Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, kartalizma190399, Umutcan Kaya, Serdar3444, Sinan66, ulumemo, emre_1978, Kartal Ç, Monza, LORDBJK, Georgetown, o2bucak, zafkan, 38life, savaş altay, uno_bjk ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 163771 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Valla lobi için iyi bir hamle. Demirören'i hiç sevmem, şu borç ve bataklığın temelini oluşturan kişi ama anç gibi niyetten deil beceriksizlikten kaynaklı. Beşiktaşlılığını asla sorgulamam ve medyası olsun, iktidar olsun öyle bir gücün yönetimde olması gayet iyi. Ayrıca adalıda zamanında yıldırım demirören'in listesinden camia'ya girmiştir.Beşiktaş için hayırlısı olsun. Taşın altına elini koyan herkesin başımın üstünde yeri var, mesela artık sergenin asla yok..

yani artık şundan kötü yönetemezler herhalde kim geliyorsa gelsin diyorum. rahatsız eden şey zengin aileler bazı çocuklarını işlere karışmasın diye kulübe veriyorlar staj yeri mi burası

gerçi aynısını arat içinde düşündük daha kötü yönetti ama olsun :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

2 haziran 2025'te bizim statta guns'n roses konseri olacakmış gereksiz bilgi seven varsa gitsin :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yani artık şundan kötü yönetemezler herhalde kim geliyorsa gelsin diyorum. rahatsız eden şey zengin aileler bazı çocuklarını işlere karışmasın diye kulübe veriyorlar staj yeri mi burası

gerçi aynısını arat içinde düşündük daha kötü yönetti ama olsun :D
Artık futbolcu, hoca, yönetici kim gelirse gelsin peşin hüküm giydirmememiz lazım. Ölçüp tartıp ona göre desteklemek lazım. Hasan Arat büyük ders oldu şahsen bana. İsimlere de takılmıyorum kim iş yapacaksa o gelsin inşallah. Menfaat bekleyen de bizden uzak dursun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

çarşamba adaylığını ilan edecekmiş, böyle şeyler yapıyor sonra niye destek alamadım oluyor
yine kaybedecek zaten ayrıca ikisi de aynı benim için kim olursa olsun ömrü kısa olacak gibi

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/SerdalAdali_x/status/1866161079581073512
Yücel'e gollük pas atmış adam şimdi çıkıp sende Demirören ile Beşiktaş'ı batırdın yetmedi Orman'ın rezalet geçirdiği son senede ikinci başkandın dese yeridir
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2024, 20:16:58 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

Yücel'e gollük pas atmış adam şimdi çıkıp sende Demirören ile Beşiktaş'ı batırdın yetmedi Orman'ın rezalet geçirdiği son senede ikinci başkandın dese yeridir

ormanın son yönetimde yücel'de vardı maaş ödemek yerine kagawa alan tayfadandı

bilmiyorum valla adalı çıkıp yücelin vereceğinin iki katını falan koklatsa tüm taraftar tav olur zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Fikret ormanda Sergen Yalçında kaçak dövüşüyor ciddi aday olmazsa olurum söylemini kabul etmiyorum kaç senedir süren başarısızlık sonrası skandal bir dönem sonunda hop demesi sazı eline alması gerekirdi gün bugündür diyerek gerekirse yücel ve adaliyida yanına alıp güçlü bir yönetim kurmasıni beklerdim.

Sergen hocada işin içinden çıkamayacağı için gelmiyor Biliç sonrası kaymağı yiyen Şenol Güneş gibi bir zaman bekliyor muhtemelen ama camianın acil durum beklentisi var
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben guclu yonetim falan istemiyorum. Bizim spor kamuoyunun guclu yonetimden anladigi sey zengin olsun, kasa kolayligi saglasin, abuk subuk paralar harcayip kulubu kendine borclandirsin vs.

Ben zengin yonetici istemiyorum, yonetim becerisi ve tecrubesi olan yonetim istiyorum (baba'dan kalan sirketin basina gecmek degil bu).
Ben guclu yonetim istemiyorum, plan-program yapabilen yonetim istiyorum.
Ben hayal satan yonetim istemiyorum, gercekci (aci) recete sunan yonetim istiyorum.
Ben Talisca, 25 milyon dolar gelir saglayacak app, Euroleague'e katilim gibi sacma sapan/ihtiyac olmayan projeler yerine gercekci proje sunan yonetim istiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1866560200058028348
O paraya çok iyi 2 adet kanat çekilir. Hiç gerek yok. Son mukavelesi olacak ayrıca. Yani geçen hafta bu adam kulübe populist transferler yapılmayacak artık demedi mi.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen yerine tercih ederim.
ikiside kalsın bizim  birkaç seneyi daha çöpe atacak lüksümüz yok

Çevrimiçi Samet Ç

Abu'dan hiç ders alınmamış dini imanı para olan eskimiz peşinde koşuyoruz hala daha adam 10 senedir çinde araplarda para peşinde bizim ligi bile kaldırabilecek fiziği yok hadi Abu'dan ders almadınız Alex'te aynıydı geldi bir sene bile sabredemediniz adama

Çevrimiçi Samet Ç

Takımda kanat yok bek yok stoper yok kaleci yok bizimkiler Talisca alıp şampiyon olacağını sanıyor şampiyon olmayı bırak yarışamazsın bile

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala parali baskan istesin taraftar. Parali baskanin sportif olarak kulubu o kadar yonetebiliiyor iste.
Rafa, Muci ve Semih'in bolgesine Talisca'yi alip iyi bir is yapacagini zannedecek kadar anliyorlar.
Hasan Arat bile nasil hatalar yapti gorduk.

Çevrimiçi Samet Demir

ikiside kalsın bizim  birkaç seneyi daha çöpe atacak lüksümüz yok
Ben saçma sapan bir adam gelmesi yerine Serdar hoca kalsın diyorum. Ya da Sergen geleceğine Serdar hoca kalsın diyorum. Bizim iyi bir hoca ve sportif direktör getirip futbolu onlara emanet etmemiz lazım. Her halükarda 1-2 sene gidecek büyük paralar harcamazsak.

Çevrimiçi o2bucak

Ya bizim bir kaç seneyi daha çöpe atacak durumumuz yok diye diye takımı mahvettik. Feda gibi ikinci bir döneme ihtiyaç var. gerekirse 2 yılı çöpe atalım yeter artık şampiyonluk oynayacak takım kuracağız diye salak saçma transferlere.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bizim bir kaç seneyi daha çöpe atacak durumumuz yok diye diye takımı mahvettik. Feda gibi ikinci bir döneme ihtiyaç var. gerekirse 2 yılı çöpe atalım yeter artık şampiyonluk oynayacak takım kuracağız diye salak saçma transferlere.
Bu durumu taraftara anlatmak lazım, seçim vaadi olarak bu takımı en yakın zamanda ayağa kaldırıp bu sene şampiyonuz derse taraftar ümitlenir Aksi durum gerçekleşince de tepki gösterir.

Şahsen Hasan Arat'ı hep planımız var, herkes bildiği işi yapacak, profesyonelleşeceğiz gibi vaadleri nedeniyle desteklemiştim. Hepsi ayyuka çıktı. O nedenle kim gelirse gelsin bugünü değil geleceğimizi inşa edecek projeleri olsun. 2-3 populist transfer yapacak kimse de gelmesin. Talisca'yı seçim vaadi yapan kulübün önünden dahi geçmesin. O paraya taraftarı mutlu edecek para kazanabileceğini tonla oyuncu var.

Çevrimiçi Samet Ç

fedaya ihtiyacımız yok akıla ihtiyacımız var yanlış gideni düzeltmek için illa kulübü hedefsiz bırakmak zorunda değiliz öyle yaparsak rakiplerle aradaki fark bir daha kapanmamak üzere açılır önünü alamazsın

Çevrimiçi gokhans

fedaya ihtiyacımız yok akıla ihtiyacımız var yanlış gideni düzeltmek için illa kulübü hedefsiz bırakmak zorunda değiliz öyle yaparsak rakiplerle aradaki fark bir daha kapanmamak üzere açılır önünü alamazsın
Bazen zirveye çıkmak için dibi görmelisin. Fikret Orman'ın en büyük şansı ve başarısı buydu. Tesislerde melemen yiyen takımdan, uzakdoğuda forma satan, sosyal medya etkinlikleriyle dünyada ses getiren, psg'nin elinden pepe'yi alan bir kulüp böyle oldu. İlk 2 yıl bizden şampiyonluk beklemeyin gerekirse kan ağlayacağız dedi. Taraftar ve medya baskısından, stresinden uzak bir şekilde yapılandı ve küllerinden doğdu Beşiktaş.. Maf döneminde de, bilgili ile nouma-ronaldo-zago'lu dönemlerde de hep küllerinden doğdu. Düzenli oynayan herhangbir 2.sınıf kuzey takımının 3 - 4 attığı takımlar fark falan açamaz, doğru ve akılcı bir yapılanma ile yine ambargo koyarsın şampiyonluklara tabi masada da güçlü olmak şartıyla..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Akil Emre

https://x.com/gundembjkcom/status/1866817187765424476
Bizim lig için aranılan profil olduğunu düşünüyorum, umarım kim başkan olursa olsunmantıklı adımlar atılır

Çevrimiçi gokhans

Bizim lig için aranılan profil olduğunu düşünüyorum, umarım kim başkan olursa olsunmantıklı adımlar atılır
Ben riske girmez weghorst'u alırdım. Ne olduğu ne olacağı belli. Onachu performansı çok belirsiz bir oyuncu, bir maç harikalar yaratırken bir maç kaybolabiliyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: