33. Hafta Beşiktaş 5-1 Hatayspor
33. Hafta Beşiktaş 5-1 Hatayspor

Beşiktaş Forum|33. Hafta Beşiktaş 5-1 Hatayspor Tarih : 25.04.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Adnan Deniz Kayatepe - Murat Şener - Suat Güz - Yiğit Arslan VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

33. Hafta Beşiktaş 5-1 Hatayspor  [Okunma sayısı 7407 defa] 33. Hafta Beşiktaş 5-1 Hatayspor

Çevrimiçi ulumemo

Madem yapabiliyordunuz ne diye 30 hafta beklediniz abi

Çevrimiçi Necmi

Reis hattrik yapacak
biraz gayret ederse gol krallığına yürüyecek 😂

Çevrimiçi gokhans

Gedson kanatta daha verimli. Ortadaki kara delik gidince takım akmaya başladı :))Gol çok hızlı ve kolay geldi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

üç gol attı yandık şimdi ciro övenler çıkacak ortaya

Çevrimiçi Samet Demir

Mario yu neden alıyorsun ki, arroyu ya alsana.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Madem yapabiliyordunuz ne diye 30 hafta beklediniz abi
abi kanmayın şuna hatay küme düştü bile

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yuh skor rahatladı dedik herifin yaptığı değişikliğe bak. Bu hocaya inancım her gün katlanarak azalıyor.

Çevrimdışı mellfred

semih fahri arroyo…
yeminle akıllı adam yok kulüpte

Çevrimiçi Samet Demir

Yuh skor rahatladı dedik herifin yaptığı değişikliğe bak. Bu hocaya inancım her gün katlanarak azalıyor.
Topu tutayım kafasında :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Topu tutayım kafasında :)

Yahu @Samet Ç niye bu kadar sert eleştiriyor diyordum ama az bile söylüyor. Skor 4-2 olursa Tayyip Onur falan ne varsa sahaya atacak.

Çevrimdışı 38life

Hoca göndermek istediği futbolcuları oynatıyor. Joao Mario'yu beğenmiyormuş zaten çıkan haberler öyle. 4-1 öndeyken atayım gol asist falan yapsın kafasında. Ha yanlış bir strateji mi? Bugün Immobile'nin hat-trick'ine bakınca çok da yanlış değil gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

tutmuyorki rakibe bıraktı topu
Mario'dan beklentisi o. O yüzden söyledim abi. Sergen'de, Şenol Güneş de bu kadroya çok daha iyi top oynatır. Ki ikisinide zerre istemiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca göndermek istediği futbolcuları oynatıyor. Joao Mario'yu beğenmiyormuş zaten çıkan haberler öyle. 4-1 öndeyken atayım gol asist falan yapsın kafasında. Ha yanlış bir strateji mi? Bugün Immobile'nin hat-trick'ine bakınca çok da yanlış değil gibi.
2 değişiklik yapanı dövmüyorlar ya :) Arroya ve Mario'yu alsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Samet Ç niye bu kadar sert eleştiriyor diyordum ama az bile söylüyor. Skor 4-2 olursa Tayyip Onur falan ne varsa sahaya atacak.
küme düşmüş bir takımla oynadığının farkında değil herhalde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

küme düşmüş bir takımla oynadığının farkında değil herhalde

Abi az önce zafer yumruğunu havaya kaldırdı görmedin mi?

Çevrimiçi Necmi

Abi az önce zafer yumruğunu havaya kaldırdı görmedin mi?
yok görmedim yaparken yüzü kızarmadımı
Maç bitincede sevinir bunlar şimdi

Çevrimiçi Necmi

Semihe bak aysğının dibinden geçen topu yakajanadığı gibi almak için kovalamıyor bile

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yok görmedim yaparken yüzü kızarmadımı
Maç bitincede sevinir bunlar şimdi

Abi adam Norvecli yüzü hep kırmızı 😁

Çevrimiçi Samet Ç

Arroyo seneye üst vücudu geliştirdiğin zaman bambaşka bir şey izleteceksin bize hoca saçmalamazsa böyle devam

Çevrimiçi Necmi

😂

Çevrimdışı mellfred

semihin çok hakkını yediler bu sezon italyan eşşeği yerine onda ısrar edilmeliydi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tribun salak salak kufur ediyor yine. 2 milyon daha alırız ceza.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rafa 28 gol katkısı oldu bugunle beraber

Etiketler: