Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
×
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 4963947 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

HATIRLATMA
Yarın kapılar açılışı 16:00'da açılacak! :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapılar 4'te  açılacak ama saat 1'de stasın etrafı karınca yuvasına döner  :evillol: :evillol:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı BlackEagle26

Şu anlarda kendimi havaalanında ,otogarda sevdiğim biriyle vedalaşır gibi hissediyorum. Hergün saatler harcayıp okuduğum forum  :bawling: stadın bitmesiyle büyük boşluk oluşacak :by2: :by2:  Böyle ortam hiçbir yerde bulunmaz emeği geçen herkese teşekkürler umarım bu aktiflik futbol başlığında devam eder...

Çevrimiçi Necmi

O takılmadan bu başlığın kilitlenmesine karşıyım  :)
aslında biz çok eleştiriyoruz diye başkan bizim tepemizi açık bırakacakmış.
zaten mir olayında bize çok kızmış şimdi intikam vakti diye elini ovuşturuyormuş :kop: :kop:
aman bize ne @Yunus  düşünsün :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Skorboardda orta altta reklam falan mı var ne yazıyor acaba :) böyle skorboardlarda saat reklamları falan oluyor öyle bir şey mi diye geldi aklıma ama.
"HUBLOT" yazıyor :) @erenoz

Çevrimdışı Rache


Çevrimdışı Emre Keşküş

VODAFONE ARENA'NIN KUM SANATI İLE ÇİZİMİ



kaynak: donanımhaber
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 22:39:27 Emre Keşküş ]

Çevrimdışı yash26

Skorboardda orta altta reklam falan mı var ne yazıyor acaba :) böyle skorboardlarda saat reklamları falan oluyor öyle bir şey mi diye geldi aklıma ama.

gordugum kadariyla hublot yaziyor.. saat markasi.

ayrica f.doganin yayininda daha aciklanmamis nostalji formasini gorduk :))
ve uzulerek soyluyirumki kartal yuvasindaki soyunma odasi cok daha iyi
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı drmmm

uzun süredir forum arkadaşlarımızla birlikte olduk.. stad inşaatı sayesinde yüz yüze görüşemesek de , böyle sağlam altyapısı olan bir foruma ulaştık...
Beşiktaş sayesinde gönüllerimiz bir zaten, umarım inşaatımızın sonlarına geldiğimiz bu günlerde forum arkadaşlığımız beşiktaşlılığımız gibi ilelebet sürer..
Elbet bir beşiktaş maçı illa ki yolumuz kesişir, yüz yüze tanışmak da nasip olur. Bu forumda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Yeni mabedimiz de bir gün buluşmak dileğiyle.. @Necmi @Efe @Oktay @Altuğ @FARUK ve diğer gönüldaşlarımla..   Herkese hayırlı akşamlar..

Çevrimdışı ddc1979

Yarın kızının düğünü yapacak babanın Mutluluğu ve hüznü var içimde... Mutluyum, mabedimize kavuşuyoruz ... Hüzünlüyüm , hergün -acaba bugün inşaatta noldu diye girdiğim forumun sonuna geldik...
Inşallah maç forumlarımızda bundan sonra aktif olur ve hep beraber  devam ederiz yine...
Yarın kapalı üst  tribün büfesinde kasada olacam.. Adım cengiz... Bir Çay ısmarlarım gelene :)
Özellikle verdiği bilgilerle bizi bilgilendiren kardeşlerimizin emeklerine sağlık...sağolun varolun...
Hayatta BEŞİKTAŞ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimiçi Necmi

:D
sen sayılmazsın abi .derbeder 2007 diyince  wolkmenle müslüm gürses dinleyen  başında şerit bandana birini bekliyordum yalan değil :kop:
ilk tanıştığımda ufak bir şok yaşamıştım. hadi ya kem küm dedim :kop:

Çevrimdışı mesutiris

Arkadaşlar bende birkaç kelime yazmak istedim. wow'dan dh'den sonra buraya geldik. ilk günlerden beri üye oldum. Ben karışmayıp güzel yazılarınızı takip etmeyi seçtim, ellerinize sağlık.
Bazı zamanlar oldu Şeref Bey bizi çok yordu. Bazı geceler uykular kaçtı kalktık stadı izledik. Gün saydık bize yetmedi. Kolon saydık, hafriyat kamyonu saydık yetmedi. Biz kalktık koyulan prekastları saydık, çatı kolonlarını saydık bize bunlarda yetmedi. o çatı düştüğünde biz ilk allah ölüm vermesin dedik, şükür zaman önemli değil şükür dedik. Koltuk saydık, bize buda yetmedi.
Bu arada sevgilim oldu, evlenelim dedik ben evlenme teklifi ederken ulan dur iki dakika daha bakıyım mabed bilgi verecekti derken yüzüğü kızın önüne düşürdüm. Bana buda yetmedi. Zaman geçti kız yüzüğü attı, kimseye gidemedim kalktım gittim inşşaatın karşısına, beni bir o inşaat sesleri anladı. Bizi başka kimse anlamadı.
Delimiyiz neyiz anlamadım ki. Bir beton yığını dediler geçtiler, biz aşk'ı onların anladığından farklı yaşadık.
Şimdi yarın Beşiktaş'ta bizimkilerle buluşucaz. Yürüyeceğiz o ağaçlı yoldan. O yolun köşesinden döneceğiz nefes nefese. Hak, diyeceğiz. Şeref'inle sesimizi duy. Bize buralar tanıdık, bizi bizsiz bırakma bir daha ne olur diyeceğiz.
Eyvallah abiler, kardeşler. Hepinizin yüce gönlü saolsun..

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Önceden konuşulmuşsa kusura bakmayın sahaya giriş müziğiyle en büyük Beşiktaşlı Atatürk posterinin nereye koncağı belli oldumu birde çArşı nın yarın ki maça alınmama olayı veya gelmeme olayı yalan haber mi bilen varsa lütfen cevaplasın çatıdaki ışık oyunlarınıda untmuş değiliz onuda inşallah seneye yaparlar
bileti olan herkes stada girebilir

Çevrimdışı asi_kartal

bugun ntvspor da söylenen 43.700 kapasite ne kadar doğrudur bilgisi olan var mı  :icool: :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!


:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı kadir137

Sizleri 5. başlığın ilk mesajlarından beri takip ediyorum. Derslerimden dolayı pek yazma fırsatım olmasa da tüm mesajları okuyorum üye olduğum günden beri. Çok uzun bir süredir beklediğimiz bu büyük günde, geriye dönüp baktığımda hayatımda bir kez dahi görmediğim ancak öz abim gibi sevdiğim onlaca insan tanımışım burada. Kendimi çok şanslı olarak görüyorum. Stadın yapılış sürecinde tüm zorlukları sıkıntıları sizlerle paylaşabildiğim ve tarihe tanıklık edebildiğim için. Sizler sayesinde çok fazla şey öğrendim Mabedimizle ilgili. İnsanların psikopat olduğumu düşünmelerine sebep olucak kadar çok... Birlikte canlı yayını izledik, gece nöbet tuttuk kolonları kirişleri halatları çatı iskeletini membranları saydık. Koltuk bile sayıldı ulan bu forumda!!! Anlayacağınız çok güzel şeyler paylaştık. Forumu kuran yöneticilerimize, fikirlerine katıldığım katılmadığım tüm abilerime kardeşlerime her şey için teşekkür ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız koca yürekli insanlar!

GURUR'LAN BURASI BEŞİKTAŞ!!!
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Emre.Guler

Eee  burası kapanimca yeni adres neresi?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Mustij1903

Stada girip Muhtemelen Stadyumdaki kalabalık oradan ayrıldıktan sonra da çimlerin durumunu acaba bizlere betimleyebilir misiniz zeki bey. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.
Ben çimlerdeki ayakkabı izlerini görünce evdeki halıya benzettim durumu. Aslında o şekilde iz kalabiliyor olması bende aşırı sık bir çim düşüncesi oluşmasına sebebiyet verdi ( olumlu manada ) aksi olsaydı o ayak izlerini görme şansımız olmazdı gibi geliyor. Sizin Yorumunuzu merak ettim açıkçası.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ozgursum

bugun ntvspor da söylenen 43.700 kapasite ne kadar doğrudur bilgisi olan var mı  :icool: :alala:
Dun beyaz futbolda da benzer 43500 gibi bir rakam soylendi. Anladigim 41903 den daha yuksek kapasite var gibi. Ancak neden saklaniyor onu cozemedim.

Çevrimdışı Erdemm

Emeği geçen tüm arkadaşlara sevgiler saygılar hürmetler..

Samimi güzel saygıdeğer bu ortamı sağlayan tüm üye ve ziyaretçi  :) arkadaşlara da teşekkürler..
Bu güzel duyguların bağların oluşmasına katkı sağlayan,
samimi içten her bilgi her düşünce için
fedakarca uğraşılıp paylaşılan her fotoğraf her video her paylaşım için,
kısacası her şey için hepinize burada daha önce olmuş ve şu anda olmayan kişiler de dahil..
Çok çok çok teşekkürler..
Ne güzel beeee. İyi ki Beşiktaşlıyızzz..  :)

Çevrimdışı Oktay

ilk tanıştığımda ufak bir şok yaşamıştım. hadi ya kem küm dedim :kop:
ben ilk toplantıya geldiğimde @Necmi @Efe @bjk_mabet  üçü oturuyodu 50 metre öteden efeyi sarı kafasından tanıdım hemen masaya yanaştım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Trt spor da Vodafone arena konusuluyor
başkan 10 gündür uymuyorum diyor en fazla 30-40 saat uyumusumdur diyor gözzlerinin altı şişmiş bu gece rahat bi uyku çeker ANÇ de adamım taraftar buranın gerçek sahibi diyor bu adamlar haribiden bizim için şans
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben ilk toplantıya geldiğimde @Necmi @Efe @bjk_mabet  üçü oturuyodu 50 metre öteden efeyi sarı kafasından tanıdım hemen masaya yanaştım :evillol: :evillol:
:biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

trt sporu açın beşiktaş yanlı yayını var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

başkan 10 gündür uymuyorum diyor en fazla 30-40 saat uyumusumdur diyor gözzlerinin altı şişmiş bu gece rahat bi uyku çeker ANÇ de adamım taraftar buranın gerçek sahibi diyor bu adamlar haribiden bizim için şans
Bence bugun kagittaki yaziyi duzgun  okuyamamasinin nedeni uykusuzluktur buyuk ihtimal

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Yarin santrayla birlikte Gundogdu marsi soylenmezse ben de bir sey bilmiyorum! Bugunku acilisa boyle bir baslangic yakisir!
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251