UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş Tarih : 22.08.2024 Saat : 21:30 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Morten Krogh - D. Wollenberg Rasmussen - Steffen Bramsen - Mikkel Redder

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13362 defa] UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Lugano 3-3 Beşiktaş

Çevrimiçi hasankale

Takım savunması berbat rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Hücumu 3-3 Beşiktaş Savunması beklerin birinin yerine çok kaliteli adam lazım stopere çok kaliteli adam lazım 2 stoperle 60 maç gitmez bir yerde mutlaka Necip, Colley falan devreye girer

Çevrimiçi gokhans

Gedsonun emeğine yazık. Masuaku resmen sabote etti yahu böyle saçmalıklar sinsilesi olamaz, bu kadar üst üste hata olamaz!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Stopere kadar takıma kanat ve bek şart
Rashica hiç bir şey yapmadan çıktı gitti Masuaku hep eksi yazdı Stoperde Emirhan olsa ne farkeder Colley olsa ne farkeder
Büyük takım ileride fark yaratamadıktan sonra
Tayfaya ciroya 5ciğerli gedsona yazık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gedson rafa harici extra yapacak adam olmayınca Ciroda kötü gözüktü adama top getiremedik ki
Immobile'nin pozisyonlara girmesi için oyunu hızlı oynamak zorundayız. Ndour neden geldi örneğin. İşte bu yüzden. Masuaku neden gitmeli sadece savunmasından dolayı değil topu ayağında gereksiz yere tutup başta Immobile olmak üzere hücum oyuncularının verimini düşürdüğünden. Sadece biraz analiz. Her şey aslında o kadar net ki.

Çevrimdışı Sefa Kara

kanat lazim sol bek lazim agustos bitiyor yonetim uyuyor.Avrupadan elenirsek net yonetime yazar.

Çevrimiçi Samet Demir

Eksiklerimizi görmek adına çok iyi bir maç oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

kanat lazim sol bek lazim agustos bitiyor yonetim uyuyor.Avrupadan elenirsek net yonetime yazar.
avrupadan nasıl eleniyoruz 🤔

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayağımızın yere sağlam basması lazım. Daha eksiklerimizi tam manasıyla gideremedik. Bekliyoruz. Son 12 gün kaldı zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

burda araya sıkıştırmadan 4 atar geçeriz

Çevrimdışı mellfred

burda araya sıkıştırmadan 4 atar geçeriz
4 gol atarız ama 4 yemeyiz diyemiyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evimizde kaybetmeyiz. Hafta sonu yaptığımız baskıyı aşamazlar. Bu maçta beraberlik iyi sonuç. Evimizde gerekeni yaparız. Yapamazsak zaten kupaya katılmayalım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

angelo gelince oyun biraz daha rahatlar ama sol açık ve 2 bek de şart

Çevrimiçi Zafer55

Masuaku için ;
Çok beğenmiyorum ama macera aramayalım yedekleyecek birini alalım yeter diyordum ama;
Bu akşam gördüm ki; Masuaku başlıbaşına bir macera...

Finişi de güzel yaptı tüm takım ilerdeyken maçın son saniyelerinde son şans olacak topu taça attı.

Çevrimiçi Necmi

4 gol atarız ama 4 yemeyiz diyemiyorum
yok burda yemeyiz hoca macera denedi 4 3 3 oynattı normal formata geçeriz
Gedson tek başına oynadı hücumda yok diyenlere nisbet yaptı 😂

Çevrimiçi Necmi

Masuaku için ;
Çok beğenmiyorum ama macera aramayalım yedekleyecek birini alalım yeter diyordum ama;

Finişi de güzel yaptı tüm takım ilerdeyken maçın son saniyelerinde son şans olacak topu taça attı.
🤣🤣🤣

Çevrimiçi kartalizma190399

Masuaku güzellemesi yapanlar kayboldular. Keşke Masuaku da kaybolsa.

https://twitter.com/Besiktas/status/1826716893669167360

Masuaku iyi degildi ama yaninda oynayan ndour ve emirhan da o kadar kotuydu. Ikinci gol tamamen emirhan'in hatasi, ucuncu golde aslan payi masuaku'nun ama emirhan yerini kaybettigi icin paulista oraya kadar geldi.
Iyi bir sol stoper masuaku'nin ayiplarini cogunlukla orter paulista'nin svensson'un vasatligini bertaraf ettigi gibi.

Çevrimiçi Zafer55

Bu kadro Onana'nın kalışının habercisi

Bu adam kalacak ve hayırlı olacak

Çevrimdışı Talisca1903

Masuaku için ;

iyi kötü oynamak başka sabote etmek başka bu adam gamsız aidyetten uzak takım yapısını da bozacak 3 maç iyi oynayıp 5 maç yatacak yaptı tekrar yapacak

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bilic döneminden sonra bir türlü kompakt oynamayı beceremedik. 3-1 öne geçmişiz, rakip atak yaparken sol bek ile sol stoper arasında 25 metre mesafe var...

Geçen seneki Lugano, Brugge maçlarında yediğimiz gollerin aynısı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Zafer55

Hocanın , Rafayı kanatta başlattığına değil ama Ndour yerine Onana ile başlamadına pişmanlığı vardır diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Serdar3444

Masuaku güzellemesi yapanlar kayboldular. Keşke Masuaku da kaybolsa.

https://twitter.com/Besiktas/status/1826716893669167360
Nereye kaybolduk? Birde neden kaybolalım? İyi oynadı mı diyelim, kötü oynadı, kötüydü.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu adam kalacak ve hayırlı olacak
Onana üzerinden sürekli laf sokanlara da futboluyla cevap veriyor Onana.  Masuaku gibi savunması yetersiz savunmacın varken savunmadaki açıkları kapatmak için önlerinde Onana gibi bir oyuncu bulundurmak şart.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Şu durumun yüzde yüzü yönetime yazar. Ne Masuaku, ne hoca ne başka bir şey. Yönetim hesap verecek eğer turu geçemezsek.

Sen her yorumda yönetime sallamaya başladın fm oynamıyorsun gercek dünyaya dön biraz.

Çevrimiçi Zafer55

iyi kötü oynamak başka sabote etmek başka bu adam gamsız aidyetten uzak takım yapısını da bozacak 3 maç iyi oynayıp 5 maç yatacak yaptı tekrar yapacak
Bence kulak içi kulaklıkla maça çıkıyor ve spotify si premium değil...arada reklam girince reklama dalıyor.

Etiketler: