Müzeyi salı günü gezme fırsatım oldu izlenim ve yorumlarımı siz değerli Beşiktaşı kardeşlerimle paylaşayım.
Müze iki katlı, ilk katta şampiyonluk kupamız, şampiyon kadromuzun maketi, şampiyonluk yolundaki maçlarımız ve tarihten bazı kesitler var.
Bu kısım küçük tutulmuş, sade zarif.
Ardından alt kalta iniyorsunuz, fonda feridun düzağaç'ın albümünden Beşiktaş parçaları eşliğinde.. esas kısım burası.
1902 Serencebey'den alıyor sizi günümüze kadar getiriyor..
Kapsamlı tarihsel resim ve belgelerin yanında, desibel odası, Süleyman Seba'nın çalışma ofisi ve bazı eşyaları, MAF'a ait kişisel futbol eşyaları vs. gibi ekstralar mevcut.
Ekranlarda efsane maçlarımız ve tezahüratlarımız gösteriliyor sürekli. Kulaklık takıp liverpool maçına gitmek çok hoştu.
Kupaların da yine büyük çoğunluğu burada, pek çok imzalı forma tarihten bugune buraya konmuş.
Ayrıca stadın maketi, türkiye ve dünyadaki stadlar, stad türleri de burada. Son kısım Beşiktaşla ilgili kitaplardan oluşan bir kütüphane.
Püsküllü perdeyle girilen bir odada da oyuncu tanıtım videolarımız vardı yine burada.
Alt kat bayağı geniş ve bitiminde kartal yuvasının alt katına (kadın çocuk kısmı) açılıyor. Başkan güzel düşünmüş

Beni en çok memnun eden müzede asyalı turistler görmem oldu. Demek ki stad turuna da başlasalar türkiye dışından da insan çekeceğiz. Başkan ilk söylediğinde inanmamıştım ama yerinde görmek gayet güzel oldu. Bu kısımdan yukarı çıkınca da kartal yuvası ana katına çıkıyorsunuz. Brooks brothers da yine burada.
Sistem güzel düşünülmüş, sade zarif ama dolu dolu olmuş müzemiz.
Giriş 25 tl. Ama mutlaka ve mutlaka stad ve teras turu da yapmaları lazım. İşte o zaman ciddi bir turist çekim merkezi olabilir stadımız !