2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 330 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1764110 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vay anam vay. Objektif olmak adına gs güzellemeleride başlamış.

Şu adama tamam senin takımın daha iyi deyin uzatmayın olsun bitsin. Savunduğunuz takımlar farklı. Anlaşmazlık bu nedenle oluyor.

Şampiyonluğu bile adam akıllı kutlamayan adama ne anlatıyorsunuz ki. :)

Şampiyonluğu bende adam akıllı kutlayamadım bu yönetim yüzünden. Zehir ettiler bu yazı bize.

Çevrimdışı tuncaboylu



Avrupa performansı ile ne alakası var. Evet avrupa' da iyiydik ama lig maçlarında iyi değildik. fatih terim 1996-2000 arasında kaç tane şampiyonluğumuzu çaldı diye yazıyorsunuz. Sizin mantığınıza göre gs uefa kupası ve avrupa süper kupasını aldı. Yani ligi de haketmiştir o zaman? Gs uefa' yı aldığı için o sezonlar temiz mi diyeceğiz o zaman?

O sezon ligden düşmemeyi 33.hafta garantileyen Konyasspor' a kupa verdik. Kötü oynadık çünkü. Sahaya giren taraftarla ne alakası var anlamadım? 1 maç ceza verdiler sadece ve o maçı da kazandık.

Kupada, iç sahada 9 kişi kalmış rakibinden 2 gol yemeyeceksin bir zahmet. Kadıköy' de oynanan olaylı maçta da maç durana kadar bir şey oynamıyorduk zaten. En tecrübeli adamın (Pepe) gidip saçma sapan kırmızı kart görmeyecek.

Gs' yi 3-0 yendik evet. Ama bu şampiyonluğu hakettiğimiz anlamına gelmiyor. O maçtan sonra ki hafta maçın ikinci devresini komple 1 kişi eksik oynayan Kayserispor' a karşı pozisyona girememiştik. Gs ise Akhisar karşısında 2-0' dan dönmüştü.

Kadıköy' de hakem katliamı oldu doğru. Ama bu; iç sahada Trabzon' a, deplasmanda ligden düşen Gençlerbirliği' ne kötü oynayarak puan kaybettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor.

Ben diyorum ki kötü oynadık. Gs bizden daha iyi oynadı. Siz diyorsunuz ki yok sahaya taraftar girdi, yok bilmem ne..

Gs deplasmanında o kadar gol kaçırırsan Fırat ne yapsın?

Ya bakın duruyor daha o sezonun maç başlıkları forumda. Okuyun bakalım.

GS 1997-98 arasında ilk iki senesinde itildi, ondan sonra gelen CL gelirleri ile aldı yürüdü zaten. 1997'deki şampiyonluk hediye edilmese, Fatih gider Rasim Kara kalırdı.

Derbiden bir hafta önce teknik direktörünün kafasının yarıldığı maç için kaldığı yerden devam kararı verildi diyorum, ne anlatıyorsun sen bana? Pepe'nin kırmızı kartı ile ne alakası var bunun? Takım ve teknik heyet üzerindeki etkilerini göremiyor musun?

Fırat ne yapsın, değil mi? 4. dakikada Belhanda'ya kırmızı göstereceği yerde sarı gösterip, Galatasaray'ı 90 dakika 10 kişi yerine 11 kişi oynatmış olmasın mesela?

Galatasaray bizden iyi falan oynamadı o sene, iyi oynuyor olsalardı Tudor'u neden kovdular?

İkinci yarı zaten bir halt oynamadılar. İlk 6 deplasmanda 2 galibiyet aldılar, biri küme düşen Karabük'e karşı. 7. deplasman da, malum Ümit Öztürk'lü Alanyaspor maçı zaten.

 


Çevrimdışı MUSTAFA_


Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Neyse burada yaz(a)mayacağım artık. İncittiğim, kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorum. Buradaki pozitif havayı bozmaya kimsenin hakkı yok.

Çevrimiçi murat

Trabzonspor Konferans Ligi'nde Molde ile eşleşti, büyük ihtimalle elenir.

Avrupa'yı hedefleyen Dorukhan kardeş yine Avrupa'dan uzak kalacak gibi.
avrupa hedefine ulaşmak için önce avrupadan ayrılmayı tercih etti demek ki? :lol:

Çevrimiçi Necmi

bizde mi gs ile fb'nin forumlarına gidip sözde renkli gibi gözüp milleti tahrik etsek.
becerebilirseniz yapmamanız suç ben gitsem daha ilk mesajımda kendimi ele veririm
Merhaba der sonra dayanamaz ..... devam ederim 😂

Çevrimdışı sefaköykartali

Fikir farklılıkları olabilir. Realist olduğunu düşünerek farkına varmadan karamsarlık yapanlar forumda yok mu, tabii ki var. Hayatta da her çeşit insan var, hakaret, küfür, aşağılama olmadığı sürece isteyen istediği gibi düşünebilir. Bu kadar tepki gösterip kırmamak lazım. Kendimizi çok büyük görmek de zararlı, fazla küçük görmek de.

Biz şu an bu tarih itibarıyla ne gsden ne de fbden kötü durumdayız. Hocamız daha iyi, oyuncularımızın aidiyetinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Ligin en iyi sağ tarafı bizde, ligin en skorer sol forveti bizde, 20 yaşında iki tane wonderkid oyuncumuz var, daha bir merkez, bir stoper, bir santrafor alacağız ilgilendiğimizi isimlerin hepsi rakiplerimizinkilerden iyi. Niye korkalım çekinelim? FT istediği kadar siyasi oyunlar kursun geçen seneki gibi oyunlarını bozarız.

Çevrimiçi Necmi

Ft teknik direktörlükte düşüş trendini devam ettirir, senelerdir gaz ve her istediği oyuncuyu aldırarak ayakta kalmaya çalışıyor. Minimum bir adet 6-8 tarzı oyuncu bir de sağ kanat almaları lazım bunlar hallolsa bile Mustafa-Falcao ikilisi yeterince net değil. Muslera'nın bile kontrata imza attıktan sonra doğru dürüst maçı yok. Bana göre 8-10 milyonluk transfere ihtiyaç yok 2-3'lük oyuncu da eğer iyi seçildiyse bu ligde bölgesinin iyilerinden olabilir ama onların kafa yapısında pahalı bir şeyler lazım gibi gözüküyor. Ne yapıp yapamayacaklarını göreceğiz.

Mustafa Cengiz doğruları söyledi ama hasta haliyle linç yedi. Bir değişime gitmeleri gerekiyordu aynı kafa ile devam ediyorlar. Ts onlardan çok daha sağlam bir yapıda gözüküyor, Fb'de geçen sezondan daha hedefe yönelik bir profilde-çok laf oldu ama hocaları bence doğru tercihti-boş adam değil o Pereira.
yıllardır kendi yokmuş gibi takımı düzeltmek için üç yıl süre istedi
Üç yıl daha sizi sömüreyim ondan sonra futbol zaten beni bırakıyor dedi
Artık milli takım geçişide zor düştüğü bataktan çıkmak için sergen yolunu kapatıyor

Çevrimdışı doganay

avrupa hedefine ulaşmak için önce avrupadan ayrılmayı tercih etti demek ki? :lol:
Avrupa derken arada Trabzon'dan Batum'a kacarim diye dusunmus olmasin  :D

Çevrimdışı Çağrı Öz

Beşiktaşlıyım ama g.saray'in son 20 sene hakkı yendi, malesef önümüzdeki 10 yıl boyunca şampiyon olacak.


Tamamen objektifim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence fazla uzatmaya gerek yok mevzuyu.
Transfere odaklanalım, bugün akşam Beşiktaşın çocuğu geliyor mu?
Diğer transferlerde de artık bir iki somut hamle lazım.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bence fazla uzatmaya gerek yok mevzuyu.
Transfere odaklanalım, bugün akşam Beşiktaşın çocuğu geliyor mu?
Diğer transferlerde de artık bir iki somut hamle lazım.
11 de iniyor karakartal. Darısı Rugani, Ghezzal, kaliteli bir orta saha ve santraforun başına  :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

Youtube'da onerilenler de cikti. Izledim. Ne mac olmus arkadas. Sevebilirsin veya sevmeyebilirsin, ama Talisca gercekten son senelerde gordugumuz en yetenekli futbolcuydu.




Çevrimdışı enderersoy15

bizde mi gs ile fb'nin forumlarına gidip sözde renkli gibi gözüp milleti tahrik etsek.
F.T bunlar kadar gsli degil. aksi soylenemez iddia da  edilemez.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimiçi Necmi

F.T bunlar kadar gsli degil. aksi soylenemez iddia da  edilemez.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beşiktaşlı zaten içeri sızdırılmış gs yi sağmakla görevli ajan 😏

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Youtube'da onerilenler de cikti. Izledim. Ne mac olmus arkadas. Sevebilirsin veya sevmeyebilirsin, ama Talisca gercekten son senelerde gordugumuz en yetenekli futbolcuydu.



Bu maçta staddaydım. Hala bu maçın videosunu yada özetini hiç bir şeyini izleyemedim. Kalbim durucaktı bu maç. O kadar üzülmüştüm ki bu maç günlerce kendime gelemedim.

Çevrimiçi Necmi

Bu maçta staddaydım. Hala bu maçın videosunu yada özetini hiç bir şeyini izleyemedim. Kalbim durucaktı bu maç. O kadar üzülmüştüm ki bu maç günlerce kendime gelemedim.
taliscayı elinde tutacaksın takımı onun çevresinde kuracaksın dediğimde benimle dalga geçiyorlardı
Şu kadroda on numarada taliscayı düşünemiyorum ghezzalin asist miktari ikiye katlardı

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma'nin kale bos olmasina ragmen aut'a cikan sutu, Taslica'nin kale dibinde topu disari gondermesi.

Ama en kotusu Babel. O pozisyon nasil kacar. Topa osursa gol olurdu.

Çevrimiçi goktasoktay

Hafızanı mı kaybettin, kendi şizofren dünyanda kurduğun gerçekliği mi anlatıyorsun bize?

O iştahlı takımı İnönü'de 3-0 yendik. O kadar iştahlılardı ki, biraz daha şanslı olsaydık hayatları boyunca 8 sayısını ağızlarına alamazlardı.

O sezon boyu katliama uğradık, daha sezon öncesi Süper Kupa maçında Konyalı taraftarlar tekbirle sahaya atlayıp bıçak salladı, bize seyircisiz maç cezası verildi. Konya ile ne husumetimiz vardı da bu oldu?

Ligdeki ilk Fenerbahçe maçında bize çıkan 3 tane kırmızı kart, 1 verilmeyen penaltı, Negredo'nun 1 metre geriden çıktığı pozisyona kalkan ofsayt ve aleyhimize verilen 2 penaltı oldu. O maçın etkisiyle, sonraki 3 maçta 7 puan kaybettik.

Ligdeki ikinci Fenerbahçe maçında 1.5 metre ofsayttan gol yedik, penaltımız verilmedi, yendik yine de.

Kupadaki ilk Fenerbahçe maçında Quaresma kırmızı kart gördü, bilmem kaç maç ceza aldı.

Kupadaki ikinci Fenerbahçe maçında teknik direktörün kafası yarıldı, maç hükmen verilmek yerine kaldığı yerden devamına karar verildi. Şampiyonluk derbisi öncesi maça çıkmadık, derbide Fırat'ın gazabına uğradık.

O derbi maç öncesi Alanyaspor maçında Muslera'ya çıkmayan kırmızı kartı, Ümit Öztürk'ü falan hatırlatmaya gerek yok. 2 puan geride Muslera'sız çıkacakları derbiye, 1 puan önde Muslera ile çıktılar.

Östersunds'a elenen takımı, CL'de gruptan namağlup lider çıkan takımın önünde şampiyon yaptılar. Şampiyon yaptıkları o takım 2 senede CL'de oynadığı 12 maçın 8 tanesini kaybetti, birini kazanabildi.

Şimdi zırlıyorlar Avrupa ile makas açıldı diye, o makası açan kendileri oldu. Beşiktaş'ı geri çekmeseler, en az Avrupa ligi finali oynardık 2-3 sene içinde.
Geriden okuyarak geliyorum. Ağzına sağlık kardeşim. Güzel ifade etmişsin..

Çevrimiçi goktasoktay

Vay anam vay. Objektif olmak adına gs güzellemeleride başlamış.

Şu adama tamam senin takımın daha iyi deyin uzatmayın olsun bitsin. Savunduğunuz takımlar farklı. Anlaşmazlık bu nedenle oluyor.

Şampiyonluğu bile adam akıllı kutlamayan adama ne anlatıyorsunuz ki. :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson


Deli geliyor, büyük Beşiktaşlılık duruşu sergiledi, tam bir manyak  :lol: Normalde bir sağ beke bu kadar para vermesini çok eleştirirdim ama fazla laf etmeyeceğim rosier duruşuyla biraz lüks olsada hakketi bunu  :lol: :lol:

Çevrimiçi goktasoktay


Deli geliyor, büyük Beşiktaşlılık duruşu sergiledi, tam bir manyak  :lol: Normalde bir sağ beke bu kadar para vermesini çok eleştirirdim ama fazla laf etmeyeceğim rosier duruşuyla biraz lüks olsada hakketi bunu  :lol: :lol:
Hayırlı olsun inşallah. Forma alırsam (çok pahalı ) arkasına adını yazdıracağım.

Çevrimdışı tolga1903

Neyse burada yaz(a)mayacağım artık. İncittiğim, kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorum. Buradaki pozitif havayı bozmaya kimsenin hakkı yok.

Gs'den hayatının her döneminde her anında şöyle söyleyim 1 damla suya muhtaç kalsalar o suyu bile vermeyecek kadar nefret eden biriyim ama senin yazıların beni rahatsız etmiyordu nedense forumun çoğunluğunun aksine. Sadece biraz fazla mükemmeliyetçi birisin anladığım kadarıyla en az gs kadar hatta ondan daha fazla başarılı olmamızı istediğin için bu kıyaslamaları yaptığını düşünüyorum ama bence de abartıyorsun bu takımı gözünde. Çirkef pislik başarı delisi şımarık asalak camianın teki taraftarı tam bir koyun gir twitter'a on binlercesi bir iki çok takipcili "çoban" hesabın yazdıklarını kopyala yapıştırdan ibarettir kendi fikirleri yoktur mesela biz burada kimimiz nsakala nasıl oynar diye veryansın ederken kimimiz ligin en iyi sol beki diye addediyor ya hani, bu kitlede o yok işte. Türkiye'de iki kitle var böyle asalak kendi fikri olmayan biri bunlar biri de futbol dışı girmeye gerek yok:)

Bu ekseriyetinin beyni olmayan kitleyi de kulübün asıl sahipleri liseli dedikleri avam görür küçümser ciddiye bile almaz. Anlayacağın saçmasapan bir camiadır gs evlat olsa sevilmez ha başarılı mı başarılı evet avrupa ve ligde en başarılı kulüp bunlar denilebilir ancak yarın devranın dönmeyeceğinin de garantisi yok başarıya giden yolda her türlü (Hakaret Yasak)₅ mübah gören bir camiadır ve ben kendimi bildim bileli iteklenmiştir en büyük desteği bunlar görmüştür devlet bunların arazisini 250 milyon tl'ye alır 2 sene sonra geri aldığı paraya bırakır dünyanın herhangi bir yerinde 250 milyon tl'nin 2 sene faizsiz verildiği görülmüş mü mesela bu basit örneklerden biri onlarca sayarım sana futbol dışı iteklenmelerden bahsediyorum ha hakem falan değil.

Neyse lafı uzatmayım ben yerinde olsam forumun moderatörleri, kurulu vs "sen yazma kardeşim sen gs'lisin" demedigi sürece yazmaya devam ederdim fikir çeşitliliği iyidir ama yazmamak da kendi fikrin bir şey diyemem kal sağlıcakla.

Çevrimiçi Necmi


Deli geliyor, büyük Beşiktaşlılık duruşu sergiledi, tam bir manyak  :lol: Normalde bir sağ beke bu kadar para vermesini çok eleştirirdim ama fazla laf etmeyeceğim rosier duruşuyla biraz lüks olsada hakketi bunu  :lol: :lol:
fazla laf etmeyeceksin 🤔
Azda olsa edeceksin yani 😳

Çevrimdışı Erman1903


Deli geliyor, büyük Beşiktaşlılık duruşu sergiledi, tam bir manyak  :lol: Normalde bir sağ beke bu kadar para vermesini çok eleştirirdim ama fazla laf etmeyeceğim rosier duruşuyla biraz lüks olsada hakketi bunu  :lol: :lol:

Bu yoklukta ve piyasada muadil oyuncular çok daha uyguna varken sağ beke 5m civarı paralar saçmalığın daniskasi. 2-3 tane Rosier kadar topçu sağ bek alınır 5 liraya.

Hocanın bu oyuncu üzerinde bir ısrarı olduğunu hiç sanmam. Ona kalsa sağ beki 2,5 al artan parayı Teixeiraya forvete bas falan der. Yönetimin de bir yerden sonra bu transfere soğuk baktığını düşünüyorum ama almak zorunda kaldılar.

Hayırlı olmasını diliyoruz lakin baştan soyleyelim. Bir kişiye/mala haddinden fazla değer vereni yaradan sevmezmiş. Ayağını yorganına göre uzatmayani da guvendiği şeylerle imtihan eder.

Umuyoruz sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirir.