2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, golazokartal, Akil Emre, NioHH, Sinan66, Sinan23, hasankale, Kartal Ç, Serdar3444, mayguntr, sefaköykartali, COB, kartal meriç ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 20652 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi NioHH

al ahli yazın mitrovic'i göndermek istiyormuş

Maaşı ne kadar acaba? zaten Fener direk salça olur

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

eduard graf yeni futbol direktörümüz olmuş ve yarın göreve başlıyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

eduard graf yeni futbol direktörümüz olmuş ve yarın göreve başlıyormuş
A takımın, hoca, antrenör ve scout işini hallettik. Sıra genç takımlar antrenörlerinde. Orayı da profesyonelleştirmemiz lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ota sahaya tecrübe katacak bir oyuncu alınacaksa Pasalic için uğraşılabilir 6-8-10 bizim ligde hepsini üst seviye kapatır

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

güzel hamle ilgilenmemiz bile mutlu eder beni
3-4 e biter. Aslında alınabilir duruyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Vasteras'tan Marcus Linday'i yazmıştım 1.5 milyona Heerenveen yaptı devre arası orada da iyi başladı değerlendirilebilir aynı takımda Eser Gürbüz var o da takip edilmeli

Çevrimiçi Samet Demir

Vasteras'tan Marcus Linday'i yazmıştım 1.5 milyona Heerenveen yaptı devre arası orada da iyi başladı değerlendirilebilir aynı takımda Eser Gürbüz var o da takip edilmeli
Bizim yerli kalitemizi epey arttırmamız lazım. Bu konu kafamı çok kurcalıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Goztepeli Denis çok iyi oyuncu

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Beto istedik adam Epl'de son 6 maçta 5 gol attı

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/DeportesReports/status/1891424209252880812
arat yönetiminin en aptalca kararı rosier gibi bir beki bedava göndermek oldu. Eminimki gönderilmemiş olsaydı adalı ve ole ekibi rosier’i kazanırdı, eski motivasyonunu ve hırsını kazandırırdı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı, Eduard Graf'ın dosyasında yer alan ve sözleşmesi biten, 23 yaş altı, alt liglerde oynayan sol bek ve ön liberoları inceledi.

Sol bek:
▪️ Riquelme - (Vasco Da Gama)
▪️ Amin Cherni - (Laval)
▪️ Brau - (Granada)

Ön liberolar:
▪️ Nuno Felix - (Benfica)
▪️ Ivan Basic - (Orenburg)
(Fotospor)

Çevrimiçi Samet Demir

arat yönetiminin en aptalca kararı rosier gibi bir beki bedava göndermek oldu. Eminimki gönderilmemiş olsaydı adalı ve ole ekibi rosier’i kazanırdı, eski motivasyonunu ve hırsını kazandırırdı.
Rosier benim içimde ukde kalan futbolculardan. Çok seviyordum kendisini. Ne oldu ne bittiyse artık yazık oldu.

Çevrimdışı sEuL

Rosier gibi disiplinsiz, kendini klubun üzerinde gören, göz göre göre maç satan bir (Hakaret Yasak)₅ kurtulduğumuz için şahsen ben çok memnunum. Kontrati kapabilmek için kicini yirtip iyi oynadigj 1.5 sezon var ama karaktersiz bi oyuncuydu. Çok çabuk unutuyoruz bazi şeyleri, adam sahada dalga geçiyordu resmen bizimle.

Çevrimiçi Samet Demir

Rosier gibi disiplinsiz, kendini klubun üzerinde gören, göz göre göre maç satan bir (Hakaret Yasak)₅ kurtulduğumuz için şahsen ben çok memnunum. Kontrati kapabilmek için kicini yirtip iyi oynadigj 1.5 sezon var ama karaktersiz bi oyuncuydu. Çok çabuk unutuyoruz bazi şeyleri, adam sahada dalga geçiyordu resmen bizimle.
Aynısını Masuaku için de diyorduk. Şimdi nasıl oynuyor. Bu konu birazda yönetimin zayıflığından kaynaklanıyor. Bunu Rosier'ı aklamak için söylemiyorum. akıllı bir yönetim olsaydı eğer Rosierden her türlü para kazanırdı.

Çevrimdışı sEuL

Aynısını Masuaku için de diyorduk. Şimdi nasıl oynuyor. Bu konu birazda yönetimin zayıflığından kaynaklanıyor. Bunu Rosier'ı aklamak için söylemiyorum. akıllı bir yönetim olsaydı eğer Rosierden her türlü para kazanırdı.
Masu’nun kontrat senesi olmasaydı onu da görürdüm ben bu sene. Kontrati bitiyor, tabi ki essek gibi koşup her şeyini verecek bi takimdan yeni bir kontrat kapabilmek için.

Çevrimiçi Samet Demir

Masu’nun kontrat senesi olmasaydı onu da görürdüm ben bu sene. Kontrati bitiyor, tabi ki essek gibi koşup her şeyini verecek bi takimdan yeni bir kontrat kapabilmek için.
O büyük bir etken ama sözleşme uzatma maddesi falan var bu adamın, iyi niyet göstergesi yapmaz sözleşmesini uzatacak kadar oynar önümüzdeki seneyi yatışta geçirebilirdi. Burada yönetim akıllı davrandı. Rosier zamanı da aynı bu durum gibi akıllı olmamız gerekirdi. Kaldı ki Rosier'i gönderdik  elimizde Onuru kaldı.

Çevrimiçi gokhans

rosier’in asist-gol yapamayan versiyonu boey’i 30milyona bayern yaptı. Sezon başı güney amerika partilerinden haber bile vermeden 10 kilo fazlayla geç gelen yedeğe bile alınmayan umursamaz, terim’in yollanmasını istediği boey, yönetim ve yaklaşım farkıyla gitti bayern’e. Herkes boey’in çok daha aidiyet duygusu olmayan, bencil bir oyuncu olduğunu biliyor. Yönetim işte tam burda devreye giriyor. Ole insan ilişkileri harika bir hoca, yönetim keza mantıklılar. Samet ali kıran başkesen direk silip attı rosier’i. Rosier’in en ölü hali, prime svensondan fazla iş yaparki.. iyicede maklubeciler gibi kösele suratlı, gurursuz, disiplinsiz olalım demiyorum ama bir tık esneklik, bir tık oyuncu kazanmayada çalışalımbir zahmet.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

rosier’in asist-gol yapamayan versiyonu boey’i 30milyona bayern yaptı. Sezon başı güney amerika partilerinden haber bile vermeden 10 kilo fazlayla geç gelen yedeğe bile alınmayan umursamaz, terim’in yollanmasını istediği boey, yönetim ve yaklaşım farkıyla gitti bayern’e. Herkes boey’in çok daha aidiyet duygusu olmayan, bencil bir oyuncu olduğunu biliyor. Yönetim işte tam burda devreye giriyor. Ole insan ilişkileri harika bir hoca, yönetim keza mantıklılar. Samet ali kıran başkesen direk silip attı rosier’i. Rosier’in en ölü hali, prime svensondan fazla iş yaparki.. iyicede maklubeciler gibi kösele suratlı, gurursuz, disiplinsiz olalım demiyorum ama bir tık esneklik, bir tık oyuncu kazanmayada çalışalımbir zahmet.
Rosi gibi karaktersizler işler kötü gitmeye başladığı anda vampir gibi takımın tüm enerjisini kanini emerler. Defolup gitmesi en hayırlısı oldu, satamamış olmamiz yönetimin beceriksizliği. Kiralık gonderdigimiz Nice’te de bi bok oynamadan geri geldi. Son 3.5 sezondur bi bok oynadığı yoktu. Hoş bu sezonda pek bisey oynadığı yoktu, kimse adini anmiyordu ve söz etmiyordu kendisinden ama işte bi iki hafta iyi oynayınca auvvvvv Rosier Rosier.

Etiketler: