UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş Tarih : 30.01.2025 Saat : 23:00 Stadyum : Grolsch Veste Hakemler : Szymon Marciniak - Tomasz Listkiewicz - Adam Kupsik - Wojciech Myc VAR : Tomasz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17696 defa] UEFA Avrupa Ligi 8. Maç FC Twente 1-0 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Fener 25 e düşmemize dayanamadı çıkarttı bizi 24 e
Attılar, biz dışarıdayız şimdi

Çevrimiçi underworld

Ön taraf, spikerden bile ayar yiyor.
Nerede topa basılır, nerede tekte çıkılır dahala öğrenememişler

Çevrimiçi Samet Ç

Fener 25 e düşmemize dayanamadı çıkarttı bizi 24 e 😂
eleniyoruz şu anda

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi tolga1903

Svenson'un beyin falan gitti yok oldu naptiginin farkında değil şu an

Çevrimiçi levitate

topu kaleye en çok yaklaştırabildiğimiz an olabilir herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sEuL

Svenson’da bu işte, biraz pres gordumu her topu sisirip rakibe atiyor, hoş son pozisyonda preste yoktu. Olsa olsa 3. alternatif olmalı ama nasıl bir yokluğun içindeysek adamı her maç göklere çıkartıyoruz.

Çevrimiçi levitate

önü boşken atmadı şimdi atıyor pası te allahım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

eleneceğimiz bellide bari renklilerde yenilsin
son dileğimiz renkliler gün yüzü görmesin

Çevrimdışı sEuL

Musrati senin ben soyunu sopunu atacagin pasin … koyayim.

Ciro seni de olmayan beynine sicayim

Neyle sinaniyoruz ya rabbim

Çevrimiçi tolga1903

Yani şimdi katılmayan çıkacaktır da takımda doğru düzgün top oynayan ne yaptığını bilen tek adam masuaku ya komik gelecektir belki.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi tolga1903

Ciro kendini çıkardı oyundan

Semih girer güreşin durur o da anca 3 5 faul yapar belki bir tane duvar olur pozisyona sokar o kadar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Svenson kadar yetenek fakiri bir oyuncuyu geçmeyi beceremeyen Nico Williams lisansını yırttın atsın. Bunu azıcık kafası çalışan herkes pas pas eder.

Su an twente ne isterse o, bizim solumuza saldırıyorlar sagimizdan da oyun kurmamıza izin veriyorlar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ilk yarı için iyi sonuç lyon maçını görüyorum çakalım 1 tane kudursunlar oyuncu ve taraftarlarına çok uyuz oldum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ciro safi zarar muleka olsa daha çok katkı alırdık
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Semih girer güreşin durur o da anca 3 5 faul yapar belki bir tane duvar olur pozisyona sokar o kadar
semih bu hakemle kart görür çok kolay her topa hamlesi faul

Çevrimiçi Necmi

ilk yarı için iyi sonuç lyon maçını görüyorum çakalım 1 tane kudursunlar oyuncu ve taraftarlarına çok uyuz oldum
valla sonuç bizim değil rakibin sayesinde böyle

Çevrimdışı sEuL

Hani Ciro sakatlanmıştı ya, eksik oynamaya devam. Bi sari kart daha yesin tam olsun bari

Çevrimdışı blackeagle35

Eflsborg yer belki 2 tane de Porto atarsa sıkıntı.

Çevrimdışı celiker1

Deli gibi,manyak gibi özledim 90 lardaki meşale şovlarını.Ya Ajax maçıydı,yada Malmö maçı yeni açıktaki yakılan meşaleler yıllarca spor kanallarının açılışında gösteriliyordu.Birde kapalı trübünün full "Yandığı" Trabzonspor maçı vardı.Şimdi eski trübün özlemlerini gidermek için Mısır'da Casablanca-Casa trübünlerini açıp açıp izliyorum.Şu an dünyada en iyi trübünler
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 00:10:51 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Neyse, nasıl bu iletisimsizlik varsa takimda Cito çıktığının farkında bile değil

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şu meşaleleri biz yaksak uefa bize saha kapatmayı bırak direkt men eder
Sadece Beşiktaş

Etiketler: