Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
×
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6172077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ucanlaz

Dogalgaz islerine belediye ne zaman el atacak acaba... Sonra orasida ilerler ve zamaninda bitiririz insallah


Çevrimdışı FARUK


Çevrimdışı Oktay

YOK BE EFEM 40-50 günden fazla bence. ama ben öngörü olarak 15 -20 güne kapalıdan başlayacak şeklide çatı hazırlıklarının bağlantı aparatı germe aparatı montajı ve belki ana germe kablolarının yerleştirilmesi işleminin başlayacağını düşünüyorum. hilal şeklinde gidecek olursa 2 ay sonunda tüm üst çatı ankarajları bitirilmiş belki en son eski açık numaralı ankraj kirişi kuruduktan sonraki günde oranın aparat montajı yapılıp seri bir şekilde çatı germe işlemine geçileceğini düşünüyorum. tabi önce orta halkayı kurmak lazım.
ağzından aldın bende senin gibi düşünüyorum

Çevrimdışı Altuğ

Konu içerisindeki sayfa sayısı 1000 sayfaya ulaştığından yeni açılan Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) başlığı altından devam edebilirsiniz.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-(seref-bey-stadyum-projesi)/

Bu konu içerisindeki tüm mesajlar stadımızın 12.09.2014 ile 24.11.2014 tarihleri arasında gerçekleşen çalışmaları kapsar.

Çevrimiçi murat

Son sayfaya mesaj atamıyormuyuz deneme :evillol: henüz kamerayı  test edemedim :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK