Son Mesajlar
1
Imobile ve ox un masrafını çıkarsa yeter.
Ciro ve doğruysa Ox’un feshi büyük transfer başarısı, futbolun bıraktığı adamlar bunlar.
Ox’a hangi sağlıklı kafa 3 yıl sözleşme verirdi ki. Hem genç değil hem de müzmin sakat. Bu herif imzadan önce İstanbulda uzun süre kaldı, alışılmış bir durum değildi. Hatta unutmuştuk geldiğini, sonra bi baktık imzalamış. Kimbilir ne filmler dönmüştür o ara.
2
bizim ligin bug ı lukaku olur... onuachu olur... bu tarz adamlar buralarda kariyer zirvesini yaşar... keşke olsa..
3
Orkun kökçü için hamle yapmamız şart. Hem hasta kartal, hem yerli hem de daha 25 yaşında piyasa değeri yüksek. Eğer orada sorun yaşıyorsa Gedson’ un %50sini falan kullanıp biraz da para verip almak lazım.
4
https://x.com/ertansuzgun/status/1940530301329138151Güzel ama daha Bahtiyar, Onana, Muci, Musrati, Amir ve Rashicayı da satmamız ve bonservis getirmemiz lazım. Yukarıdan en kötü şartlarda 20mye yakın gelmesi lazım.
Parazitlerden birbir kurtuluyoruz.
5
ola aina'ya ne diyorsunuzbize düşmez en temizi Woyo Coulibaly alalım
6
ola aina'ya ne diyorsunuz
7
Imobile ve ox un masrafını çıkarsa yeter.
3-4 verirler herhalde dediğin gibi kapatır
8
bahtiyarın menajeri rusyadan teklif getiriyormuş yakında gidecekmişImobile ve ox un masrafını çıkarsa yeter.
9
bahtiyarın menajeri rusyadan teklif getiriyormuş yakında gidecekmiş
10