Bu Onana’dan çıkmamız zor olacak. Inter macini izliyorum, 72’de oyuna girdi ama 10 dakikada bi yerlerinden solumaya başladı. Pas mı veriyor sut mu çekiyor belli değil, her rakip atakta orta sahadan geriye jogging atıyor. Büyük bi kazik oldu bizim için maalesef, Genoa’lilara sabir diliyorum sene sonuna kadar.
Musrati’de son 10 dakika şans bulmuş bugün yenildikleri maçta. Şampiyonlar liginde haksızda olsa yemiş olduğu kırmızı Monaco’nun elenmesinde çok etkili oldu.
Bu ikisinden nasıl kurtulacağız merak ediyorum, bi yerlere gönderemezsek sene sonu yine elimizi kolumuzu bağlayacaklar.
Muleka son 3-4 maçta sakatlığından kadroda yoktu sanırım ama bugün 90 dakika şans buldu. Al Kholood şuan için düşme potasının 9 puan üzerinde ama bu takıma pek güvenemiyorum. Yine de büyük ihtimalle ligde kalmayı başaracaklar sanırım, ligde kalırlarsa satin alma opsiyonu zorunlu olacak ve hiç olmazsa ondan çıkabilecegiz.
Ox büyük ihtimalle onumuzdeki sezonda takimda kalacak. Bu sezon birçok kez kendisine takim bulunmasına ragmen önümüzdeki sezonunda full maasini istediği gerekçesiyle kurtulamadık ondan. $2.5M Euro garanti ücretini başka yerde zor bulur, üstüne forma giydigi her maçta 10B Euro maç başı parası var.
Ciro’nunda kontrati önümüzdeki sezon bitiyor, 6M Euro’luk yıllık maaşını Araplar bile karşılamak istemez büyük ihtimalle. Kendi ayrılmak istemediği müddetçe önümüzdeki sezonda bizimle olacaktır.
Gabriel için Brezilya’dan ilgi vardı ama önümüzdeki sezon 35 yasinda olacak o da. Zarar etmeden çıkabilecek miyiz muamma.
Bu kiralık ve içerideki yüksek maaşlı oyuncularin durumu fazlaca can sikici. Umarim yönetim şimdiden bu oyuncular üzerinde bir çalışma yürütüyordur- işleri çok zor.