Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr, Sinan66, Umutcan Kaya, NioHH, Renton, Samet Ç, BJKTÜRK23, levitate, Özgür Gültekin, balkan-kartal, LORDBJK, Kapkarakartal, blackeagle35, hasankale, Kartal Ç, o2bucak, yaço58, underworld, yorgo_d(geodem), emre_1978, zafkan, murat baltacı ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 93889 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Abi şu yazdıklarının hepsini Arat yapmadı mı zaten, bunları yaparken sen ne yapabildin?
Kulübü zarara uğratmanin hesabını sorabilecek miyiz, tabii ki hayır.
Sirket olursa en azından kar zarar sorumluluğu olur.
Abi şirket olduğu zaman maneviyat kısmı ortadan kalkıyor bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

sistemin çalışmamış olması sistemi yanlış yapmaz
Satınca başarı isteme hakkın bile olmuyor kulüp kötü yönetildi borçlandı sana bir madfi zararı varmı yok maneviyatı var sadece sattığın zaman işde o maneviyette yok oluyor halka ait bir kurumu bir kişiye vetiyorsun ve bundan hiç bir kazancında yok alan kişi aldı ertesi gün kapattı kulübü ne diyeceksin mal onun istediğini yapar
Hani ergen tayfa söyler bunu psg ye bakar satalım derde senin gibi bir hukukçu ne olacağını nasıl göremez riskleri nasıl analiz etmez sanki kendi üstüne yükmüşde o yükten bir şekilde kurtulayım modunda nasıl konuşur
Abi tamam da kulübün tamamını satalım demiyoruz ki en azından paylara bölünür cogunluk hissesini birine satariz. Azinlik hissesi %49 dernekte kalır. Boylece kulup kapatilamaz. Cozumleri var abi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi şu yazdıklarının hepsini Arat yapmadı mı zaten, bunları yaparken sen ne yapabildin?
Katılıyorum oturup tartışmak lazım ama bundan kötü olacağına ihtimal bile vermiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

zaten şirket değilmiyiz kar zarar sorumluluğu yokmu
Ya gerçekten biz neyi konuşuyoruz kulübün satılmasının bize nasıl bir faydası olacağını ben çözemiyorum

Çevrimdışı mrred

fikret orman akşam tvye çıkıyomuş galiba abow
Sıra ona geldi o da şimdi kurtarıcı olarak gelecek altın vuruşla tabuta son çiviyi çakmasa bari.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ya gerçekten biz neyi konuşuyoruz kulübün satılmasının bize nasıl bir faydası olacağını ben çözemiyorum
Abi bu borcu kulübe yaptıranlar bir bedel ödemiyor. Olan Beşiktaş'a oluyor. Ben ne Çebi'nin ne Demirören'in ne de Orman'ın bir bedel ödedigini gormedim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi şirket olduğu zaman maneviyat kısmı ortadan kalkıyor bence.

Valla Samet kardeşim eğer maneviyat seviyemiz buysa bundan daha azı olmaz, acı ama gerçek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi ne şirketi ya, borsada makyajladigin bilanço mu şirket?
Bırak abi buna çocuklar bile inanmaz  Kimin kar zarar sorumluluğu olmuş bugüne kadar?
Su bilancoyla ancak dandik TR borsasında imanipulasyonun dibine vura vura işlem yaparsın?
Normal bir borsada bu şirkete izin dahi verilmez.

Çevrimdışı mrred

Abi merak etmeyin gs bizden daha beter sadece 23 yıldır malum yapı onları kolladigi icin boyle gidiyorlar. Dua himmet yolunu bulmus onlar. Dualar himmetler kesilsin onlarin durumu bizden beter. Bu yapiyi tek Ali Koç kırabildi adam futbolcu satıyor ve nispeten ucuza alıyor ama onun da TD seçimleri yanlış ve çok konusuyor. Biz batarsak fena batarız kurtaran da olmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi ne şirketi ya, borsada makyajladigin bilanço mu şirket?
Bırak abi buna çocuklar bile inanmaz  Kimin kar zarar sorumluluğu olmuş bugüne kadar?
Su bilancoyla ancak dandik TR borsasında imanipulasyonun dibine vura vura işlem yaparsın?
Normal bir borsada bu şirkete izin dahi verilmez.
Ülkenin kendi batık zaten. Futbol kulüplerideki bilançolara inanmak için saf olmak lazım. Taht oyunları masum kalır. Bilanço ve TUİK oyunları
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Samet Aybaba madem en akıllı sensin immobile ve rafa silvaya neden olur verdin. Hepiniz suçlusunuz. Kiminiz az kiminiz çok
The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

