30. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş
30. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|30. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş Tarih : 07.04.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Recep Tayip Erdoğan Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Mustafa Savranlar - Murat Altan - Reşat Onur

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 5868 defa] 30. Hafta Kasımpaşa 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maç biter  ne 10 kisye karşı ne de 10 kişiyle oynamaktan zerre haberimiz yok.

Çevrimdışı ferdi1903

İki maç peşpeşe kırmızı yemekte mağrıfet ister, IQ düsük topçuları takıma doldurursanız bu sonuçlar kaçınılmaz

Çevrimiçi gokhans

İlk müdahele topa, nasıl kırmızı oluyor aga?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

İlk müdahele topa, nasıl kırmızı oluyor aga?
Ona bakarsan 2dk yasin rafayı indirdi. Aynı pozisyon bizde kırmızıyı tak diye çıkardı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

El pozisyonunu izlememek için ilk yarıyı da apar topar bitirdi. Ahlaksız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Immobile itiraz edeceğine onundeki topa dokunarak rafaya yuvarlasana

Çevrimiçi Özgür Gültekin

El pozisyonunu izlememek için ilk yarıyı da apar topar bitirdi. Ahlaksız.

O pozisyona kırmızı gelmez. Hele takım bu kadar pısırık ve korkak için o pozisyonda bize sarj çıkmadığına şükret.

Çevrimdışı mellfred

penaltıyı vermemek için maçı bitirdi
şeref ahlak yoksunu namussuzlar

Çevrimiçi Samet Demir

Immobile itiraz edeceğine onundeki topa dokunarak rafaya yuvarlasana
Onun oradaki refleksi normali. Adam topu alıp evine gidecekti az daha. Hakemde elin konumunu gösteriyor. Beddua etmek istemiyorum ama zorluyorlar.

Çevrimdışı blackeagle35

Ben bu takımın tepkisizliğinden delireceğim artık. Ulan bi oyuna, hakeme, rakibe, rakip taraftara tepkiniz olsun be. Bi mücadele edin. Rezalet yd dönemlerini gördük, feda sezonu yaşadık. Son iki sezon olduğu kadar tepkisiz takım görmedim ben.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bu takımın tepkisizliğinden delireceğim artık. Ulan bi oyuna, hakeme, rakibe, rakip taraftara tepkiniz olsun be. Bi mücadele edin. Rezalet yd dönemlerini gördük, feda sezonu yaşadık. Son iki sezon olduğu kadar tepkisiz takım görmedim ben.
Hepsi parasını takır takır alıyor. hepsi ahlaksız. O yüzden yazıyorum bize hırçın yerli oyuncular lazım. Onun eksikliğini yaşıyoruz şuan. Soyunma odasında had bildirecek kaptan lazım

Çevrimdışı blackeagle35

Hepsi parasını takır takır alıyor. hepsi ahlaksız. O yüzden yazıyorum bize hırçın yerli oyuncular lazım. Onun eksikliğini yaşıyoruz şuan. Soyunma odasında had bildirecek kaptan lazım
Josef gibi yabancılar bile iş görür. Adamların çirkef yerli oyuncuları rekabeti sürüklüyor bi şekilde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın yerinde olsam gözümü kapatır 4 kişi seçer oyundan çıkarırım. Hiç bir şey kaybetmeyiz hepsi birbirinden rezil.

Çevrimiçi gokhans

İşte fikret orman gibi bir başkanın farkı bu tip maçlarda ortaya çıkıyor. Nasıl masaya yumruk vurulur, nasıl rest çekilir atar gider yapılır, Siyasi baskıya rağmen nasıl takım sahaya çıkarılmaz, bunlar için BAŞKAN lazım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Comaryo Oxtan çok daha iyi o pozisyonda oynar ama hocanın gözünde Ox muhtemelen Bruyne gibi birsey.

Çevrimiçi Necmi

Comaryo Oxtan çok daha iyi o pozisyonda oynar ama hocanın gözünde Ox muhtemelen Bruyne gibi birsey.
geçmişini oynatıyor

Çevrimiçi Necmi

Hocanın yerinde olsam gözümü kapatır 4 kişi seçer oyundan çıkarırım. Hiç bir şey kaybetmeyiz hepsi birbirinden rezil.
önce kendini çıkartsın hoca kupadan elenme nedenimiz kendisi talha ile ersinle çıkmak ben bu maçı istemiyorum demek bütün seneki en önemli maçında rotasyon yapıyorsun bunu yapınca çıkan oyunculara ben bu maçı istemiyorum diyorsun

Çevrimdışı mellfred

yasinin 4 sarı kartı vardı 1 tane  görmedi

Çevrimiçi Necmi

Kanatsız forvetsiz oynuyoruz transfere giriyoruz iki oyuncu alıp bir oyuncu kiradan döndürüyoruz işin sonunda yine kanatsız ve forvetsiziz üstüne orta sahasızda kalıyoruz

Çevrimiçi Necmi

yasinin 4 sarı kartı vardı 1 tane  görmedi
maçın başından beri her haraketi faul

Çevrimdışı mellfred

opokuya da göstermedi  satılık kancık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gücün yoksa hakeme tff ye boş boş sallamayacaksin, adamlar 2 maçta ince ince de değil bildiğin en kalinindan doğruyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yok hükmünde dediğin tff 2 maçta asıl kimin yok hükmünde olduğunu gösterdi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arroyoyu hiç sokmasaydin bence gerek yok yani.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ofsayt olmasa hali saha golü yedik.

Etiketler: