27. Hafta Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK
27. Hafta Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK

Beşiktaş Forum|27. Hafta Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK Tarih : 10.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Zorbay Küçük - Kerem Ersoy - Bahti̇yar Bi̇ri̇nci̇ - Ozan Ergün VAR

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

27. Hafta Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK  [Okunma sayısı 5463 defa] 27. Hafta Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK

Çevrimdışı underworld

Takıma net 8 oyuncu lazımken 2 tane piyango çektik bu yoklukta.
Onun üstüne de Rize de bile zorlanan eski oyuncumuza kavuştuk.

Bu işin sonunda hep paramız gitti hem kontenjanımız.

Kulübü deneme tahtasına çevirdiler.

Çevrimiçi Samet Ç

bu kulübün neden yapılanamayacağını şu maçtan sonra anlayabilirsiniz bitmiş sezonda bir maç kaybedince hocaya hain çekenler çıkmış bu arada ben hocanın gelmesine karşı olan taraftım zaten maksimum kontratını tamamlar kulüpte ama 50 tane hoca yiyen oyuncuların kaç senedir şu kulüpte kalmasına ses eden yok oxlade şansa gol atar üzerinden hayal kurulur mario standart topçu performansı verir editler yapılır yarın öbür gün ciro şansa beş maç üst üste gol atsa dünyanın en iyi forveti moduna girilir yeni gelen gencecik çocuğa çöp muamelesi çekilir oynama süresi 100 dakika yoktur üstelik bu kafayla zor yani

Çevrimdışı levitate

bu kulübün neden yapılanamayacağını şu maçtan sonra anlayabilirsiniz bitmiş sezonda bir maç kaybedince hocaya hain çekenler çıkmış bu arada ben hocanın gelmesine karşı olan taraftım zaten maksimum kontratını tamamlar kulüpte ama 50 tane hoca yiyen oyuncuların kaç senedir şu kulüpte kalmasına ses eden yok oxlade şansa gol atar üzerinden hayal kurulur mario standart topçu performansı verir editler yapılır yarın öbür gün ciro şansa beş maç üst üste gol atsa dünyanın en iyi forveti moduna girilir yeni gelen gencecik çocuğa çöp muamelesi çekilir oynama süresi 100 dakika yoktur üstelik bu kafayla zor yani

son şampiyonluğun boş tribünler eşliğinde gelmesi gayet açıklayıcı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu solskjaer denen kişi böylesine rezil bir maçtan sonra utanmadan tribüne gidip alkış isteyerek taraftarla dalga geçmiştir. aklınca sizin seviyeniz bu demiştir. zaten kendinden soğutmak için yeterince sebep vermişti ve bu bardağı taşıran son damla oldu. böyle karaktersizlerin hain olma ihtimali çok yüksek. yönetimden zaten birşey beklemiyorum da suç buna köpek çekmeyen taraftarda.

sanki adam geçen 2 ayda taraftara orasını burasını gösterdi ne hainliği abi allah aşkına ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

devre arası ne yaptık iki tane elekte kalmış genç oyuncu aldık birini henüz görmedik bile iki tane sağlamada gerek yok ortalama oyuncu alsan takımı toparlardın gidip saçmaladılar yine saçmalığın adınada yapılanma diyorlar

ortalama oyuncu aldığında noluyor izlemedik mi yeterince
bipbipbupbup

Çevrimdışı tolga1903

Şu haciahvetovic'i kesemiyor mu şimdi elan ricardo? Abi hadi gözünüzü seviyim ya herif boşluğa pas atıyor ya yedek kulübesindeki arkadaşına pas atıyor

Çevrimiçi Samet Ç

iki senedir aynı noktadayım kadronun sıfırlanması lazım yeni bir kadro oluşturulması lazım bu da senin beş sene sabretmeni gerektiriyor öyle 2-3 oyuncuyla çözülebilecek sorun yok ortada orayı çoktan geçtik ayrıca bizim için seneye avrupada en doğru kulvar konferans ligi

Çevrimiçi Samet Ç

Şu haciahvetovic'i kesemiyor mu şimdi elan ricardo? Abi hadi gözünüzü seviyim ya herif boşluğa pas atıyor ya yedek kulübesindeki arkadaşına pas atıyor
keser ama senin taraftarın 50 dakika top oynayan her gelen yeni transfere çöp muamelesi çektiği için sahaya atılma süresi uzuyor ayrıca ilk önce eldekilerin hak ettikleri linci yemesi lazım tvde amirin musratiden iki üç gömlek üstün oyuncu olduğunun anlatıldığı programlar var o çocuk şimdi bir maç kötü oynasa aynı adalının musrati ve muçiye yaptığı gibi dedikodular ortaya atılacak

Çevrimdışı Mustafa.B

Dur yahu dejavu yaşadık sadece iyi başlayan serüven 5 maç sonra aynı oyuncuların sabotesiyle sona erdi işte ne var bunda ne ara hain karaktersiz oldu adam. İlk yaridaki leş oyun bu sonun gelecegini belli etti 3'e 3 gelirken yürüyüp geri döndü adam böyle futbolcuyla tribünde fenerin dünyanın en bok bestesini dakikalarca söyleyen ahmaklarla bu kadar. Ole'ye haksızlık etmek için henüz erken bence

orası kesinlikle öyle de milletin derdi başını aşmış, biraz olsun rahatlamak için maça gidiyorlar ama aslında hepsinin futboldan daha önemli sorunları var. ne yapalım yani taraftar profili bu ve çoğu iyi yönlendirilmeden akıllıca hareket edemiyor ama bu sadece bizim taraftarlara özgü olan bir durum değil. ayrıca takımı sabote edenler oyuncular değil, aslında oyuncu-taraftar ilişkisini sağlamakla görevli olan yönetim ve motivasyonu sağlayacak olan teknik direktör. yanliz bırakıldığı için yapamıyorsa bunu dile getirmek olmadımı bırakmak da ona düşüyor ama bizimkiler ezelden beri camia yerine kulüp görevlileri için çabalıyor ve onlara siper oluyor. böylece başarısızlık kendini gerçekleştiren kehanet haline geliyor.

Çevrimdışı levitate

son 10 dakika topu içeri kesmeye korkan her adam hayatında ilk kez buralara gelmiş 19luk çocuğa verdi yetmedi hocası gitti sol beke çekti o da elinden geleni yaptı, immobile'nin önüne iki top attı herif topa vuramadı

kalan denyolara laf etmemiz yasak, iki orta açtı diye masuaku'yu kontrat verelim mesela ama bu kardeşe 4.5 verdik diye piyango çer çöp falan mı oluyor böyle mantık nerede görülmüş

derbide yanlışlıkla gol attı diye ox kral oldu ama bir aydır oynadığı şey soldan sağa vermek, aynısını musrati yapıyordu mesela ne diye yolladık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

ilk kötü sonuçta arroyo tt olmuş adalı 35'liklerden devam et sen en iyisi bize onlar yakışır

Çevrimdışı Mustafa.B

sanki adam geçen 2 ayda taraftara orasını burasını gösterdi ne hainliği abi allah aşkına ya

mesele yenilmek değil aşağılanmak. bunu algılayamadıkca düzelmeyiz.

Çevrimiçi Samet Demir

son 10 dakika topu içeri kesmeye korkan her adam hayatında ilk kez buralara gelmiş 19luk çocuğa verdi yetmedi hocası gitti sol beke çekti o da elinden geleni yaptı, immobile'nin önüne iki top attı herif topa vuramadı

kalan denyolara laf etmemiz yasak, iki orta açtı diye masuaku'yu kontrat verelim mesela ama bu kardeşe 4.5 verdik diye piyango çer çöp falan mı oluyor böyle mantık nerede görülmüş

derbide yanlışlıkla gol attı diye ox kral oldu ama bir aydır oynadığı şey soldan sağa vermek, aynısını musrati yapıyordu mesela ne diye yolladık
Oyuncu tercihlerinde taraftarı dinlemeyen hoca ve yönetim başarıyı görür. Aksi halde başarı zor.

Şu maçta hocaya tepki göstermek bence yersiz. Antepin karşısında sarılardan her hangi bir takım olsa 2 penaltı kazanır antep te 2 kırmızı görürdü. Maç da 3-1 civarı bir skorla biterdi..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

bu solskjaer denen kişi böylesine rezil bir maçtan sonra utanmadan tribüne gidip alkış isteyerek taraftarla dalga geçmiştir. aklınca sizin seviyeniz bu demiştir. zaten kendinden soğutmak için yeterince sebep vermişti ve bu bardağı taşıran son damla oldu. böyle karaktersizlerin hain olma ihtimali çok yüksek. yönetimden zaten birşey beklemiyorum da suç buna köpek çekmeyen taraftarda.
Abi sen iyi misin?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tolga1903

keser ama senin taraftarın 50 dakika top oynayan her gelen yeni transfere çöp muamelesi çektiği için sahaya atılma süresi uzuyor ayrıca ilk önce eldekilerin hak ettikleri linci yemesi lazım tvde amirin musratiden iki üç gömlek üstün oyuncu olduğunun anlatıldığı programlar var o çocuk şimdi bir maç kötü oynasa aynı adalının musrati ve muçiye yaptığı gibi dedikodular ortaya atılacak

Maçın siniriyle ben de kızdım çocuğa ama sonra 18 yaşında sen ne yapıyordun diye bi sordum kendime millet sinirden delirmiş çocuk oyuna giriyor eli ayağına dolanması normal. Yalnız gelişmesi lazım baya ham oyuncu ve bu ortamda ben ışık görmüyorum linç edilecek tt olacak durum yok her haltta olduğu gibi bu çocukta da abartılı davranıyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Maçın siniriyle ben de kızdım çocuğa ama sonra 18 yaşında sen ne yapıyordun diye bi sordum kendime millet sinirden delirmiş çocuk oyuna giriyor eli ayağına dolanması normal. Yalnız gelişmesi lazım baya ham oyuncu ve bu ortamda ben ışık görmüyorum linç edilecek tt olacak durum yok her haltta olduğu gibi bu çocukta da abartılı davranıyoruz.
üst vücudun gelişmesi lazım ondan sonrası gelir o da hemen olacak bir şey değil yeni sezona ancak hazır olur çocuk zaten çalışkan üstesinden gelir önemli olan doğru yönlendirilmesi

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/igdir1903/status/1899190774094266645

Mehmet Özdelik'i geçen seçimde yönetime yazan olmuştu birde, yani adam bugün program boyunca sırıttı. İşine odaklanmış durumda.

Şu tv de 1 tane bizi destekleyen, hakkımızı savunan biri olmaz mı ya? Hiç mi emeğimiz geçmedi. Bir Gsnin suyunu içen, yanından geçenlere falan bak, birde yıllarca bizim formamızı giyenlere.

Yöneticimizin samimi açıklamalarına bir şey demek istemiyorum da...

Bu maç oyuncu, teknik, taktik falan konuşulacak maç değil, 1 kırmızı ve 1 penaltımız yendi. Güle oynaya alacağımız maçı sistemli bir şekilde karşıya verdiler.( Bizde bu duruma katkı verdik tabikide)

Yeter artık yeter ya.

Çevrimiçi mayguntr

Pismis 19 yasinda Guney Amerikadan kanati bize 4-5 milyona yedirirler mi diye bi dusunse insanlar diyecem de dusunme organlarinin cok oldugunu dusunmuyorum.

Bu sezon en buyuk hedefimiz Kupayi kazanmaktir ligde nerde bitirmisizi onemli degil ki buyuk ihtimal 3.u bitirecegiz zaten.

Bu geciste de eldekileri biraz vitrine koyup elden cikarabilmek, birazcik da genclere sans verip mac tecrubesi kazanlarini saglamak ki hoca da bunu yapiyor.
Bunun yaninda biraz da oyun felsefesini kalacaklara asilasa yeter ki bu haftaya kadar takim bu yonde iyiye gidiyordu.

6 macta 5 mac kazanmis hocaya hakaret edenleri de kaale almamak lazim cok.

Çevrimiçi Monza

Maçı seyredemedim. Sonuçla ilgili ben de hayırlı olduğu fikrindeyim.

Son 2 seneye bakalım:
-Hoca değişti, Şenol Güneş geldi, takım puan yaptı, bir sonraki sene Kasım'da havlu.
-Hocalar değişti, Topraktepe devam etti, takım kupayı aldı, bir sonraki sene Kasım'da havlu.

Günümüzde:
Ole geldi. Günlerdir medyada Ole şu kadar maçta, şu kadar sonuç yaptı muhabbeti var. Çok tehlikeli.
Hocanın veya yönetimin kim olduğu önemli değil. Ya bu takım değişecek ya da seneye de Kasım'da havlu atacağız.

Çevrimdışı murat

Biz bitane daha genç bi cocuk almadık mı ya o neden kadroda yok? Sakat mı?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki kere grip atlatmış.ülke havasına alışamamış

Çevrimiçi Necmi

ortalama oyuncu aldığında noluyor izlemedik mi yeterince
ortalama almıyoruzki ya bitik ya sakat alıyoruz

Etiketler: