UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17766 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 26.09.2024
Saat : 22:00
Stadyum : Amsterdam Arena
Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson
VAR : Stuart Attwell - Peter Bankes
Yayın : TRT 1

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tecrübeli oyuncularımız ile 3-0 alırız. 😊👍

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu mactan once ts ve eyupspor ile 2 tane zorlu macimiz var.

Çevrimiçi kartalizma190399

Tribunde yerimi alsam mi diye dusunuyorum. :)
CL macinda pek sansimiz olmayacagi icin sikinti cikmadi, ama bu macta kendimi nasil tutarim bilmiyorum.

Çevrimdışı Mehmet57

Tribunde yerimi alsam mi diye dusunuyorum. :)
CL macinda pek sansimiz olmayacagi icin sikinti cikmadi, ama bu macta kendimi nasil tutarim bilmiyorum.

Ben o donem Turkiye'de tatildeyim, yoksa ben de gitmek istiyordum. Ama bence Twente maci daha guzel olur. Veste'de ki ambiyans Arena'dan daha guzel. O maca giderim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu nasıl bir korkudur. Ev sahibi tarafına gitse onca taraftar ne yapacaklar :)

https://x.com/kartalyigt/status/1833164934772830572

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu nasıl bir korkudur. Ev sahibi tarafına gitse onca taraftar ne yapacaklar :)

https://twitter.com/kartalyigt/status/1833164934772830572
oranın polisleri grevdeymiş bizlik bir şey yok ama lyonda bizimkilerin gelmesini istemiyormuş eski olaylardan dolayı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence bizim taraftar maça alınmamalı, arkasından provokasyon ve sha olayları ile çok büyük ceza yeriz

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Ben o donem Turkiye'de tatildeyim, yoksa ben de gitmek istiyordum. Ama bence Twente maci daha guzel olur. Veste'de ki ambiyans Arena'dan daha guzel. O maca giderim.

Ben aldim biletleri ev sahibi tarafindan. Mumkun oldugunca sessiz sakin izleyecegiz. :)

Bence bizim taraftar maça alınmamalı, arkasından provokasyon ve sha olayları ile çok büyük ceza yeriz

Provokasyona gerek yok, zaten bizim taraftarlar tek basina da olay cikariyor.
Son Ajax macinda tribundeydim, neler oldugunu gordum. Bizimkiler mesale yakti ve mesaleleri Ajax tribunlerinin ustune atti ortada birsey yokken.
Hazirlik maclarinda vs de olay cikiyor surekli zaten. Taraftarlar hic gitmesin daha iyi. Zaten birkac bin kisi gitse ne olur, sanki takim o destekten birsey anlayacak.
Ceza riskini goze almaktansa otursunlar deplasman maclarini evde izlesinler.

Çevrimdışı Mehmet57

Berghuis 4 hafta daha sakat. Bizim macta oynayamayacak. Iyi oldu. Bergwijn'de gittiydi zaten, yerine Sulemana'yi alamadilar. Berghuis ve Bergwijn'siz zaten pozisyona girmekte zorlanan takim.

Çevrimdışı Necmi

Berghuis 4 hafta daha sakat. Bizim macta oynayamayacak. Iyi oldu. Bergwijn'de gittiydi zaten, yerine Sulemana'yi alamadilar. Berghuis ve Bergwijn'siz zaten pozisyona girmekte zorlanan takim.
biz zaten rakipleri pozisyona sokmuyoruz 😂 pozisyonsuz gol yiyoruz 😔

Çevrimiçi kahyaoglueren

Önce Eyüpsporu geçelim de sonra düşünürüz 😃

Ben biraz rotasyon bekliyorum bu maçta. Muhtemelen Ndour başlayabilir gibi geliyor.

Beraberlik cok da kotu sonuc olmaz ama yenebiliriz. Ajax cok dengesiz. Ve tipik Farioli takimi, risk alarak oynuyorlar ve zor pozisyona giriyorlar. Kilitlersek beraberlik cepte, 1-2 tane sikistirip alirsak maci ne ala. Ama lig daha onemli. Avrupa Ligi'nin telafisi lige'e gore daha kolay, ligde ust uste 2 mac puan kaybedersek bir daha yakalayamayiz rakipleri, oyle bir lig oynuyoruz. Once Eyupspor, sonra rahat kafayla Ajax.

Çevrimiçi Samet Demir

Beraberlik cok da kotu sonuc olmaz ama yenebiliriz. Ajax cok dengesiz. Ve tipik Farioli takimi, risk alarak oynuyorlar ve zor pozisyona giriyorlar. Kilitlersek beraberlik cepte, 1-2 tane sikistirip alirsak maci ne ala. Ama lig daha onemli. Avrupa Ligi'nin telafisi lige'e gore daha kolay, ligde ust uste 2 mac puan kaybedersek bir daha yakalayamayiz rakipleri, oyle bir lig oynuyoruz. Once Eyupspor, sonra rahat kafayla Ajax.
Farioli tamda bizim istediğimiz oyunu yani kendi sahalarında bol bol paslaşmaların olduğu oyunu oynatıyor. Tabi bu defa kaliteli ayakları mevcut. Sabırlı olur, bulduğumuzu atarsak bence puan alırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ravenman

Biz baskı kurarken arka dörtlümüz ta orta sahaya kadar gelip takım olarak markaj yaparız.

Ajax'ın aramızdaki boşluklara hızlı girebilen 2 oyuncuları var; Taylor ve Brobbey. Bunlara dikkat etmeliyiz.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2024, 22:24:35 Ravenman ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/KartalRecord/status/1838921706343203146

Böyle boş yaptıysa akşam galibiyet garanti kaç fark atacağız ona bakmak lazım

Tamamen akil oyunlari. Yoksa Ajax'in bu sene karsilastigi takimlarda (Avrupa dahil) bizdeki kadar kaliteli bir oyuncu toplulugu olmadigi asikar.
Bizi baski altina almaya calisiyor. Hic baski altina girmeye gerek yok. Takim olarak da atmosfer olarak da hic korkutucu degiller.
NAC Breda, Go Ahead Eagles, Pana'ya falan karsi kazanamamis bir hoca'nin bu kadar buyuk konusmamasi lazim.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: