Rakibin sol ve sag beki 18 ve 21 yasinda, stoperlerindede 21 ile 24 yasinda genc oyuncular var. Mustafa'nin oynamasina bu yuzden seviniyorum, kotu bile oynasa devamli bir sekilde sans bulmali bu sekilde.
Gecmiste Oguzhan Akgun gibi alt kategorilerin icinden gecen cocuklari Cemisligezek Velimesek falan gibi sacma sapan kluplere kiralayip yok olmalarina neden olduk. Ridvan, Emirhan, Serdar gibi oyuncularada fazla forma sansi verememize ragmen 4M Euro'lara satip bonservis elde ettik.
Ben hocanin daha fazla rotasyona girecegini dusunuyordum ama kadro genisligimiz olmadigi icin geri dortlunun cani cikana kadar kullanacagiz anlasilan. Son haftalardaki kotu futbolundan sonra ve rotasyona gider dusuncesi hakim oldugu icin Musrati'yi beklemiyordum ama son maclarda ilk cikan oyuncu oldugu icin heralde fazla yuk binmedigini dusunuyor hoca Musrati'de.
N'Doer sans buldugu maclarda Cenk tarzi joggin atiyordu top kayiplarindan sonra, antrenmanlardada ayni sekilde heralde ki hoca ne ligde nede Avrupa'da ilk 11'de dusunmedi bugune kadar. Neyse, umarim puan yada puanlar alabildigimiz bir mac olur.
Bol sans Besiktas'im!