sorabilirsin, ibra etmeyerek, zarar tespit davalarıyla… Ama hull city taraftarı acun’a hesap soramaz mesela. Yarın york’un zenginlerinden birine 50 milyon euro’ya %98 kâr ile satıp kârına bakar, kimseyede hesap vermek zorunda değil. Sattığı kişi amatörde yaşam mücadelesi veren york city ismini, hull üzerinden tescil ettirebilir, tıpkı aliağa petkim’in göztepe olması gibi sonuçta aynı şehrin takımları.. alan ve satan dışında kimsenin söz hakkı yok. Ama mevcut durumda tüzüğünü, yasanı buna göre ayarlayabilir, ibra ve zarar tespit davalarını hakkını koruyabilirsin. En güzelide kulübünün bbir parçası olarak kalırsın. Semtinin, halkının takımı olarak kalır. Para için zengin adamın koynuna girmekle, iyi transferler ve başarı için kulübü satmanın hiç bir farkı yok. Beşiktaş’a sahip çıkalım..
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 22:16:29 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

Abi sametin aciklamasi tamamen "duygusal" yediniz ictiniz bana bisey koklatmadiniz diyor. Ben öyle okuyorum )
Samet aybabanın açıklamalarından bunu çıkarmak ilginç.görrvine son verilmenin hıncıyla yapılabilecek açıklamalar değil bunlar karşı tarafta suçlamaları reddrtmiyor sadece yanlışlıkla yapılmış birşey diye geçiştirmeye çalışıyor ortaya imzalanmamış bir evrak koyuyorlar  bunun üstünden de sözleşmesini yükseltmedik onyğzden saldırıyor gibi bir söylemle vurmaya çalışıyorlar.adam daha ne desin.muci musrati bu paralara alınmasın diye rapor vermiş.kanat oyuncumuz yok kanat alın demiş.ndour Mario kalabalık bölge gerek yok demiş.alınabikecek makul futbolcular önermiş Samet Aybaba düşmanlığı ile Beşiktaş düşmanlık yapılmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sorabilirsin, ibra etmeyerek, zarar tespit davalarıyla… Ama hull city taraftarı acun’a hesap soramaz mesela. Yarın york’un zenginlerinden birine 50 milyon euro’ya %98 kâr ile satıp kârına bakar, kimseyede hesap vermek zorunda değil. Sattığı kişi amatörde yaşam mücadelesi veren york city ismini, hull üzerinden tescil ettirebilir, tıpkı aliağa petkim’in göztepe olması gibi sonuçta aynı şehrin takımları.. alan ve satan dışında kimsenin söz hakkı yok. Ama mevcut durumda tüzüğünü, yasanı buna göre ayarlayabilir, ibra ve zarar tespit davalarını hakkını koruyabilirsin. En güzelide kulübünün bbir parçası olarak kalırsın. Semtinin, halkının takımı olarak kalır. Para için zengin adamın koynuna girmekle, iyi transferler ve başarı için kulübü satmanın hiç bir farkı yok. Beşiktaş’a sahip çıkalım..

benzetmelerine dikkat et fazla aşırıya kaçıyorsun fikrini beyan et tamamdır anlayabiliyoruz.

Çevrimiçi gokhans

benzetmelerine dikkat et fazla aşırıya kaçıyorsun fikrini beyan et tamamdır anlayabiliyoruz.
adı üstünde benzetme yaptım, herhanginir ima yapmıyorum.. Bu arada gio ve yardımcılarına ödenecek toplam tazminat tutarı 4milyon euro’ymuş.. şu yok yere giden paralara bak yazık ki çok yazık..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

adı üstünde benzetme yaptım, herhanginir ima yapmıyorum.. Bu arada gio ve yardımcılarına ödenecek toplam tazminat tutarı 4milyon euro’ymuş.. şu yok yere giden paralara bak yazık ki çok yazık..

şansını zorlama istersen

Çevrimiçi gokhans

şansını zorlama istersen
senin derdin ne? Yapacağım benzetmeden senden onay alacak değilim. Bu benim görüşüm, beğenmiyorsan, katılmıyorum dersin olur biter.. Her camianın kendi genleri ve karakteri vardır. Başarı için her yol mübah mottosu değil bizimki sevinmek için sevmemektir. Biz lise takımıda değil semt takımıyız, semtin tarihine, dokusuna işlemiş bir kulüp.. Beşiktaş satılsın ne demek? Ülkeyide amerikan şirketlerine satalım madem, amerika ekonomimizi düzeltir, kişi başı düşen gelirimiz, refahımız artar dimi? Sonuçta çalanları, yiyenleri engelleyemiyoruz dimi!!
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 22:37:15 gokhans ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

senin derdin ne? Yapacağım benzetmeden senden onay alacak değilim. Bu benim görüşüm, beğenmiyorsan, katılmıyorum dersin olur biter.. Her camianın kendi genleri ve karakteri vardır. Başarı için her yol mübah mottosu değil bizimki sevinmek için sevmemektir. Biz lise takımıda değil semt takımıyız, semtin tarihine, dokusuna işlemiş bir kulüp.. Beşiktaş satılsın ne demek? Ülkeyide amerikan şirketlerine satalım madem, amerika ekonomimizi düzeltir, kişi başı düşen gelirimiz, refahımız artar dimi? Sonuçta çalanları, yiyenleri engelleyemiyoruz dimi!!

bak hala aynı noktadayım şansını fazla zorlama.

Çevrimiçi murat

bak hala aynı noktadayım şansını fazla zorlama.
bence arkadaş haklı.sende zorlama.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bence arkadaş haklı.sende zorlama.

benim zorladigim bir şey yok.

Çevrimiçi murat

benim zorladigim bir şey yok.
Özgür iradesiyle birşeyler yazmış.sende karşılık olarak görüşünü dile getirebilirsin ama şansını zorlama gibi tasvip edilmeyecek cevaplar forumun kalitesine yakışmıyor veya sokak jargonuna kayıyor.fikir çatışması  normal ama bu tarz  şansını zorlama sabrımı sınama türünden  yazılar pek amaca hizmet etmiyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Özgür iradesiyle birşeyler yazmış.sende karşılık olarak görüşünü dile getirebilirsin ama şansını zorlama gibi tasvip edilmeyecek cevaplar forumun kalitesine yakışmıyor veya sokak jargonuna kayıyor.fikir çatışması  normal ama bu tarz  şansını zorlama sabrımı sınama türünden  yazılar pek amaca hizmet etmiyor

fikrine bir şey demiyorum sabaha kadar yazabilir hiç problem değil, benzetmelerine dikkat etsin yeter.

Çevrimdışı mrred

Samet Aybaba'nın Santos ile ilgili raporundan bir bölüm :

"...Beşiktaş 90 dakika gol atmak için mücadele eder..."

Ömer Abi penaltı gol olursa ne olur ?
Arjantin 1 0 öne geçer

Rapor internete düşmüs paçalarından liyakat damlıyor. Bu adam bizim futbol aklımız olduysa en başta Hasan Arat suçludur. Böyle rezillik olmaz iyiki istifa etmiş. İlkokul müsamere ya da kompozisyon yarışmasından hallice bir rapor. Raporun tamamı x de var isteyen okusun.

Raporda veri yok, rasyonel bir gerekçe yok. Tamamen Beşiktaş büyük takım böyle oynamaz diyor. Abicim onu benim 5 yaşındaki yeğenim de biliyor. Rasyonel, bilimsel , veriye dayalı bir şey söyle.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 23:02:21 mrred ]
The great gig in the sky

Etiketler: