Vallaha ben senden daha hayalperestmişim.

Orman istifa edince dedim. Saydıklarına ilave hepsi birleşir Koç Sancak Bilgili dahil olur aralarından birini başkan gösterip güç birliği kurarlar hatta yd ve f.o da direkt değil ama kendilerini temsilen birer kişiyi yönetime sokar bir güç birliği oluşur saha içi saha dışı masa başı vs her alanda bir güç birliği ile taş gibi bir yönetim oluşur diye çıkan tablo içler acısı.
Futbolu bilen bir tek Hürser Tekinoktay var onda da başkanlık karizması yok. Fikirleri doğru ama hesapları taraftar kafası ile yapıyor. En basitinden cl de 16 nın gediklisi olup kulübü çevireceğiz falan iyi hoş da önümüzde ki seneden sonra Türk takımları cl ye direk gidemeyecek artık geçti o iş.
Adalı desen kimin yönetimine girse çok yaşamadı o başkan. Yd izinden gider isim topçu alır getirir ha bu takıma şart da iş yapmayacak adamlar bulursa 5 senemiz gider görev süresi bittiğinde borç 4-5 milyar civarında olur.
Çebi desen maliyeti azaltır bu şaibeli işleri çözer giderleri kısar ama takımı anadolu takımına çevirir ucuz etin yahnisini bu sene görüyoruz aynı kafa ile gideriz. Borç düşer takım hemen hemen bu seviyede kalır.
3 ü toplansa 2 sene öncesinin F.O su etmiyor... Hiç istediğim gibi bir seçim olmuyor açıkçası geleceğimiz karanlık. İnşallah seçimden sonra camiayı bütünleştirebilirler. Şu anki başıboşluk olmaz ama güçlü bir yönetimiz de olmaz. Hakkımızda hayırlısı...