2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Özgür Gültekin, golazokartal, NioHH, Sinan66, Sinan23, hasankale, Kartal Ç, Serdar3444, mayguntr, sefaköykartali, COB, kartal meriç ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 20701 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bunların hepsini veto eder.

Argümanı da şu olur "olacak oyuncuyu adamlarin beşikte keşfedecek sistemleri var. 21 yaşına kadar kimse kesfetmediyse zaten bidonun tekidir." 😁
iyide elene elene en son elekte kalanları topluyorsun ya tutarsa transferi işde iyi oyuncu daha topla ilk buluşmasında ışık verir kaleci ilk topa atlayışını gördüğünde iyimi kötümü puan verirsin bak orta sahaya aldığımız çocuktan bir şekilde faydalanırız kızdığım musrati yavaş diye kızıp gönderip sonra yavaş genç oyuncuyu yıldız ilan etmek saçmalık musrati gönder yerine çaknasını al bunuda transfer başarısı olarak göster buna tepki gösteriyorum üstelik en alt düzey avrupa tskımları bile bunların parasını çerez parası gibi öderken hiç tercih edilmemiş olmaları sizcede tuhaf değilmi kanat için aldığımız oyuncuyu hiç gözüm tutmadı fazla lakayt ve zibidi gibi duruyor umarım yanılırım ama ikiside bir sene sonra göndermeye uğraşacağımız aday futbolculardan umarım yanılırım

Çevrimiçi Samet Ç

Samuel Dahl keşke kaçırmasaydık

Çevrimiçi gokhans

iyide elene elene en son elekte kalanları topluyorsun ya tutarsa transferi işde iyi oyuncu daha topla ilk buluşmasında ışık verir kaleci ilk topa atlayışını gördüğünde iyimi kötümü puan verirsin bak orta sahaya aldığımız çocuktan bir şekilde faydalanırız kızdığım musrati yavaş diye kızıp gönderip sonra yavaş genç oyuncuyu yıldız ilan etmek saçmalık musrati gönder yerine çaknasını al bunuda transfer başarısı olarak göster buna tepki gösteriyorum üstelik en alt düzey avrupa tskımları bile bunların parasını çerez parası gibi öderken hiç tercih edilmemiş olmaları sizcede tuhaf değilmi kanat için aldığımız oyuncuyu hiç gözüm tutmadı fazla lakayt ve zibidi gibi duruyor umarım yanılırım ama ikiside bir sene sonra göndermeye uğraşacağımız aday futbolculardan umarım yanılırım
zamanında çalhanoğlu, ibrahimovic, orkun kökçü, mount, alpondo davies, gyökeres, ferdi kadıoğlu gibi oyuncuları ilk elekde alma şansın varken almadın. Hatta gözünün önünde kerem aktürkoğlu, arda güler vardı teklifde yaptın ama rakiplerin daha çok istediler. Yani o şans sanada geliyor, sadece biraz vizyon, analiz ve öngörü lazım. Umarım bu yönetimin bu kadar scout yatırımını yapmasının meyvelerini görürüz. Mustati’nin yerine çakmasını almadın bu arada, verimsiz bitik musrati’yi 9 milyon’a yollayıp geleceğin yıldız adayını 2 milyona aldın. Aldığın adam tutarsa seni yıllarca taşıyadabilir, çok yüksek bedelede satılabilir ki musrati yerine değil ndour ve onana yerine geldi, musrati yerine amir geldi. Kiradan dönen amir, musratinin vereceğinin fazlasını çok rahat verecek zaten kaç maçdır rahat maç izliyoruz..
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2025, 23:18:33 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maçı izledim, kaçan balik büyük olmuş.

Çevrimdışı sEuL

Bu Onana’dan çıkmamız zor olacak. Inter macini izliyorum, 72’de oyuna girdi ama 10 dakikada bi yerlerinden solumaya başladı. Pas mı veriyor sut mu çekiyor belli değil, her rakip atakta orta sahadan geriye jogging atıyor. Büyük bi kazik oldu bizim için maalesef, Genoa’lilara sabir diliyorum sene sonuna kadar.

Musrati’de son 10 dakika şans bulmuş bugün yenildikleri maçta. Şampiyonlar liginde haksızda olsa yemiş olduğu kırmızı Monaco’nun elenmesinde çok etkili oldu.

Bu ikisinden nasıl kurtulacağız merak ediyorum, bi yerlere gönderemezsek sene sonu yine elimizi kolumuzu bağlayacaklar.

Muleka son 3-4 maçta sakatlığından kadroda yoktu sanırım ama bugün 90 dakika şans buldu. Al Kholood şuan için düşme potasının 9 puan üzerinde ama bu takıma pek güvenemiyorum. Yine de büyük ihtimalle ligde kalmayı başaracaklar sanırım, ligde kalırlarsa satin alma opsiyonu zorunlu olacak ve hiç olmazsa ondan çıkabilecegiz.

Ox büyük ihtimalle onumuzdeki sezonda takimda kalacak. Bu sezon birçok kez kendisine takim bulunmasına ragmen önümüzdeki sezonunda full maasini istediği gerekçesiyle kurtulamadık ondan. $2.5M Euro garanti ücretini başka yerde zor bulur, üstüne forma giydigi her maçta 10B Euro maç başı parası var.

Ciro’nunda kontrati önümüzdeki sezon bitiyor, 6M Euro’luk yıllık maaşını Araplar bile karşılamak istemez büyük ihtimalle. Kendi ayrılmak istemediği müddetçe önümüzdeki sezonda bizimle olacaktır.

Gabriel için Brezilya’dan ilgi vardı ama önümüzdeki sezon 35 yasinda olacak o da. Zarar etmeden çıkabilecek miyiz muamma.

Bu kiralık ve içerideki yüksek maaşlı oyuncularin durumu fazlaca can sikici. Umarim yönetim şimdiden bu oyuncular üzerinde bir çalışma yürütüyordur- işleri çok zor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Doğru isimlere gidiliyor olması da güzel aslında. Olumlu bir gelişme olarak görüyorum ilerisi adına.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi gokhans

sağ stoper için tecrubeli bir isim tercih edilmesi taraftarıyım. Udokhai genç sayılır(26) zaten, sağ taraf için 30larında bir yıldıza parayı kıyılması taraftarıyım. Stones, rudiger, hatta 33 olan van dijk falan :)))

Çevrimiçi NioHH

bende bir transfer sezonunda stoper alınmama tarafında duruyorum. Her sene stoper ile vakit kaybediyoruz. Defans bir sekilde halloluyor, önde gol atmamız lazım bizim. Zaman, efor ve para tamamen ofansa harcanmalı bence. Ha öyle ugrastirmayacak, uygun, bi stoper düşerse ne ala... ama her sene stoper transferi beklemekten yorulduk

Çevrimdışı sEuL

Genç sağ stoper olarak bu isimlere ek olarak L.Querfeld'i öneririm. https://www.transfermarkt.com.tr/leopold-querfeld/profil/spieler/597432

Eğer bu bölgeye tecrübeli birini istersek de John Stones çok uygun. City'nin sezon sonu göndereceği oyuncular arasında. Fırsat oluştu Stones için.
Bence hiç gerek yok Stones gibi oyunculara.

Şuan ki yıllık maaşı sanırım 13M Euro yada daha fazla. Haydi Tr gibi süper bir ligde oynayabilmek için bize %50 indirim yapsın 6M Euro’dan 3 yıllık anlaşma + imza parası + maç basilar derken anamizi aglatir. Dünyanın dört bir tarafını taramak için anlaşılan geniş bir scout ekibi var, eminim tecrübeli saglam stoperleride çok daha makul fiyatlara getirebiliriz. 

Çevrimiçi Serdar3444

Bizim sorunumuz gol yemek değil, gol atamamak. Fener cincon ve biz 23 gol yemişiz. Onların fazlası attıkları. Defans hattımız bence şu an için ve seneye bizi götürür. Takım geliştikçe udokhai ve Emirhan'da birazcık gelişirse kafi gelir.
Öncelikle Yedek Açık, yedek bek, yedek kaleci ve forvet eksiğini tamamlamalıyız.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2025, 19:08:22 Serdar3444 ]

Çevrimdışı joseph35

Sol kanat için Andreas Schjelderup ve Julien Duranville ile ilgilenmiş alamamıştık. Kulüpleri için çok değerli potansiyeller ve mevcutları da gayet iş yapıyor.

Daha az bilinen henüz büyük takım yapmamış ilk golünü bugün atan Levy Nene (18 - Nordsjaelland) büyük potansiyel taşıyor olabilir. Kuzey takımından büyük lige transfer yapmadan keşfedilen oyuncu kategorisinde. İlgilenmekte yarar var.

https://www.transfermarkt.com.tr/levy-nene/profil/spieler/1267429

Çevrimiçi Samet Ç

Sol kanat için Andreas Schjelderup ve Julien Duranville ile ilgilenmiş alamamıştık. Kulüpleri için çok değerli potansiyeller ve mevcutları da gayet iş yapıyor.

Daha az bilinen henüz büyük takım yapmamış ilk golünü bugün atan Levy Nene (18 - Nordsjaelland) büyük potansiyel taşıyor olabilir. Kuzey takımından büyük lige transfer yapmadan keşfedilen oyuncu kategorisinde. İlgilenmekte yarar var.

https://www.transfermarkt.com.tr/levy-nene/profil/spieler/1267429
minumum 12-13 milyona satarlar sene sonu bize kalmaz oradan topçu ek olarak orada 6-8 Yirenkyi'de var tam bizlik o da parlar bir seneye
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2025, 21:18:11 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

bende bir transfer sezonunda stoper alınmama tarafında duruyorum. Her sene stoper ile vakit kaybediyoruz. Defans bir sekilde halloluyor, önde gol atmamız lazım bizim. Zaman, efor ve para tamamen ofansa harcanmalı bence. Ha öyle ugrastirmayacak, uygun, bi stoper düşerse ne ala... ama her sene stoper transferi beklemekten yorulduk
ligin en az gol yiyen takımıyız üstelik bu berbat hücum hattıyla sürekli baskı yediğimiz halde ve hala tarsftar stoper istiyor hücum hattı bomboş orta saha rezalet durumda açık oyuncunuz yok ve yönetimi hala yanlış yönlendiriyorlar ligin en az yiyeni olduğun halde 20 25 averaj fark yemişsin rakiplerden ve hala stoper diyorlar

Çevrimiçi Necmi

sağ stoper için tecrubeli bir isim tercih edilmesi taraftarıyım. Udokhai genç sayılır(26) zaten, sağ taraf için 30larında bir yıldıza parayı kıyılması taraftarıyım. Stones, rudiger, hatta 33 olan van dijk falan :)))
kiralıklar dönecek büyük ihtimal kontenjanda boşaltabilirsek en fazla iki yada üç yer açarız sence bunuda stoperemi harcayalım

Çevrimiçi gokhans

kiralıklar dönecek büyük ihtimal kontenjanda boşaltabilirsek en fazla iki yada üç yer açarız sence bunuda stoperemi harcayalım
ben yapılanma anlamında dedim.. bu transfer döneminde stoperden önce daha acil bölgelerimiz var, ama ben baştan aşağı bi yapılanma durumunda sağlam güven veren tecrubeli bir stoper olması taraftarı olduğumu belirttim, arkadaşların genç sağ stoper linklerine istinaden görüş bildirdim sadece :))

Çevrimiçi Sinan23

Stoperi kesinlikle brezilyalı almalıyız. Senede total 6 8 gol atabilecek ve ayakları iyi birisi. En iyi zamanlarımızda stoperlerimiz brezilyaliydi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi NioHH

ligin en az gol yiyen takımıyız üstelik bu berbat hücum hattıyla sürekli baskı yediğimiz halde ve hala tarsftar stoper istiyor hücum hattı bomboş orta saha rezalet durumda açık oyuncunuz yok ve yönetimi hala yanlış yönlendiriyorlar ligin en az yiyeni olduğun halde 20 25 averaj fark yemişsin rakiplerden ve hala stoper diyorlar

aynen Necmi Abi. Savunma isi biraz da istikrar isi. Bırakalım kalsın savunma su haliyle. Emirhan ile Udokhai götürüyor. GP de dönecek, Tayyip Talha da var. Hatta Necip de dönüyor... götürür orayı.  Haa biri tutar Udokhai ye yada GP ye çok iyi bir teklif yapar ve ciddi para kazanacak oluruz, o zaman bakılır. Yoksa Stoper ne öncelik, nede gerekli olmalı. Stopere harcanacak para direk Golcü bütçesine aktarilsin. Futbolun meyvesi Gol...tek puan ile üc puan almanın arasındaki ince çizgideki fark da Gol. Bizim Gol atmamız lazım..
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2025, 02:12:03 NioHH ]

Çevrimiçi NioHH

evet yatsam iyi olacak... yaziyi değiştireyim derken, kendimi alintilama moduna geçtim  :D
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2025, 02:12:39 NioHH ]

Çevrimiçi COB

Sağ stoper transferi elzem.

Paulista çok iyi bir profil ama kronik sakat olması sorun.

Çevrimiçi gokhans

Sağ stoper transferi elzem.

Paulista çok iyi bir profil ama kronik sakat olması sorun.
kadro yapımız o kadar sıkıntılıki, elzem olan mevkiden önce en az 5 bölgeye acil ötesi transfer lazım. Hatta santrafor bölgesi extra ultra mega acil!!!

Çevrimdışı levitate

al ahli yazın mitrovic'i göndermek istiyormuş
bipbipbupbup

Etiketler: