7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş
7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş Tarih : 30.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : RHG Enertürk Enerji Stadyumu Hakemler : Atilla Karaoğlan - Ceyhun Sesigüzel - Hakan Yemişken - Erdem

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 3063 defa] 7. Hafta Kayserispor 0-3 Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Ciro'nun farkı biri atıyor diğeri atamıyor ayrıca Ciro hiçbir zaman senin hayalindeki gibi topu sırtı dönük alıp saklayacak oyuncu değil prime döneminde bile değildi adam mobil forvet son vuruşu iyi üç top getirirsin ikisini atar gider getiremezsen yok olur gider senin elinde kanat yokken 10 gol atmış daha ne istiyorsun ayrıca Salih'te oyuna girdi Onana'dan farklı ne yaptı sahada yanlış bir şey yok elindeki malzeme bu adamın
dostum son 3-4 maçda kaçırdığı pozisyonlar öyle böyle pozisyonlar değil, boş kaleye, karşı karşıya goller kaçırmaya başladı adam. Ben sırtı dönük top alaın, top indirsinde değilim elbette yanlız kalıyor ama eyüp ve bu maçdaki pozisyonları yakaladınmı atacaksın çünkü safkan santraforsun atmalısın, atmassan eleştirilirsin.. ben bu forma altında gomez, demba ba, prime abou falan izledim son yıllarda tabiki beklentim yüksek..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Rashica...adam daha ne yapsın. 😁
?s=46
Görev adamı işte, geçen sene de nereye verdiyseler elinden geleni yaptı. Söylendiği kadar yeteneksiz biride değil. Golde adrese teslim orta açtı. Neyse zamanla alışacak taraftar. Şuan orada en iyisi o. Yapacak birşey yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Göz göre göre Semihi kaybediyoruz umarım böyle bir hata yapmayız.
Yönetim mutlaka bu konuyu hoca ile enine boyuna konuşup netleştirmeli.
Eğer hocanın planlarında yoksa değer kaybetmeden vedalaşmak dogrusu olur.
Semih,aldığı süreleri çok da iyi değerlendiremedi malesef. İyi oynamaya,doğru oynamaya değil de Gol atmaya ,kendini ispatlamaya odaklanmış bir görüntüsü var.
Evet farklı bir oyuncu büyük potansiyel ama..bulduğu şanslarda bu akşamki Ndour performansı gibi bir performans gösteremedi. Maç içinde anlık işleri dışında.

Çevrimiçi Zafer55

(Mario mu Semih mi...Semih)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Talisca1903

yalnız ciroda ne penaltı atıyor kardeşim çat çat

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih,aldığı süreleri çok da iyi değerlendiremedi malesef. İyi oynamaya,doğru oynamaya değil de Gol atmaya ,kendini ispatlamaya odaklanmış bir görüntüsü var.
Evet farklı bir oyuncu büyük potansiyel ama..bulduğu şanslarda bu akşamki Ndour performansı gibi bir performans gösteremedi. Maç içinde anlık işleri dışında.

Zaten sıkıntı bu. Bu çocuk daha 18 yaşında ve yaz transfer dönemi konuşulan takımlardan şu an yedek kalmayı kabul edecek mental olgunluğa sahip değil.
Bu nedenle her sonradan oyuna girdiğinde tekrar kendini ispatlama çabasıyla saçma sapan işlere girisiyor. Maalesef bu psikolojiyi yönetmesi mümkün değil. Bu durum sahada çok net gözüküyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Oyuncu performanslarini degerlendirirken cok fazla ketum davraniyorsunuz bence. Bu oyuncular robot degil, biraz sartlara da bakmak lazim.

Muci kulup tarihinin en pahali futbolcusu olarak geldi. Cok kotu, gram organizasyonu olmayan takimda fena olmayan performans sergiledi. Yeni sezonda aninda onune takimin en iyi futbolcusu alindi. Kendisi hatirladigim kadariyla kendi mevkisinde (10 numara/forvet arkasi) bu sezon hic oynamadi. Alakasiz mevkilerde (sag acik sol acik) oynatildi ve kendisinden performans beklenildi. Kulup tarihinin en pahali bonservis bedelini odedigin oyuncunun onune 3 ay sonra baska bir oyuncu almak ve o oyuncu'yu ideal mevkisi disinda oynatmak sorun degilmis de sorun sadece futbolcunun performansindaymis gibi konusmak sacma geliyor bana.

Semih'in de pozisyonlari zorlamasina vs ben gayet anlam verebiliyorum. Cocuk gecen sene tas gibi oynadi, bu sene kendi mevkisi disinda oynamasina ragmen fena oynamadi, asistler yapti pozisyonlar hazirladi. Yeni bir transfer gelir gelmez sirf Rafa Silva'nin kankisi diye formayi kapti, ustelik rezil oynadi. Sonra kendisine verilen kisitli surede oyuna girip maci kazandirdi, ertesi 2 mac yine yedek oturtuldu. Joao Mario berbat oynamasina ragmen. Bu cocugun ekstra birseyler denemesi kadar dogal birsey yok. Robot degil bunlar sonucta. Sikiyorsa Rafa Silva simdi Frankfurt ve Antep maclarinda yedek baslasin ve 15-20 dakika sure alsin, gorelim bakalim trip yapiyor my yapmiyor mu ve yapiyorsa sikiyorsa ona da Semih'e soylediklerinizi soyleyin. Oyle bir durum olsa herkes antrenore sallar kimse Rafa Silva'ya agzini acmaz, birbirimizi kandirmayalim. Kimse aptal degil.

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2024, 22:50:59 underworld ]

Etiketler: