UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş Tarih : 22.08.2024 Saat : 21:30 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Morten Krogh - D. Wollenberg Rasmussen - Steffen Bramsen - Mikkel Redder

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13326 defa] UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi kartalizma190399

Emirhan formayi bir daha Colley'e birakmaz sanki.
Derken Gedson atti. Manuel Fernandesin Torreira'nin tirnagi olamaz bazilarinin gozunde ama olsun.

Çevrimdışı 38life

Stoperlerin pas atabilmesi çok önemli değil diyenler utanır mı? Sanmam.

Çevrimdışı Talisca1903

angeloda sağa gelince içinden geçeceğiz herkesin :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi gokhans

Helal be gedson helall be… paulista sende adamsın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Paulista seni getiren akla kurban olayim, bi tane de Paulistanin sol ayaklisini alsak derdimiz kalmayacak

Çevrimiçi sefaköykartali

Paulistanın hakkını verelim çok iyi pastı. Emirhanı da ben şimdiye kadar sol stoperde beğendim, müdahaleleri gayet iyiydi.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ndour ilk izlenimlere göre üzüleceğiz gibi sezon sonu.

Ama bakalım. Biraz daha sert olmalı.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2024, 22:37:21 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı 38life

Paulista seni getiren akla kurban olayim, bi tane de Paulistanin sol ayaklisini alsak derdimiz kalmayacak

Şimdi Paulista Musrativari bir pas attı. Artık ayağı iyi stoper sorunu kalmadı. Emirhan da iyi oynuyor. Başka stopere gerek yok demek ki. 😄 Yönetim böyle düşünürse şaşırmam maalesef.

Çevrimiçi levitate

anadolu kartallarından ağzımız çok yandı 
tayfur vs. gibileri kafanı karıştırıyor sen güven bize :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Şimdi Paulista Musrativari bir pas attı. Artık ayağı iyi stoper sorunu kalmadı. Emirhan da iyi oynuyor. Başka stopere gerek yok demek ki. 😄 Yönetim böyle düşünürse şaşırmam maalesef.
Emrihan cok da iyi oynamiyor bence, bi iki kere adamini kacirdi, ilkininin dksina dikkat etmedim ama 20.dk da kacirdi mesela, mert caprazdan kurtardi.

Çevrimdışı 38life

Emrihan cok da iyi oynamiyor bence, bi iki kere adamini kacirdi, ilkininin dksina dikkat etmedim ama 20.dk da kacirdi mesela, mert caprazdan kurtardi.

Ama Türkiye'de bir stoperin performansi sadece ve sadece yaptığı hamlelere göre değerlendirilir. Özellikle kayarak mudahele falan yaptıysa zaten bitmiştir. 5 maç kötü oynama hakkı kazanır. Adam kaçırmak, markaja girmemek, kötü pozisyon almak falan bunlarin hiçbir önemi yoktur. 🙂

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi mayguntr

cok guzel bosaltti bolgesini ve golu yedik

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi sefaköykartali

Masuaku çok aksıyor maçın başından beri. Hiç konsantre gözükmüyor.

Çevrimiçi sEuL

N’doer ve Musrati iki durağan adam gibi savunmada. Özellikle top rakipteyken çok rahat geliyorlar. Gedson’dan hem ilerde pres yapmasını hemde rakibi kendi ceza sahamıza kadar takip etmesini bekliyoruz sanki. Bence Musrati ve N’doer’dan bir tanesi sahada olmalı.

Bekler bildiğimiz gibi yine sos veriyor. Svenson şu ana kadar her topu geriye oynadı. Masu’nunda savunma zaafiyeti çok açık, bunu yazarken tuttuğu rakip az kalsın kafa ile golü atıyordu.

Çevrimdışı 38life

Ne top kapabiliyoruz, ne topu ayağımızda tutabiliyoruz, ne de atak üretebiliyoruz.

Çevrimiçi Serdar3444

Ndour'un çıkıp Salih'in girmesi lazım, orta sahadan yürüyerek geçiyorlar...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

oyuna kanatlara açtılar ve dağıldık 10 dk

Etiketler: