Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2232491 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Demir

Ben de bunu yazmaya gelmiştim, Antalya 2-1 yaptı maçta son dakikalar.
Maç bitti çok iyi oldu. Şuan 2 maç fazlası ile 4 puan fark var aramızda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Samsun yeniliyor, çok iyi oldu bu.
biz kazanacakmıyız 🤔 kalan maçlarda şu takım 3 galibiyet alsa bu başarı sayılır

Çevrimiçi Necmi

Maç bitti çok iyi oldu. Şuan 2 maç fazlası ile 4 puan fark var aramızda.
kasımpaşayı deplasmanda yenebilecekmiyiz haftaya samsun gs ile oynuyor oeki biz başağı yenebilecekmiyiz samsunun bay olduğu hafta biz içerde adana demirlw oynuyoruz o maçı alacağımıza dahi emin olamıyorum o yüzden hiç bu takım üstüne hesap falan yapılmaz

Çevrimiçi Samet Demir

kasımpaşayı deplasmanda yenebilecekmiyiz haftaya samsun gs ile oynuyor oeki biz başağı yenebilecekmiyiz samsunun bay olduğu hafta biz içerde adana demirlw oynuyoruz o maçı alacağımıza dahi emin olamıyorum o yüzden hiç bu takım üstüne hesap falan yapılmaz
Valla abi o maçları bir zahmet alsınlar. Hesabını biz değil yönetim ve oyuncular yapsın. Biz yeterince çile çektik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Valla abi o maçları bir zahmet alsınlar. Hesabını biz değil yönetim ve oyuncular yapsın. Biz yeterince çile çektik.
işde almak için zahmet etmiyorlar sorun orda
Kupa maçını almaya zahmet etmediler ligemi kasacaklar

Çevrimiçi Samet Demir

işde almak için zahmet etmiyorlar sorun orda
Kupa maçını almaya zahmet etmediler ligemi kasacaklar
Başkan oyunculara gereğini yapacak o zaman abi. Mayısda tekrar seçim var. Koltukta kalmak istiyorsa bu takımı 3. Yapacak. Eğer Yapamayacaksa işgal etmesin o koltuğu.

Çevrimiçi Necmi

Başkan oyunculara gereğini yapacak o zaman abi. Mayısda tekrar seçim var. Koltukta kalmak istiyorsa bu takımı 3. Yapacak. Eğer Yapamayacaksa işgal etmesin o koltuğu.
hiç birşey yapamaz takır takır alır maaşkarını sonrada yatarlar fifa onlardan yana oynamalarını sağlayacak tek şey karakterdir oda olsa zaten bunları yaşamazdık

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1912091745745039671

Borçlara bakınca makaslık bir durum yok gibi duruyor. Hala söylüyorum yazın akıllı davranırsak kalite anlamadına her türlü denk bir kadro kurabiliriz. Yeterki yönetimin bu konuda isteği olsun. Tabi az para harcayıp acele etmemek de seçimleri

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/HaberKartali/status/1912091745745039671

Borçlara bakınca makaslık bir durum yok gibi duruyor. Hala söylüyorum yazın akıllı davranırsak kalite anlamadına her türlü denk bir kadro kurabiliriz. Yeterki yönetimin bu konuda isteği olsun. Tabi az para harcayıp acele etmemek de seçimleri

Bizim toplam 15 m açıklandı burada toplam o rakam etmiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim toplam 15 m açıklandı burada toplam o rakam etmiyor.
Her halükarda renklilerin bizden daha fazla borcu var diye biliyorum. Biz sponsorluk konusunda sınıfta kalıyoruz. Renkliler de hiç borç konuşuluyor mu? Bizde de konuşulmaması lazım. Sıkıldım artık bu tavırlardan ben.

Kongre de başkanın diyeceği tek şey vardı. Kulüp kötü günler geçirmiş olabilir, düzeltecek gücümüz var, arkamızda duran taraftarımız var. Hayal edilen takımı yazın oluşturacağız, seneye de şampiyonuz. Çok basit ya.

Hala dertleri eski yönetimleri suçlamak. Ver mahkemeye daha da kimseyle polemiğe girme.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Duranville i Dortmund hayatta vermezmis. Adam neler yaptı öyle.

Çevrimiçi Samet Demir

Aaron Boupendza, Çin'de bir apartmanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti.

• Çin polisi, olayın bir cinayet olabileceğinden şüpheleniyor. (TVR)

Çevrimiçi Samet Demir

Real Madrid'de Carlo Ancelotti dönemi bitti. Sezon sonu yollar ayrılacak. Karar alındı. (Eduardo Burgos)

Çevrimiçi Necmi

Biz kendimixi kötü falan görmeyelim bu loserler bizden daha kötü biz en azından şampşyonluk ritmini koruyoruz bunlar şampiyonsuzluk ritmine çok sadıklar 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Samsun ile Eyüp yenilmiş. Bizi 3.yapmak için hepsi seferber oldu. Bizde nazikçe redediyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Samsun ile Eyüp yenilmiş. Bizi 3.yapmak için hepsi seferber oldu. Bizde nazikçe redediyoruz.

Vaybe takip etmek zorunda kaldığımız şeylere bak.