UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş Tarih : 26.09.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Amsterdam Arena Hakemler : John Brooks - Simon Bennett - Daniel Robathan - Tim Robinson VAR : Stuart

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17750 defa] UEFA Avrupa Ligi 1. Maç AFC Ajax 4-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

MUSTAFA ERHAN HEKİMOĞLU
Mario ve İmobile kesik yemiş. Onana ve Mustafa oynuyor. Hoca ne düşünüyor acaba. Gedson yine serbest olacak büyük ihtimalle. Eski oyunumuza döneceğiz sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

MUSTAFA ERHAN HEKİMOĞLU
On alan presiinin dozaji biraz daha yüksek olacak.

Yoğun fikstür de rotasyon olacaktır. 11 günde 3 deplasman toplam 4 maç oynayacağız.

Vurduğun gol olsun Beşiktaş im

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mario ve İmobile kesik yemiş. Onana ve Mustafa oynuyor. Hoca ne düşünüyor acaba. Gedson yine serbest olacak büyük ihtimalle. Eski oyunumuza döneceğiz sanırım.
Bence kesikten ziyade hem taktiksel hem de onumuzdeki cok yoğun fiksturle alakalı. 11 günde 4 maçımız var. 

Çevrimiçi Samet Demir

Bence kesikten ziyade hem taktiksel hem de onumuzdeki cok yoğun fiksturle alakalı. 11 günde 4 maçımız var.
Her baba yiğidin tercihi olmaz Mustafa'yı 11 e koymak. Onana şaşırttı sadece beni. (Bu Ndour'u boşuna aldık.)

Çevrimdışı 38life

Onana mevzusu tahmin ettiğim gibi. Medyada çıkan haberlerin aksine transfer dönemi boyunca Onana'nın gitmesinin hiçbir zaman gündeme gelmediğini düşünüyorum. Çünkü mevcut kadroda Onana'nın alternatifi yok. Hoca'nın ondan alabileceği şeyi verebilecek ikinci bir oyuncu yok. Oyuncunun kalite düşüklüğünden bağımsız.

Çevrimiçi tolga1903

Kadroyu beğenmedim çekincelerim var ve bu mustafa ile ilgili değil. Mustafa bu takımın yedek forveti elbet bir yerde oynayacaktı as olan 34 yaşında çünkü. Ama bu rafa'nın sola atılma olayı bize iyi gelmedi lugano maçında delik deşik ettiler masuaku'yu. Gedson veya onana'nın deli gibi sürekli solu savunmasi gerekecek ayrıca gedson onana ve musrati demek solda rafa sağda rashica demek resmen 1 veya 2 kişiyle hücum edeceğimiz anlamına gelir ki gol bulmak ilk önceliği değil belli ki gvb'nin. Umuyorum düşündüğü şey farklıdır hocanın ve sahaya yansır yoksa çöpe atılmış en az 45 dakikaya sahip oluruz.

Çevrimdışı qp 383

Hoca Onana'da bizim göremediğimiz neyi görüyor acaba.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi hasankale

Semih ve İmmobile aynı anda oynatmamak da neyin nesi anlamadımm

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Talisca1903

Kadroyu beğenmedim çekincelerim var ve bu mustafa ile ilgili değil. Mustafa bu takımın yedek forveti elbet bir yerde oynayacaktı as olan 34 yaşında çünkü. Ama bu rafa'nın sola atılma olayı bize iyi gelmedi lugano maçında delik deşik ettiler masuaku'yu. Gedson veya onana'nın deli gibi sürekli solu savunmasi gerekecek ayrıca gedson onana ve musrati demek solda rafa sağda rashica demek resmen 1 veya 2 kişiyle hücum edeceğimiz anlamına gelir ki gol bulmak ilk önceliği değil belli ki gvb'nin. Umuyorum düşündüğü şey farklıdır hocanın ve sahaya yansır yoksa çöpe atılmış en az 45 dakikaya sahip oluruz.
Bence gedson solda oynayacak solda oynadığı maçlarda iyi performans verdiği maçlar var Rafayı yerinden oynatmamak lazım
Mustafa neler yapacak çok merak ediyorum haydi be çocuk şu maç çıkış maçın olsun

Çevrimdışı sEuL

Rakibin sol ve sag beki 18 ve 21 yasinda, stoperlerindede 21 ile 24 yasinda genc oyuncular var. Mustafa'nin oynamasina bu yuzden seviniyorum, kotu bile oynasa devamli bir sekilde sans bulmali bu sekilde.
Gecmiste Oguzhan Akgun gibi alt kategorilerin icinden gecen cocuklari Cemisligezek Velimesek falan gibi sacma sapan kluplere kiralayip yok olmalarina neden olduk. Ridvan, Emirhan, Serdar gibi oyuncularada fazla forma sansi verememize ragmen 4M Euro'lara satip bonservis elde ettik.

Ben hocanin daha fazla rotasyona girecegini dusunuyordum ama kadro genisligimiz olmadigi icin geri dortlunun cani cikana kadar kullanacagiz anlasilan. Son haftalardaki kotu futbolundan sonra ve rotasyona gider dusuncesi hakim oldugu icin Musrati'yi beklemiyordum ama son maclarda ilk cikan oyuncu oldugu icin heralde fazla yuk binmedigini dusunuyor hoca Musrati'de.
N'Doer sans buldugu maclarda Cenk tarzi joggin atiyordu top kayiplarindan sonra, antrenmanlardada ayni sekilde heralde ki hoca ne ligde nede Avrupa'da ilk 11'de dusunmedi bugune kadar. Neyse, umarim puan yada puanlar alabildigimiz bir mac olur.

Bol sans Besiktas'im!

Çevrimiçi Samet Ç

Bence gedson solda oynayacak solda oynadığı maçlarda iyi performans verdiği maçlar var Rafayı yerinden oynatmamak lazım
Mustafa neler yapacak çok merak ediyorum haydi be çocuk şu maç çıkış maçın olsun
Gedson ve Rafa sürekli yer değiştiriyor zaten maç içinde bu maçta rakibi karşılarken Gedson solda olur Rafa merkezde rakibi zaten 4-4-2 ile karşılıyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

İlk 15 dk çok önemli gol yemeden yada bir tane Stark geçersek galibiyet almamız işten bile değil takıma güveniyorum
İnşallah onana ve Mustafa hocanın kendilerinden beklediklerini sahaya yansıtabilir

Çevrimdışı Talisca1903

Mustafa'nın golü var bu maçta
bende öyle düşünüyorum içimde sebepsiz bir iyi his var

Çevrimiçi levitate

takım gizlice 3-4-2-1 dizilecek olabilir mi acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Çok değerli bir hocamız var, ezberci inatçı değil, umarım değeri bilinir uzun yıllar hizmet eder Beşiktaş imza

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi sefaköykartali

Ndour Onanadan daha iyi olurdu sanki ama gio hocamın bi bildiği vardır diyelim.

Çevrimdışı Talisca1903

saçmaladık biraz şu pozisyonda
orta sahadan da çok rahat geliyorlar

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Etiketler: