@Necmi abi herkesin huzurunda sana ve bizlere vodafone arena hakkında bilgiler ulaştıran herkese
@Efe abiye
@FARUK abiye
@ZEKI abiye
@Altuğ abiye @SDemirsoy ve adını hatırlayamadığım bir çok abime, kardeşime teşekkür ediyorum. İstanbul dışında olan biz kara kartal sevdalılarına her gün paylaşımlar yaparak zamanınızın çoğunu burada geçirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde her gün sanki mabedimizin yanından geçmiş gibi olduk. aklımızda en ufak bir şüphe bırakmayacak şekilde açıklamalarda bulundunuz. Biz istanbul dışında ki beşiktaş sevdalıları yarın için bu kadar heyecan duyarken sizler istanbul da neler yaşıyorsunuzdur aklım almıyor. Eminim bizim içinde orada olacaksınız ve bizim sesimiz olacaksınız. Aklıma gelen bir kaç anıyı yazmak istiyorum.
Efe abinin beton dökülen yerlerin hesaplamasını yaparken ki heyecanını hiç unutmayacağım.
Faruk abinin ' güncel ' lerini unutmayacağım.
Zeki ve Altuğ abilerimin paylaştığı fotoğrafları unutmayacağım.
S.Demirsoy'un ' yeniinönü ' ısrarlarını unutmayacağım.
Emre.güler abimin damacana hesabını unutmayacağım.
ve aklıma gelmeyen nice şeyleri.. bizleri sanki oradaymış gibi hissettirdiğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu forumun gizli kahramanı olan
@bjk_mabet abimizede teşekkürler.
Yarın bizim günümüz. Yarın bizim bayramımız. En güzel şekilde büyük beşiktaşa yakışır şekilde kutlayalım.
Siyah-beyaz yaşamlara selam olsun.