2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

İsmail Özyurt, cornelius ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 506301 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi inan bizim Sergeni istediğimiz kadar o hocalığı düşünmüyor. Futbolculuğunda kendine verdiği zararı hoca olduğu zamanda da yapıyor.

Sergene şampiyon olduğu sezondan hemen sonra ANÇ tarafindan yapılanlar ile Sergeni zaten o sezon kaybettik. Kendisini verdiğinde bir şeyler yaratabildigini de ilk sezonda gördük. O açıdan ben okeyim.
Ne bileyim yabancı olacaksa da bu yönetimin bir isim bulabileceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi levitate

gitmiş takıma yine izin vermiş te allahım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

gitmiş takıma yine izin vermiş te allahım
azıcıkda dinlenmesinler mi sende ne vicdansızsın kardeşim :icool: :icool:

Çevrimiçi levitate

Sergene şampiyon olduğu sezondan hemen sonra ANÇ tarafindan yapılanlar ile Sergeni zaten o sezon kaybettik. Kendisini verdiğinde bir şeyler yaratabildigini de ilk sezonda gördük. O açıdan ben okeyim.
Ne bileyim yabancı olacaksa da bu yönetimin bir isim bulabileceğini sanmıyorum.

yine saçma sapan birilerine bakarlar şimdi de terzic falan demeye başlamışlar gerek yok belki bi tık iyi oynarız onun dışı gereksiz iş

conceiçao tüm yaz boştu, porto'dan ayrılacağı aylardır belliydi mesela, çok vizyonlu ve planlı yönetimimiz gidip alsaydı? bizde yabancı hoca denince yöneticiler kanka olacakları adamlar ya da pasif karakterli insanlar arıyorlar buna zıt olarak bi jesus geldi kan kusturdular herife bir yılda
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

azıcıkda dinlenmesinler mi sende ne vicdansızsın kardeşim :icool: :icool:

"psikolojik" olarak toparlanmaları içinmiş :d adamlar tribüne gitmiş hepsi özür diliyor ver gazı çıkıp top oynasınlar ama nerdeee
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

"psikolojik" olarak toparlanmaları içinmiş :d adamlar tribüne gitmiş hepsi özür diliyor ver gazı çıkıp top oynasınlar ama nerdeee
gazı çıkarmak derken sahada zaten bir yerlerinden soluyorlardı keratalar :evillol: :evillol:

Çevrimiçi mayguntr

Yahu insanlar burada artık özgürce fikrini beyan edemiyor. Yerli istersen o cu yabancı istersen bu cu oluyorsun ama harbiden yeter artık.

Alabiliyorsan Çağdaş gelsin ama o hale geldim ki son sezonunda saçmalasa da Sergene sıcagim. Ama o sezonda Sergene insan muamelesi yapmayıp alay eden ANÇ benim gözümde o sezonu başlamadan bitiren sahistir
Cagdas A. Avci v2 olur, illa yerli olacaksa Ilhan Palutu tercih ederim yerine. Cagdas dar kafali kafasinda bir oyun var onun disinda baska bir sey oynatmiyor.

Yabanci icin Edin Terzic bosta dortmunddan ayrildiktan sonra bi takimla anlasmadi, istanbulu da takimi da biliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Cagdas A. Avci v2 olur, illa yerli olacaksa Ilhan Palutu tercih ederim yerine. Cagdas dar kafali kafasinda bir oyun var onun disinda baska bir sey oynatmiyor.

Yabanci icin Edin Terzic bosta dortmunddan ayrildiktan sonra bi takimla anlasmadi, istanbulu da takimi da biliyor.
Edin Terzic'i bilic hatırına biraz sabreder sonra yine yerler. Bence o adam bize gelmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Edin Terzic'i bilic hatırına biraz sabreder sonra yine yerler. Bence o adam bize gelmez.
Kim gelirse gelin 10 hafta icinde 10/10 yapmadigi surece yenecek zaten :D

Çevrimiçi Samet Demir

Kim gelirse gelin 10 hafta icinde 10/10 yapmadigi surece yenecek zaten :D
Valla yazıp yazıp sildim. Ne desem boş çünkü. Şu twitter kapansa epey işimize gelecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

kim gelirse gelsin yenecek zaten isim önemli değil o yüzden boşa kafa yormaya gerek yok

Çevrimiçi Samet Ç

Bir kaç senedir düzenli olarak tribüne gidip özür diliyorlar gaz falan işe yaramaz hepsi gitmediği sürece

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir kaç senedir düzenli olarak tribüne gidip özür diliyorlar gaz falan işe yaramaz hepsi gitmediği sürece

Gerçekten utanan ve sorumluluk hisseden adam takıma izin verilse dahi gider tesise çalışır.

Çevrimiçi Monza

Elimde yetki olsa iki şeyi yasaklardım:

Pas aldığın adama anında topu geri atmak. Kaptır kardeşim gerekiyorsa topu, ama oyna. Kaçma.

İkincisi şu taraftardan özür dileme ritüeli. Nedir bu ya. 15 gün aradan sonra kendi seyircin önünde 2. ligden gelen takım sana önce futbol dersi verip, sonrasında dörtlüyor. Maçtan sonra özür dilemece. Ne kadar itici olduklarının farkına bi varsalar. Cenk Tosun çok severdi bu özür işlerini.

Çevrimiçi Samet Ç

Kara duvar konusunda küçük detay kalmış, o bölümün kapasitesi görüşülüyormış.

Basketbol konusunda verilen sözlerin bir çoğu tutulmadı yanlış hatırlamıyorsam. Çok takip etmiyorum basketbolu gerçi. Başakşehirle birleşme olabilir falan da deniliyordu sanırım.
Basketbol ile ilgili söylenen hiçbir şey vaat gerçekleşmeyecek bunu bilseniz yeterli vaatleri geçtim maaşları günü gününe ödesinler yine yeterli
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2024, 11:49:45 Samet Ç ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Camia olarak su sacma duygusalliktan kurtulmak lazim. Biraz gozu kara, profesyonel davranmamiz lazim artik.
Taraftari romantik sarki soyleme ve kendine aci cektirme pesinde.
Hocasi desen surekli agliyor, sikayet ediyor.
Oyuncusu sahada gram mucadele etmiyor, hakkini koruyamiyor, ezik ezik dolasiyor, sonra gidip ozur duluyor.
Yonetim desen buyuklugu sadece sezon basinda icraat vaad ederken aklina getiriyor, ama sezon basladiktan sonra o buyuklukten eser kalmiyor, herkesi herseyi sikayet ediyorlar bahanaler siraliyorlar.

Ben artik bahane falan duymak istemiyorum.

Yonetim ciksin adam gibi yonetsin.
Adam gibi bir gercekci bir plani olsun. App yapacagiz 25 milyon euro gelir elde ecegiz gibi insani aptal yerine koyan komik vaadleri biraksinlar.
Talisca'yi getirecegim seviyesinde ergen taraftari kandiracak vaadleri biraksinlar. Adam gibi bir plan-program yapsinlar, gercekci olsun, gerekise 3 sene sampiyonluk beklemeyin desin ama gercekci olsun ve uygulasin.

Antrenoru sacma sapan transferlere izin vermesin. Sadece 1 gercek kanat oyuncusu olan takima sezon basindan beri dunya futbolunda baska formasyon yokmus gibi 4-2-3-1 oynatmasin.
En azindan calisarak giderilebilecek duran top organizasyonu, standart hucum seti, topla savunmadan cikma gibi konularda basariya ulassin. Ondan sonrasini artik kalite farkiyla falan biz aciklayalim.

Sportif direktoru kadro muhendisligi konusunda butun kamuoyunun gordugu sacmaliklari gidersin bari. 4-2-3-1 oynayan takim bir zahmet sezona 1 gercek kanat oyuncusuyla girmesin.
Ana santfor 6 milyon euro maas kazanan biriyken yedegi 17 yasindaki cocuk olmasin bari.
Bir mevkide Besiktas'in son 10 seneki en buyuk altyapi yetenegi varken tam onun mevkisinin yerine 10 milyon euro'luk kulup tarihinin en pahali 2. oyuncusunu alip uzerinden 6 ay gecmeden onun da onune
6 milyon euro maasli bir oyuncu daha almasin. En azindan bunu planlayacak kadar bir futbol zekasi, kadro muhendisligi becerisi olsun.

Oyuncular da sahada en azindan mucadele etsin. Takiminin ve arkasinin hakkini korusun. Rafa'ya onune gelen dalarken rakibi bir itsin, gozdagi versin.
Goztepe bize futbol dersi verirken 1-2 sert faul yapip sari kart pahasina isyan etsin, takimini gaza getirsin.
Toplam 12 milyon euro maas alan 2 futbolcu en azindan 10 macta penaltilar haric 2-3 gol 2-3 asist yapabilsin.
Rakiplerimizin gule oynaya yendigi berbat Anadolu takimlarina karsi en azindan ustunluk kurabilelim.

Cok da sey istemiyorum. GS ve FB bizden daha zengin, daha kaliteli kadro'ya sahip, ekonomik olarak daha guclu, ama cok da iyi yonetilmiyor.
Biz iyi yonetilsek onlari geceriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Kanata Jhon Arias alsınlar şimdiden yoklasınlar yoksa gese bunuda kapar devre arası
aldılar

Çevrimiçi levitate

cabral ve kulenovic ile ilgileniyormuşuz kimler ne yaparlar bilgim sıfır
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

augsburg vargas için 2.5 milyon istiyormuş, kanat oyuncusu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

augsburg vargas için 2.5 milyon istiyormuş, kanat oyuncusu
diğer vargası alsınlar sözleşmesi bitiyor

Çevrimiçi levitate

diğer vargası alsınlar sözleşmesi bitiyor
bu vargas daha iyi değil mi ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu vargas daha iyi değil mi ama
ikiside iyi değil ama ben daha skorer olanı seçerim

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/SerkanGaziogluu/status/1861837520318660638
hüseyin yücelde adalıda bu forumun çoğunluğunun tam zıttı adamlar ne deseler tam tersi oluyor hala farkına varamadılar kendilerinin dediği hiç bir şeyin olmayacağını savunduklarının batıracağını göremiyorlar ezcümle TALİSCA iyidir alınsın :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati satıp Vini Souza almak lazım Sergen gelecekse takımın başına

Etiketler: