20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor
20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Beşiktaş Forum|20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor Tarih : 18.01.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Deniz Caner Özaral - Osman Gökhan Bilir - Fatih Tokail

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor  [Okunma sayısı 10621 defa] 20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Çevrimdışı Necmi

Eğer dediğin gibi işi bittiyse 3 e 5 e bakmadan göndereceksin.
Zaten biz sonrasında Hekimoglu nu yemeye başlamış oluruz.
sence bak bu sene ligde 18 maç oynamış avrupada 6 maç kupada bir maç oynamadığı sadece tek maç var oda antep maçı son üç maç hariç iyi süre almış çoğunda 90 dakika sahada kalmış maçların yarıya yakını forvet oynamış en az üçte birini ama iyi oynadığı tek maç yok ve her maç sonunda sürekli bir mazeret bulma çabası var insanlarda güvenilmeyen oyuncu her maç oynatılmaz güvenip oynatıyorsanda sahada birşeyler yapmalı bu kadar oyuna sanırım tek golü var 4 yada 5 tane asisti akılda kalan tek bir maçı yok onuda geçtim bugün idare etti denecek maçı bile yok
Tuhaf şekilde millet hala oynatılmadığından falan şikayet ediyor daha fazla oynaması için maç almamız lazım oynadıklarımızda oynamış zaten
Şu an yaşanan şey iyi bir oyuncuyu korumak falan değil klasik alt yapı seviciliği bu performansla transfer ettiğimiz oyuncu olsaydı linç yerdi kulübede bile otgramazdı linç ettiğimiz hangi oyuncu semihden daha kötü performans veriyor bugün rafa bile linç yedi haklı olarak tabi gedson yitor raşitsa yiyor musrati yitor onlar bizim oyuncumuz değilmi semih dahamı fazla bizim oyuncumuz neden sürekli kıruma mazeret uydurma çabası var muçi ile semih arasında ne fark var ikiside bizim oyuncumuz ikisinide satarsak para kazanacağız muçi paspas edilirken semih nexen sürekli kayrılıyor üstelik muçi girdiğinde çabalarken semih birşey yapmayım oyunuda sabote ediyor
Ben anlamıyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sence bak bu sene ligde 18 maç oynamış avrupada 6 maç kupada bir maç oynamadığı sadece tek maç var oda antep maçı son üç maç hariç iyi süre almış çoğunda 90 dakika sahada kalmış maçların yarıya yakını forvet oynamış en az üçte birini ama iyi oynadığı tek maç yok ve her maç sonunda sürekli bir mazeret bulma çabası var insanlarda güvenilmeyen oyuncu her maç oynatılmaz güvenip oynatıyorsanda sahada birşeyler yapmalı bu kadar oyuna sanırım tek golü var 4 yada 5 tane asisti akılda kalan tek bir maçı yok onuda geçtim bugün idare etti denecek maçı bile yok
Tuhaf şekilde millet hala oynatılmadığından falan şikayet ediyor daha fazla oynaması için maç almamız lazım oynadıklarımızda oynamış zaten
Şu an yaşanan şey iyi bir oyuncuyu korumak falan değil klasik alt yapı seviciliği bu performansla transfer ettiğimiz oyuncu olsaydı linç yerdi kulübede bile otgramazdı linç ettiğimiz hangi oyuncu semihden daha kötü performans veriyor bugün rafa bile linç yedi haklı olarak tabi gedson yitor raşitsa yiyor musrati yitor onlar bizim oyuncumuz değilmi semih dahamı fazla bizim oyuncumuz neden sürekli kıruma mazeret uydurma çabası var muçi ile semih arasında ne fark var ikiside bizim oyuncumuz ikisinide satarsak para kazanacağız muçi paspas edilirken semih nexen sürekli kayrılıyor üstelik muçi girdiğinde çabalarken semih birşey yapmayım oyunuda sabote ediyor
Ben anlamıyorum

Bak ben sana çok basit senin cumlelerinle anlatıyorum.

Bu çocuğun geçen seneki değerine ulaşma ihtimali var mı, sen diyorsun ki yok.
Bu çocuğun mevcut değerini koruma ihtimali var mı, sen diyorsun ki yok. Sürekli değer kaybedecek.

Ben de diyorum ki o zaman zararından neresinden dönülse kardır satıp geçeceksin.

Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz, kararın bir tarafta net ise diğer tarafta da net olmalı

Çevrimdışı Necmi

Bak ben sana çok basit senin cumlelerinle anlatıyorum.

Bu çocuğun geçen seneki değerine ulaşma ihtimali var mı, sen diyorsun ki yok.
Bu çocuğun mevcut değerini koruma ihtimali var mı, sen diyorsun ki yok. Sürekli değer kaybedecek.

Ben de diyorum ki o zaman zararından neresinden dönülse kardır satıp geçeceksin.

Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz, kararın bir tarafta net ise diğer tarafta da net olmalı
ben satılmasın demiyorumki hemen satsınlar isteyeni varsa bizde olmayacak o ışığı vermiyor ama alıcısı varmı bunu soruyorum varsada 3 e dörde satmaya cesaret edemez kimse taraftardaki bu kafa yapısıyla satan yönetim linç edilir
Biz gidenin bir daha adını duymuyoruz akıllanmıyoruz bir türlü alt yapı diye bir şey yok iyi oyuncu iyi oyuncudur kötü oyuncuda kötü oyuncudur her oyuncu alt yapı diye kırumak için çabalamıyalım iyidir kusurları vardır konuşmak laxım konuşanı linç etmek saçma sonra biri çıkar kıral çıplak der olan bizim on yılımıza ve bir kişiyi daha zengin etmemize olur
Alt yapıdan bile çıksa böyle adsmları beşiktaşa yakıştırmayalım bu beşiktaşada alt yapıyada iyilik olmuyor bilsinler bu takımda herkes forma giyemez ona göre çalışıp hatalarından arınıp a takıma öyle gelsinler ben topu izleyen kaleci forvet falan görmek istemiyorum topu ben izliyorum zaten onlar çıkıp oynasın
Ersin şampiyon olduğumuz sene avrupanın en kötü istatistiğine sahipdi ama bizim taraftara sorsan avrupanın en iyi kalecisiydi bakalım kaç yıl maaş ödeyeceğiz onun kaleci falan olmadığını anlamak için

Etiketler: