Transfer döneminde içerde yaşananları o kadar merak ediyorum ki... Birebir öğrenmeyi çok isterdim.
Mesela yöneticiler, tam şu anda, 'transferde son saniyeye kadar bekleme' taktiği konusunda ne düşünüyorlar. Aralarında sohbet ederken, 'iyi ki beklemişiz, Diaby'yi çok iyi aldık' mı diyorlar, yoksa 'ah be, son ana kadar bekleyeceğiz diye kimleri kaçırdık, kısmet' falan mı diyorlar...
Son saniyeye kadar bekleyip Diaby'yi aldılar. Hedef Diaby idiyse, bu adam iki ay önce alınsaydı ve kampa yetişseydi ne olurdu? Maliyeti çok daha yüksek mi olurdu? Yoksa hiç hesapta olmayan bir isimdi de son anda bir menajer mi önerdi? Yoksa hedef hep forvet + sağ açık oynayabilecek birini almaktı, daha iyisi arandı, bulunamayınca mı Diaby'ye dönüldü? Öyleyse diğer adaylar kimlerdi? (Zira basına yansıyan isimler arasında bu tarzda bir oyuncu ben hiç hatırlamıyorum, hep sol açık ya da santrfor bakıldığı izlenimini edinmiştik).
Sonra; transfer sezonunun başında ciddi bir planlama yapıldı mı, hocayla oturulup detaylı bir şekilde konuşuldu mu? Yapılan transferlere Abdullah Avcı'nın etkisi ne kadar oldu? Hocanın en çok sevindiği transfer hangisi oldu? Mesela şimdi çıkıp 'hep Diaby'yi takımda görmeyi hayal etmiştim, Allah yönetimden razı olsun' dese, bütün fikrim, bakış açım, ruh halim değişir

Ama 'Diaby kim yav? Dur bir bakayım YouTube'dan' da demiş olabilir. Bilememek ne fena