UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv
UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv Tarih : 28.11.2024 Saat : 20:45 Stadyum : Nagyerdei Stadion Hakemler : Simone Sozza - Alberto Tegoni - Giovanni Baccini - Andrea Colombo VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv  [Okunma sayısı 9730 defa] UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv

Çevrimiçi levitate

bu uzun vurma saçmalığı nerden çıktı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Adam gol atınca bayrak gösterdi kameraya..
O....çocukları milli maç muamelesi yapıyor maça...bizimkiler  tatil  modunda.

Çevrimdışı sEuL

Masu’nun hiçbir suçu yok, boş yapmayalım şimdi. Adam istikrarlı bir şekilde 3 sezondur aynı golleri yediriyor zaten. Buraya takviye yapmayan gereksiz yöneticiler dusundum, bek lazım derken yaaa biz Koybasi ve N’Sakala ile sampiyon olmuş takimiz yeaaa diyenlere de selam olsun. 

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı sEuL

Adam gol atınca bayrak gösterdi kameraya..
O....çocukları milli maç muamelesi yapıyor maça...bizimkiler  tatil  modunda.
Bizimkilerin takmaması çok doğal. Adamlarin ilk 11nde 8 İsrail’i oyuncu var. Bizde iki Türk.

Çevrimiçi Samet Ç

Masu’nun hiçbir suçu yok, boş yapmayalım şimdi. Adam istikrarlı bir şekilde 3 sezondur aynı golleri yediriyor zaten. Buraya takviye yapmayan gereksiz yöneticiler dusundum, bek lazım derken yaaa biz Koybasi ve N’Sakala ile sampiyon olmuş takimiz yeaaa diyenlere de selam olsun.
hala diyorlar bizde bir şey değişmez biz takımın her bölgesi için iyi adam talep ediyoruz adamlar vasatları koruyor hiçbir şey olmaz bizden

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

forumda sövmek serbest olsa da şu marioya girişsem bi
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Semih ve mario acil çıkmalı çok acil hemde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Semih ve mario acil çıkmalı çok acil hemde.
ileriye top geldi de çıksın diyorsun abi allah aşkına
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Sahada duzgun bi kaptan yok diye dusunuyodum sonra aklima gelmedi kimin kaptan oldugu.

Simdiye kadar cok savundum ama bu marioyu sahada tutan hocadan da bir sey olmaz.
Bir iki yenilik yap sok uygula kadroya iki genc at 11'e falan, ayni seyi yapip farkli sonuc beklemek ...

Çevrimdışı Savaş

Takım resmen 'Öylesine' bir maç oynuyor. Hali saha maçından hallice. İçlerinden nerden cikti bu maç bu havada yea demiyolarsa bi bok bildiğim yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

aha duran top nasi bi rezalet izlicez acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi levitate

hahahahahhahahaahjHAHAHAHAHAHAA GERİZEKALIKAR
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şu duran topları şöyle kullanan insanın allah bin belasını versin ben bişey demiyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Masuaku yerine Emrecan ya da Bahtiyar oynasa bari.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

3 lü orta sahaya dönmeden çok çok zor.

Çevrimdışı sEuL

Sahada duzgun bi kaptan yok diye dusunuyodum sonra aklima gelmedi kimin kaptan oldugu.

Simdiye kadar cok savundum ama bu marioyu sahada tutan hocadan da bir sey olmaz.
Bir iki yenilik yap sok uygula kadroya iki genc at 11'e falan, ayni seyi yapip farkli sonuc beklemek ...
Söylenilenler doğruysa hocayada kızamıyorum. Istedigi transferler yerine zoraki Mario’yu aldılarsa belki Gio’da da buyrun eserinizi izleyin diyordur.

Hocaya sallanıyordu niye 5 gün izin verdi diye oyuncularin paraları odenmiyor diye haberler düştü bir hafta sonra. Kim bilir daha neler dondu içeride.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Etiketler: