Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Özgür Gültekin, annoca, Zafer55, simocan, Kapkarakartal, Samet Demir, gokhans, Sefa Kara, Sinan66, BJKTÜRK23, İsmail Özyurt, Rasim, LORDBJK, Yancos, hasankale, Renton, ulumemo, Fatih_, blackeagle35, murat baltacı, KartalınGücü, Gökhan Güvenç ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 27252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Zafer55

hoca sol beke emirhanı koyacakmış yerli ve milli gvardiol

O zaman önüne de mecburen Semih'i koyacak.

Emirhan savunma anlamında masuaku dan önde fakat masuaku bizim sol bek görünümlü kanat oyuncumuz. Kanattaki eksikliğini de Semihle doldurabilir ancak( inşallah 😊)

Çevrimiçi Zafer55

Salih, bunların ikisinden de iyi

Çevrimdışı yaço58

O zaman önüne de mecburen Semih'i koyacak.

Emirhan savunma anlamında masuaku dan önde fakat masuaku bizim sol bek görünümlü kanat oyuncumuz. Kanattaki eksikliğini de Semihle doldurabilir ancak( inşallah 😊)
önüne muçi koyacak diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum umarım muçiyi görmeyiz semih oynar

Çevrimdışı sEuL

önüne muçi koyacak diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum umarım muçiyi görmeyiz semih oynar
Sercan Dikme’nin haberi sanırım. Bu bilgiler nasıl sızdırılıyor çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Umutcan Kaya

tarafsız bir şekilde bakarsak rashica > cafu,dani alves
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi annoca

yönetim hakem konusunda maalesef sınıfta kalıyor. madrid city karması koy lige, bu hakemlerle şampiyon olamazlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Üç attık diye bu hakem konusu unutulmamalı.
Çıkıp açıklama yapmak lazım.

Çevrimdışı levitate

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Valla reha kapsal benim diyen Beşiktaşli lardan daha çok bizi savunuyor.ilk haftadan beri

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Serdar3444

Reha Kapsal'da Güvenç Kurtar'da muhtemelen Beşiktaş'lı Beşiktaş hakkında konuşurken bir ateşleniyorlar...

Çevrimiçi Serdar3444

Hakemler gerçekten çok kötü, çok yeteneksiz, ben bu adamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Adam yetersiz. Bugün Kayseri o penaltıyı atıp bir beraberlik falan alsaydı mecburen o düdüğünü asmıştı. Kralı gelse onu kurtaramazdı. Kimse kendini böyle yakmaz. Bunun adı vasatlık bile değil yetersizliktir. Burada suçlu net olarak MHK'dır.

Çevrimiçi Samet Demir

Hakemler gerçekten çok kötü, çok yeteneksiz, ben bu adamın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Adam yetersiz. Bugün Kayseri o penaltıyı atıp bir beraberlik falan alsaydı mecburen o düdüğünü asmıştı. Kralı gelse onu kurtaramazdı. Kimse kendini böyle yakmaz. Bunun adı vasatlık bile değil yetersizliktir. Burada suçlu net olarak MHK'dır.
Kayserinin olmayan penaltısını bizimkini de vermemek adına iptal ettiler. Pozisyonları ben görememiştim en başta. Dedim bir biz bir onlar penaltı kullanacak zannettim. Olan bizim penaltıya oldu. Güme gitti resmen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yaço58

Penaltı nedir herkes bugün ımmobilenşn pozisyonunu açıp izlesin o kadar bundan daha net penaltı olamaz diyorum daha neti kartal gidiyor ceza sahasında topu elliyor yani yazlıklar olsun bunları nasıl çalamazlar ya hakemlerden sonra da bir kaç da hocaya oyuna onana almak nedir bu adamdan olmuyor olmuyor muçi ilk 11 başlıyor maalesef Semih olduğu sürece Semih ilk onbir başlar bu takımda canı oyuna bile sokmuyor bir sok bir bakalım maalesef hoca takımı bozdu mario da sadece 8 yada 10 oynar o kadar kanat falan değil bu arkadaş

Çevrimdışı underworld

?t=NQ1pG_qRRJUmWulumJjcnQ&s=19

Çevrimdışı underworld

?t=hZv_dlYyx0rUVqd-NbIW5w&s=19

Çevrimdışı underworld

?t=hZv_dlYyx0rUVqd-NbIW5w&s=19

Çevrimiçi Monza

Penaltı nedir herkes bugün ımmobilenşn pozisyonunu açıp izlesin o kadar bundan daha net penaltı olamaz diyorum daha neti kartal gidiyor ceza sahasında topu elliyor yani yazlıklar olsun bunları nasıl çalamazlar ya hakemlerden sonra da bir kaç da hocaya oyuna onana almak nedir bu adamdan olmuyor olmuyor muçi ilk 11 başlıyor maalesef Semih olduğu sürece Semih ilk onbir başlar bu takımda canı oyuna bile sokmuyor bir sok bir bakalım maalesef hoca takımı bozdu mario da sadece 8 yada 10 oynar o kadar kanat falan değil bu arkadaş

Ayhan Akman'ın pozisyonundan sonra lig tarihine kara bir leke daha oldu İmmobile nin verilmeyen penaltısı.

Çevrimiçi gokhans

Şu insta videosunu izledimde, masuaku’yu biraz fazla mı gömmüşüz diye tereddüt ettim, sanki svenson’un hataları daha ağır gibi..  https://www.instagram.com/reel/DAeNyuvNHxd/?igsh=MTlmeHJhdnB0Z2YxeQ==
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Ya niye illa bir oyuncu'yu suclu olarak bulmaya calisiyoruz veya onun uzerine yikmaya calisiyoruz ki.
Sen takim olarak bu kadar topu rakibe birakirsan, silik oynarsan illa ki baski yersin ve bir yerde birileri hata yapar. Daha ilk dakikadan gozuktu bu sikinti zaten.
Masuaku ve Svensson gunah kecisi damgasi yedigi icin onun uzerinden gidiliyor, sanki Paulista cok iyiydi. Brobbey kac pozisyonda adami sirtina aldi, gollerden birinde bile.
1 kere topla dripling yapip cikmadi mesela. Ama onun da sucu degil.
Ajax macinda sikinti oyuna bakis acisi, mentaliteydi, oyuncu kalitesi veya kadro kalitesi degildi.
Adamlar bastan sonra cesaretli ve dogru futbol oynadi, futbol kulturlerinde var bu.
Adamlar futbol kulturu ve bilgisiyle yendi bizi. Sanki su macta bekte R. Carlos ve Cafu olsa yenecektik.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya niye illa bir oyuncu'yu suclu olarak bulmaya calisiyoruz veya onun uzerine yikmaya calisiyoruz ki.
Sen takim olarak bu kadar topu rakibe birakirsan, silik oynarsan illa ki baski yersin ve bir yerde birileri hata yapar. Daha ilk dakikadan gozuktu bu sikinti zaten.
Masuaku ve Svensson gunah kecisi damgasi yedigi icin onun uzerinden gidiliyor, sanki Paulista cok iyiydi. Brobbey kac pozisyonda adami sirtina aldi, gollerden birinde bile.
Ajax macinda sikinti oyuna bakis acisi, mentaliteydi, oyuncu kalitesi veya kadro kalitesi degildi.
Adamlar bastan sonra cesaretli ve dogru futbol oynadi, futbol kulturlerinde var bu.
Adamlar futbol kulturu ve bilgisiyle yendi bizi. Sanki su macta bekte R. Carlos ve Cafu olsa yenecektik.

R. Carlos ve Cafu olsaydı yenebilirdik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Son dakika muhtemeller de onana fln diyorlar büyük mevzu çıkar.hocaya karşı bütün pozitifliğim gider kusura bakmasın.aklimizla alay etmenin alemi yok..inş yaniliyorlardir valla uykum kaçtı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Son dakika muhtemeller de onana fln diyorlar büyük mevzu çıkar.hocaya karşı bütün pozitifliğim gider kusura bakmasın.aklimizla alay etmenin alemi yok..inş yaniliyorlardir valla uykum kaçtı

Bu kadar hızlı oynayan takıma karsi Onana ancak orta sahada çekirdek  çitleyip maçı izler.

Çevrimiçi gokhans

kimse suçlu bulmuyor, suçlu formasyon ve kondüsyon kalitesi, adamlar bizim 2 katımız koşup mücadele etti, bizi çok iyi analiz ettiler. Ama masuaku ve svenson’un hataları basit hatalar değil, kademe, duruş ve pozisyon hataları. Bunlar en basit en temel şeyler.. Tabiki eleştirilecek…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Muci niye isliklaniyor? Pozisyon disinda oynamasina ragmen sorumluluk aldi, elinden geleni yapti. Iyi oynadi diyemeyecegim, ama isliklanacak kadar kotu performans sergilemedi. Kendisinin aldigi maasin 4 katini alan birisi vardi sahada, 1 pozisyon disinda sahada gorunmedi. Mactan sonra istatistikleri bulacagim, Muci kac top almis nasil kullanmis, Rafa Silva kac top almis nasil kullanmis.
Toplam 12 milyon euro alan 2 eleman var takimda. Biri ekim ayinda fiziksel olarak bitti, ne top indiriyor ne oyuna katiliyor, sadece penalti ve bedava gol pesinde. Bol bol Arif Erdem kesitleri sunuyor, maca ortak edecek penalti'yi da atamadi zaten. Digeri de ortalikta gozukmuyor 3 mactir, sadece bitirici bolgelerde birsey yapmaya calisiyor, onu da yapamiyor son maclarda. Demek ki cakasi sadece Samsun'a Kayseri'ye falan yetiyormus.
12 milyon euro'yi herhangi bir Avrupa takimina versen o parayla 20 kisilik kadro kurar ve bizim oynadigimiz kadar oyunu Avrupa'da oynar, daha iyisini bile yapar.

Muci'ye Svensson'a falan kizacagimiza toplam 12 milyon euro maas alip elalemin 20-21 yasindaki veletleri kadar oyuna etki edemeyen su 2 elemana kizalim biraz. Acaba su Frankfurt'ta birak 6 milyon euro'yu, 3 milyon euro maas alan oyuncu varmidir acaba?

https://www.capology.com/club/eintracht-frankfurt/salaries/2023-2024/

Frankfurt takiminda 3 milyon euro ustu alan 2 oyuncu var, biri sakat kalecileri digeri Gotze. O da brut, net maas olarak geriye kalan hepsi icin 2 milyon euro alti.
Ekitike, Marmush, Trapp, Skhiri'nin toplam net maasi 6 milyon euro anca ediyordur.
Simdi istediginiz kadar Svensson'a sallayin.

Etiketler: