate

Ben hala rafa'nin bize niye ve nasil geldigini anlamadim. Su an avrupanin top 10 takimini cikar geri kalanin hepsinde direkt oynar. 31 yasinda daha oyle Immo gibi son senelerinde de degil

para :D aynı parayı suudilerden bir takım verdi ama komisyon mu ne varmış oradan onay alamayınca iptal oldu döndü dolaştı bize geldi iyi ki de gelmişşş

mayıs haziran gibi haberleri dolaşıyordu dediğim şeyin
bipbipbupbup

Çevrimiçi LORDBJK

ortasahayaı beğenmiyoruz ama maçı orada kazandık
gs3. bölgeye top taşıyamadı
gedson musrati rafa gayet iyi çalışıyor daha da iyi çalışacak
öncelikli sorunlar varken bu 3’lüden şunu alıp şunu gönderelim beklentileri üstelik şu tarihten itibaren gereksiz hatta farazi olur
olsa olsa bir 8 daha eklenebilir oraya ki geçen adı geçen ndur 10 numara olur
gedson çok ps kaybetti ancak genel olarak çok top kaybının nedeni zemindi
zemin oyuncuları her pasta tereddüt ettirdi
iki net ve tıpkı rafa gibi oraya cuk oturacak fark yaratacak iki kanada bet ihtiyacımız var
olursa bir de tempolu yapı iyi sağ bek
şıkır şıkır olur

Kesinlikle katılmıyorum Bu gün iyi bir orta sahamız olsaydı fark 5'ten fazla olurdu bir kere kanat oyuncalarımız çok kötü birincisi ayağına gelen topu çabuk kaybediyorlar (semih) ikinçisi bire birde adam geçemiyorlar kesinlikle 2 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var 3.cüsü Gedso'nun bugün akıllısını bulabilseydik orta sahaya ilk yarıda belki maçı koparabilirdik.
Ben hala sözümün arkasındayım defans falan değil 3 tane orta saha oyuncusu lazım.
2 yarıda orta sahamızın iyi gözükmesinin sebebi Okan hocanın orta sahayı boşaltması zaten defanstanda bir kişinin atılmasıyla iyice düştüler keşke bir 10dk daha olsaydıda 8 yapsaydık.
Ama bu gerçekleri değiştirmiyor eğer 2 kanat oyuncusu almazsak kapanan takımlara karşı çok zorlanırız.

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa 5 kilit pas 7/10 ikili mücadele %86 pas isabeti

Paulista hava topu kaybetmedi ikili mücadele kaybetmedi en çok top uzaklaştıran ikinci oyuncu

Immobile 3 kilit pas

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 01:34:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı mellfred

Kesinlikle katılmıyorum Bu gün iyi bir orta sahamız olsaydı fark 5'ten fazla olurdu bir kere kanat oyuncalarımız çok kötü birincisi ayağına gelen topu çabuk kaybediyorlar (semih) ikinçisi bire birde adam geçemiyorlar kesinlikle 2 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var 3.cüsü Gedso'nun bugün akıllısını bulabilseydik orta sahaya ilk yarıda belki maçı koparabilirdik.
Ben hala sözümün arkasındayım defans falan değil 3 tane orta saha oyuncusu lazım.
2 yarıda orta sahamızın iyi gözükmesinin sebebi Okan hocanın orta sahayı boşaltması zaten defanstanda bir kişinin atılmasıyla iyice düştüler keşke bir 10dk daha olsaydıda 8 yapsaydık.
Ama bu gerçekleri değiştirmiyor eğer 2 kanat oyuncusu almazsak kapanan takımlara karşı çok zorlanırız.
hocam aynı şeyi söylemişim ya ben de

Çevrimiçi gokhans

Bu arada maç öncesi en zayıf halka olarak gördüğümüz svennson 1 gol 1 asist ile maçı 2-0’a taşıyan, gs’yi oyundan koparan adam oldu :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

Bu arada maç öncesi en zayıf halka olarak gördüğümüz svennson 1 gol 1 asist ile maçı 2-0’a taşıyan, gs’yi oyundan koparan adam oldu :))
O boyuna rağmen bircok hava topunu da aldı aslında. Ama maalesef bu maçta göstermiş olduğu performansa rağmen Beşiktaş ilk 11’inin oyuncusu değil kendisi. İyi bir yedek olabilir, ama klubede yabancı bir bek bulundurmak biraz lükse kaciyor.

Umarım bu maç halen bircok eksiğimiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Çevrimiçi murat baltacı

Özlemişiz maç izlemeyi Beşiktaş'ımizi iyi görmeyi şimdi ayaklarımız sağlam basmalı aldığımız oyuncular gibi dört beş hamle daha yaparsak işi şansa bırakmayız. Swenson yabancı durumuna göre yedekte kalabilir ama masu yollanip oraya iyi bir bek almalıyız stoper sol kanat şart  musratininde yedeği yok farklı profilde bir altı numara alıp hem alternatifli kadro kurmalı hemde farklı oyunlar oynayabilmeliyiz bunun sakatlığı var cezalısı var form düşüklüğü var.  Gedson son tercihleri yapamıyor ama Pirana gibi basıyor farklı bir enerjisi var az erken gelse atiba ile nasıl oynuyor izlemek isterdim atiba çok açığını kapatirdi onun gözümüze daha güzel görünebilirdi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Özlemişiz maç izlemeyi Beşiktaş'ımizi iyi görmeyi şimdi ayaklarımız sağlam basmalı aldığımız oyuncular gibi dört beş hamle daha yaparsak işi şansa bırakmayız. Swenson yabancı durumuna göre yedekte kalabilir ama masu yollanip oraya iyi bir bek almalıyız stoper sol kanat şart  musratininde yedeği yok farklı profilde bir altı numara alıp hem alternatifli kadro kurmalı hemde farklı oyunlar oynayabilmeliyiz bunun sakatlığı var cezalısı var form düşüklüğü var.  Gedson son tercihleri yapamıyor ama Pirana gibi basıyor farklı bir enerjisi var az erken gelse atiba ile nasıl oynuyor izlemek isterdim atiba çok açığını kapatirdi onun gözümüze daha güzel görünebilirdi.
maçı resmen gedsonun enerjisiyle almışız şimdi tekrarını izledim maçın adamıda bence rafa olmalıydı gedson resmen savaşmış

Çevrimdışı Necmi

Bu arada gs kötü değil beşiktaş çok iyi oynadı hiç alan bırakmamış doksan dakika tenkliye üstünlük kurmadığı herhangi bir dakika yok

Çevrimiçi yaço58

maçı resmen gedsonun enerjisiyle almışız şimdi tekrarını izledim maçın adamıda bence rafa olmalıydı gedson resmen savaşmış
Ts finalinde de mükemmel enerji koymuştu kızıyoruz bu adama bazen pas şut yok diye ama bunlarda olsa bu adam buralara düşmezdi

Çevrimdışı celiker1

Çok iyi hoca ve ekibi yakaladığımızı düşünüyorum.Gelebilecek bir kaç kötü skorda dahi sahip çıkıp uzun yıllar çalışabilmeliyiz hoca GVB hoca ile.

https://x.com/haberkartali/status/1819866113754431502?s=46
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi CemMert

Çevrimdışı celiker1

Hakemin Kerem Aktürkoğlu'na sarı kartı vermemesi ve Gedson'un sarı kart gördüğü pozisyonda kornerin verilmemesi kabul edilemez.Bu hata değil art niyettir.UNUTULMAMALI!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

2024 yılı bitmeden Fenerbahçe ile oynanmamış süper kupa maçını oynayıp TRİPLE DOUBLE yapmalıyız🏆🏆🏆
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Uzun zamandır sahada bi taktik bi disiplin gördüm gözüm gönlüm açıldı.

Öyle bir çalışılmış ki maça adamları komple kitledik.

Müthiş bir ön alan baskısı, sahaya yerleşme kusursuz. Sakin sakin  oynaya oynaya tokatladık otobancıları.

Bireysel performanslar şu an muhtemelen %50 civarı. Bunlar da artınca, 2-3 tane kaliteli adam koyunca çok iyi olabilir ortam.

Ben sevdim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi yaço58

Solda muçiyi denesek nasıl olur muçi rafa rashica immobile ileri hattı muçinin takıma girmesi lazım kendini göstermesi lazım inşallah oda performansını yukarı çeker

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada gs kötü değil beşiktaş çok iyi oynadı hiç alan bırakmamış doksan dakika tenkliye üstünlük kurmadığı herhangi bir dakika yok
Bütün gs li arkadaşların söylediği şey abi. Bize alan bırakmadılar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Maçla ilgili en çok hoşuma giden notlardan biri, dakika 93, rakip 5. golün santrasını yapıyor, bizim 17'lik Mustafa hala önde basıp 6'yı atmanın peşinde.

Bana bunlarla gelin işte. Yıllardır tükendik mıymıy futbolculardan, öne geçince frene basan teknik direktörlerden. Rakibi, özellikle de GS gibi alçak bir rakibi, böyle bulmuşkan ezeceksin, rencide edeceksin.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: