29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray
29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş Forum|29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray Tarih : 29.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Abdullah Bora Özkara - Samet Çiçek - Çağdaş Altay VAR :

Kartal Ç, kahyaoglueren ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray  [Okunma sayısı 6862 defa] 29. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Çevrimiçi mellfred

maçın tam kaydını nerden bulabilirim bilen var mı ya
telegramda paylaşan kanallar var ama bugün gece yarsından sonra yayıncı da verir tekrarını

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2025, 23:24:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bunlara koymanın tarifi yok ya. 😂

Siz kim, namağlup şampiyon olmak kim!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Dimdik olduk. Bunlara koymanın zevki bambaşka
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Hiç iyi oynamadığımız bir derbi maçını karşı takım bizden kötü diye kazandık. Işin umut verici tarafı Immobile-Semih ikilisinin etkisizliğinden kurtulmak için 4-6-0 denememiz iyi geldi. Bu sezon bu şekilde devam edilebilir.

Çevrimiçi Necmi

genel zaten bi güreşme eğilimi var
yok galipsin maçın sonu ve yaptığın her faul topun rakibe verilmesi sana atak olarak dönmesi demek ama hücumdasın ve girdiğin her topa faullu giriyorsun bu nasıl bir mallık

Çevrimiçi Necmi

Hiç iyi oynamadığımız bir derbi maçını karşı takım bizden kötü diye kazandık. Işin umut verici tarafı Immobile-Semih ikilisinin etkisizliğinden kurtulmak için 4-6-0 denememiz iyi geldi. Bu sezon bu şekilde devam edilebilir.
derbilerde sonuç önemli iyi oynayarak çok maç kaybettik birazda kötü oynarken kazanalım himmetçilerin namağlup şampiyonluk hayalini bitirdik tadını çıkart

Çevrimiçi Necmi

etkisiz olsalar neysede negatif zarar veriyorlar takıma

Çevrimiçi COB

derbilerde sonuç önemli iyi oynayarak çok maç kaybettik birazda kötü oynarken kazanalım himmetçilerin namağlup şampiyonluk hayalini bitirdik tadını çıkart

Bu sezon okadar rezil rüsva olduk ki hayallerini bitirdik sözü bana ağlanacak halimize gülüyoruz gibi geldi. 25 puan fark yediğin sezonda bunun için mutlu olmak bana çok mantıklı gelmiyor.

En kısa sürede standardımızı yükseltmemiz lazım.

Çevrimiçi Necmi

Bu sezon okadar rezil rüsva olduk ki hayallerini bitirdik sözü bana ağlanacak halimize gülüyoruz gibi geldi. 25 puan fark yediğin sezonda bunun için mutlu olmak bana çok mantıklı gelmiyor.

En kısa sürede standardımızı yükseltmemiz lazım.
bu sene yükselecek birşey yok takım maç seçiyor iyi rakipleri genelde yemip zayıflara yenilmenin başka açıklaması yok bu takımdan komple kurtulmadıkça bu hastslıktan kurtulamayız bari kupayı alalımda eli boş bitirmeyelim sezonu

Çevrimdışı underworld

Bu kadar kötü ülke gündeminde şu galibiyet ilaç gibi geldi.

Çevrimiçi levitate

geçen sene takımın başında bi hoca olsa iç saha derbi galibiyeti serileri devam edermiş çok yazık oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/FFTVofficial/status/1906329252057731524
bunun hoca olmadığını yıllardır bas bas bağırıyorum.. geçmiş senelerde övenler vardı bunu, b planı olmayan, taktik teknik bilgisi zayıf, motivasyon öncelikli hocaların çok iyi bir şey sanıldığı ve ligin dandikliğinden başarılı olduğu bir ülkedeyiz. Okan’da, sergen’de, iso kartal’da bu tanımın hocaları. Avrupa’da çekirdek gibi ayıklıyorlar bu hocaların takımlarını. Sonra adımız yerli hoca düşmanına çıkıyor!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: