Bak ben sana çok basit senin cumlelerinle anlatıyorum.
Bu çocuğun geçen seneki değerine ulaşma ihtimali var mı, sen diyorsun ki yok.
Bu çocuğun mevcut değerini koruma ihtimali var mı, sen diyorsun ki yok. Sürekli değer kaybedecek.
Ben de diyorum ki o zaman zararından neresinden dönülse kardır satıp geçeceksin.
Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz, kararın bir tarafta net ise diğer tarafta da net olmalı
ben satılmasın demiyorumki hemen satsınlar isteyeni varsa bizde olmayacak o ışığı vermiyor ama alıcısı varmı bunu soruyorum varsada 3 e dörde satmaya cesaret edemez kimse taraftardaki bu kafa yapısıyla satan yönetim linç edilir
Biz gidenin bir daha adını duymuyoruz akıllanmıyoruz bir türlü alt yapı diye bir şey yok iyi oyuncu iyi oyuncudur kötü oyuncuda kötü oyuncudur her oyuncu alt yapı diye kırumak için çabalamıyalım iyidir kusurları vardır konuşmak laxım konuşanı linç etmek saçma sonra biri çıkar kıral çıplak der olan bizim on yılımıza ve bir kişiyi daha zengin etmemize olur
Alt yapıdan bile çıksa böyle adsmları beşiktaşa yakıştırmayalım bu beşiktaşada alt yapıyada iyilik olmuyor bilsinler bu takımda herkes forma giyemez ona göre çalışıp hatalarından arınıp a takıma öyle gelsinler ben topu izleyen kaleci forvet falan görmek istemiyorum topu ben izliyorum zaten onlar çıkıp oynasın
Ersin şampiyon olduğumuz sene avrupanın en kötü istatistiğine sahipdi ama bizim taraftara sorsan avrupanın en iyi kalecisiydi bakalım kaç yıl maaş ödeyeceğiz onun kaleci falan olmadığını anlamak için