UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt
UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt Tarih : 03.10.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : John Beaton - Daniel McFarlane - David McGeachie - Christopher Graham VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt  [Okunma sayısı 13114 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Maç Beşiktaş 1-3 Eintrach Frankfurt

Çevrimdışı bjkozy

Daha Lyon ve Bilbao maçları var. İlk 24 bile şüpheli durumda. 8 9 puan anca çıkacak gibi. İmmobile atsaydı penaltıyı 1 puan bile iyi olurdu bu maçta.
Malmo ve Tel Avivi mutlaka yenmemiz gerekiyor.

Twente, Lyon, bilbao felaket olabilir

Bodo bile sakincali. Evde olsa birsey yapariz derdim ama deplasman oldugu icin ondanda puan beklemiyorum

Çevrimdışı Umutcan Kaya

penaltıyı atsa dönerdi ha valla çok üzüldüm şu maça
devre arasında weghorst’u çekmemiz lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Sanki hakları varmış gibi 80 dk şarkı türkü söylüyorlar, kalan 10 dkda da oyuncuya tepki. Akıl alır gibi değil.
malum tayfa normal bir şey beklemeye gerek yok Fikret Orman en doğrusunu yapmıştı zamanında inanılmaz değişmişti atmosfer

Çevrimiçi Monza

Özellikle ikinci yarısını tek kale oynadığımız maçı 1-3 kaybettik.

Alamanların kalede bizim Ersin olsaydı bu maçı açık farkla kazanırdık.

Ne diyelim sağlık olsun. Takımın mücadele azminden teselli bulalım. Yalnız şu maçta futbolcu ıslıklamak harbiden ayıp. Ersin hariç ıslıklanacak kimse yok ki Muçi de bu maçtada öyle gamsız falan değildi.

Çevrimiçi Samet Ç

Kanatları arkalı önlü komple değiştirmemiz gerekiyor yaparlar mı hiç sanmıyorum

Çevrimdışı Talisca1903

semihe niye taktı bu hoca bu muçi sevdası nereden depreşti oyunumuz bozuluyor ciro ve rafa düşüyor git gide

Çevrimdışı KartalınGücü

Rakip kaleciydi penaltıydı cart curt, realite 36 takımlık ligde 36. Sıradayız.

Çevrimiçi levitate

Bodo bile sakincali. Evde olsa birsey yapariz derdim ama deplasman oldugu icin ondanda puan beklemiyorum
9-10 puan toplarız yeni format saçma olduğu için belki eleme şeylerine kalırız
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

semihe niye taktı bu hoca bu muçi sevdası nereden depreşti oyunumuz bozuluyor ciro ve rafa düşüyor git gide

Semihte kanat degil ki 10 kisi ile guresiyor.Bu takima kanat olmayan yonetim suclu.

Çevrimiçi Samet Ç

umarım ilk 24'e giremeyiz gerek yok boşa güç harcamaya bir şey olmayacağı belli devre arası 4 tane topçuda alsan kadron yetersiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

36 takim ve son sıradayız. Emeği geçen herkese bravo!!!

Çevrimiçi levitate

hocaya ajax maçı için söverim ama madem top oynayabiliyorduk niye öyle saçma sapan işlerle uğraştık
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bence ortada üzülecek bir şey bile yok. Biz Frankfurt ile aynı ligde değiliz. Aynı kalibrede değiliz. Arada dağlar kadar kalite farkı var. Bu maçın doğal sonucu buydu zaten ve normal olan şey gerçekleşti. Biz yine iyi oynadık. Paulista saçmalamasa ve biraz şanslı olsak beraberlik gelirdi.

Avrupa'da eskiden biz maç kazaniyorduk şimdi niye kazanamiyoruz diyenler şunu unutuyorlar. O dönemden bu döneme futbol çok gelişti. Orta seviye takımlar aynı yerde saymadı. Standart çok yükseldi. Türkiye'de ise futbol hala aynı yerde. Dünya ilerlerken siz sabit kalıyorsanız bu gerilediğiniz anlamına gelir. Biz öyle bir ligde oynuyoruz ki, 3 büyük takım sezon başında birbirleriyle oynadıkları maçlar dışındaki tüm takımların maçlarına 6 puan yazıyorlar. Çünkü ligde takım yok. Bomboş teneke takımlara karşı maç oynuyoruz. E sen bu takımlara karşı oturttuğun, oynadığın oyunla Avrupa'ya çıkarsan seni yorulmadan döverler zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

sosyal medyada sürekli Muçi neden oynamıyor muhabbeti dönüyordu muhabirlerde hocayı sıkıştıracak yer arıyordu sürekli Muçi ile darladılar adamı alın size muçi dedi işte şimdide Semih ile aynısını yapıyorlar bu arada sosyal medyada Muçi diyen tayfa muhabirler dahil sürekli Semih eleştiren tayfa şimdide Muçi eleştirip Semih'i istiyorlar
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2024, 00:11:08 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

neyse gidip saçma sapan bi takıma puan vermedik en azından
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

27 şut çekmişiz 11 isabet adam 10 kurtarış yapmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Sefa Kara

9 puan cikartabiliriz bu fiksturden yeter mi bilmem.

icerde malmo,tel aviv maclarina +3 yaziyorum.kalan maclardan beraberlik olur 1 galibiyet olur 9 puan cikar diye dusunuyorum ama yeter mi bilinmez tabi.

ilk 24`e atabiliriz kendimizi belki.

Çevrimdışı Talisca1903

Semihte kanat degil ki 10 kisi ile guresiyor.Bu takima kanat olmayan yonetim suclu.
dedim zaten kaç kere kanat değil oyun bilgisi yok bencil diye ama zorlaması var ite kak bir şekilde pozisyona giriyor ceza sahsına giriyor o sayede ciroda kutuda kalıyor rafada yaklaşıyor yoks ciron sola rafa sağa açılıyor dripling yapan oyuncumuz yok çünkü kANATLARDA
sağ kanadı teknik ayağına hakim mario ol kanadı semihle kurmLIYIZ

Çevrimdışı annoca

semih immo nun yerine oynamali artik
yapamaz. topu ayağına istiyor boşa koşuları zayıf onu geliştirmeli.

Çevrimiçi mayguntr

ajaxla frankfurt ilk torbadaki rakiplerimizdi millet bunu da hatirlasin, bundan sonraki maclarimiz daha kolay olacak
milli ara oncesi iyi/kotu bi oyunlar ligde 3 puani alip herkesin bi sakinlesmesi lazim.

semih insallah milli takima cagirilmaz da kendine gelir, hoca artik ne bekliyosa ondan o ozelligini gelistirir de 11'e doner.

Çevrimdışı Zafer55

Musrati gedson salih demir olan yere, ndour ve mario alıp onanayı tutacaklarına Doğru düzgün 1 tane kanat alsalardı. Rafa nın pili bitince Muçi atar, Ciro'nun pili bitince Semih atardın sahaya...Ne kimse Semih sorgulardı ne Muçi ıslıklardı.

Yine de takımı beğendim.çok zor bir maçtı ilk yarım saatte olanlardan sonra...

Tribünler ise bok gibiydi. Böyle bir maçta kimse yuhalanmamalı.

Çevrimdışı Talisca1903

sosyal medyada sürekli Muçi neden oynamıyor muhabbeti dönüyordu muhabirlerde hocayı sıkıştıracak yer arıyordu sürekli Muçi ile darladılar adamı alın size muçi dedi işte şimdide Semih ile aynısını yapıyorlar bu arada sosyal medyada Muçi diyen tayfa muhabirler dahil sürekli Semih eleştiren tayfa şimdide Muçi eleştirip Semih'i istiyorlar
sosyal medyaya göre mi kadro kuruyor o zman direk istifa etsin böyle saçma bir argüman olamaz şu muçiyi oynatmak takıma ihanet

Çevrimiçi Özgür Gültekin

semih immo nun yerine oynamali artik

3 maç sonra da Semihin yerine Hekimoglu oynasın deriz.
Bence Semih Immoya yakın uydusu gibi oynamalı.
Hoca nasıl bir formül bulur bilmiyorum ama bir çözüm bulmak zorunda

Etiketler: