28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş
28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş Tarih : 15.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ali̇ Şansalan - Bersan Duran - Candaş Elbi̇l -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 7150 defa] 28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Ben Elanin da bu mal sürüsunden daha aşağı olacağını düşünmüyorum.
Hoca için en tehlikeli noktaya yaklaşıyoruz, adaleti koruduğunu mutlaka göstermeli

oxtan kötü olma ihtimali yok, gedson desen salmış zaten

yürekli çocuklar olduğu belli kadro dışı hala pozitif şekilde işine bakıyor bize böyle adamlar lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Elanin da bu mal sürüsunden daha aşağı olacağını düşünmüyorum.
Hoca için en tehlikeli noktaya yaklaşıyoruz, adaleti koruduğunu mutlaka göstermeli
orta saha diye sahaya sürdüğü topçuların hepsinden daha iyi topçu Elan

Çevrimiçi tolga1903

Ben bir daha bu takımın maçını izlemicem. Bu herifler gitmezse seneye de izlemicem. Yılda 50 milyon euro alan adamlar borç harç içindeki sıradan vatandaşı küfür kafir sahibi ediyorsa zaten stresli hayatini iyice mahvediyorsa orada dur demek lazım. Ben bu futbolcular kaldigi sürece bu takımı desteklemiyorum geride kalanlara başarı ve sağlıklı yaşam dilerim.

Çevrimdışı 38life

Ayrıca problemin teknik direktör falan olmadığını da tekrar görmüş olduk. Problem o zaman da gvb değildi. Bu oyuncu grubu teknik beceri olarak o kadar düşük ki, bugün Konya 7 kişi kalsa ben yine çok rahat bir şekilde gol bulabilecegimizi sanmıyorum. Bu takım "adam edilemez."

Çevrimiçi levitate

bu taraftar adam olmaz, 6 milyon yıllık + imza parası alan herifin kaçırdıklarına sövmüyorlar güçleri 18 yaşında bebeye yetiyor gidip ihaleyi ona yıkan var twde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bu taraftar adam olmaz, 6 milyon yıllık + imza parası alan herifin kaçırdıklarına sövmüyorlar güçleri 18 yaşında bebeye yetiyor gidip ihaleyi ona yıkan var twde
Onun Allah belasını versin ya..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/MustafaKratas/status/1900996046379159763
Futbolun f'sinden bir haber liseli. Kendince algı yapmaya çalışıyor.

Türkiye'de Onana'nın futbolcu olduğunu düşünen tek zaatımuhterem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

immo rachica oxlade tayyip
ulan allahsız herifler ulan gelişmemiş zeka formları
daha dün  kendi sahanda 1-0’dan 10 kişiye kaybeden takımı nasıl sahaya sürersin
delirdik ulan akıl sağlığımızı yetirdik
 haysiyetsizler

Çevrimdışı mellfred

gidip oxa ciroya falan güvenmeyecek

semih göt kadar boyuyla daha çok kafa vurdu şu saatten sonra ciroyu kulübeye bile almam
bu saatten sonra almazsan nolur
4 aydır yırttım kendimi bu adam bize eksi yazıyor sıfır beceri sıfır oyun katkısı eleman pas atmaktan aciz
abartmıyorum 3 metre önüne pas veremiyor 
bu eşşeği adına sananı bakıp oynatan da eşşektir

Çevrimiçi levitate

valla delireceğim iki haftadır 30-35 yaşındaki adamlar sorumluluktan kaçıp 19 yaşında çocuğa top bırakıyorlar ve dünyanın parasını alıyorlar, hiç mi bir hırsınız bir gayeniz vs. yok nasıl adamlarsınız siz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu saatten sonra almazsan nolur
4 aydır yırttım kendimi bu adam bize eksi yazıyor sıfır beceri sıfır oyun katkısı eleman pas atmaktan aciz
abartmıyorum 3 metre önüne pas veremiyor 
bu eşşeği adına sananı bakıp oynatan da eşşektir

sezon başı atıyor diye sırıtmıyordu da şimdi işkence

ben inanamıyorum bu adamın nasıl 40 gollü iki sezonu var, her türlü golü atmış bir de yaşlılıkla alakasız farklı bir eşeklik bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Yorumcular "9 kişi takıma neden bu kadar orta açıldı" demeye başlamış. Yapılabilecek en kolay yorum bu. Beşiktaş uzaktan atılan şutlar ve yapılan ortalar dışında hiç tehlike yaratamadı 90 dakika boyunca. Ortadan gelmeye çalıştığı her anda duvara çarpıp geriye veya yana oynamak zorunda kaldılar. Bunları görmezden gelip neden bu kadar orta açıldı demek çok yüzeysel bakmak oluyor. Takım evet orta açıyor çünkü başka bir şekilde hücum edemiyor. Orta sahadaki bütün oyuncular geçiş oyunu. Rafa ve Gedson ayni anda sahada. Bu oyuncularin topu alıp ileri koşturmak dışında başka yapabileceği bir şey yok. Kapanan takıma karşı nereye koşacaklar? Ox da bu şekilde. Rashica da etkisiz eleman kapanan takıma karşı. Beşiktaş'ın şuan elindeki oyuncular büyük takım oyuncusu değil. Hem teknik becerileri çok düşük, hemde kapanan takımlara karşı etkisiz profiller. Mesele bu.

Çevrimiçi levitate

talha sakatlıktan önce iyiydi ama o da eşşekleşmiş, şu an ederi iki paket touch blue falan

samet aybaba niye zamlı kontrat verdi mesela bi araştırılmalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gese maçına ayni kadro çıkar.

İlk önce hoca takımda revizyon yapacak haberlerini salarlar.
Sonra Ciro derbi için özel çalışıyor, Ox kim olduğunu bu maçta gösterecek haberlerini yayarlar sonra aynı 11 çıkar.

Çevrimiçi levitate

gese maçına ayni kadro çıkar.

İlk önce hoca takımda revizyon yapacak haberlerini salarlar.
Sonra Ciro derbi için özel çalışıyor, Ox kim olduğunu bu maçta gösterecek haberlerini yayarlar sonra aynı 11 çıkar.

yazın bunlarla devam edilecek haberleri çıkacak daha dur abi

hoca beğeniyormuş verim alacakmış bilmem ne sonra yine kasımda havlu atmaca
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yazın bunlarla devam edilecek haberleri çıkacak daha dur abi

hoca beğeniyormuş verim alacakmış bilmem ne sonra yine kasımda havlu atmaca
%90'ı kalır o oyuncuların zaten bir masuakudan çıkarız onunda sözleşmesi bittiği için aksi takdirde seneye kullanmayacağın adamları hiçbir iddianın olmadığı sezonda kullanmak tamamen saçmalık

Çevrimiçi levitate

%90'ı kalır o oyuncuların zaten bir masuakudan çıkarız onunda sözleşmesi bittiği için aksi takdirde seneye kullanmayacağın adamları hiçbir iddianın olmadığı sezonda kullanmak tamamen saçmalık

gerekirse ceplerinden versinler yollasınlar beni ilgilendirmez

hüseyin yücel ödesin mesela onun eseri şu kadro
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gerekirse ceplerinden versinler yollasınlar beni ilgilendirmez

hüseyin yücel ödesin mesela onun eseri şu kadro
Valla kardeşim Musrati eski yönetimin aldığı oyuncu diye direk yolladılar, anç nin aldırdıkları duruyor. Yönetim profesyonel olacak. Ox da olup Musrati de olmayan neydi mesela ?

Ben artık şundan eminim bu adamları göndermek istemediler. İsteseler her türlü yolunu bulurlardı.

Fikret Orman gibi bir yönetim lazım. Para eden oyuncusunu(Sosa) gerelirse kadro dışı bırakacak. Br sonraki maçta yine aynı takım çıkarsa fazla birşey konuşmaya gerek kalmaz.

Saracak o kadar yer var ki. Neye, kime saracağımı şaşırıyorum.

Antep maçında hakem dedik, eyvallah çektik. Bu maçın kabul edilebilir hiç bir yanı yok.

Çevrimiçi levitate

Valla kardeşim Musrati eski yönetimin aldığı oyuncu diye direk yolladılar, anç nin aldırdıkları duruyor. Yönetim profesyonel olacak. Ox da olup Musrati de olmayan neydi mesela ?

Ben artık şundan eminim bu adamları göndermek istemediler. İsteseler her türlü yolunu bulurlardı.

Fikret Orman gibi bir yönetim lazım. Para eden oyuncusunu(Sosa) gerelirse kadro dışı bırakacak. Br sonraki maçta yine aynı takım çıkarsa fazla birşey konuşmaya gerek kalmaz.

Saracak o kadar yer var ki. Neye, kime saracağımı şaşırıyorum.

Antep maçında hakem dedik, eyvallah çektik. Bu maçın kabul edilebilir hiç bir yanı yok.

musrati'yi tutmak istesen yine giderdi, seçimde oyuncak olmuş adamın kalmaya niyeti mi olur zaten

yazın yolunu bulsunlar yollasınlar çoğunun tek yılı kalıyor zaten
bipbipbupbup

Etiketler: