28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş
28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş Tarih : 15.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ali̇ Şansalan - Bersan Duran - Candaş Elbi̇l -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 8844 defa] 28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 15.03.2025
Saat : 20:30
Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Hakemler : Ali̇ Şansalan - Bersan Duran - Candaş Elbi̇l - Turgut Doman
VAR : Robert Schröder - Ümi̇t Öztürk
Yayın : Bein Sports

Çevrimdışı mellfred

immo oxlade 11 ‘i ile yar yine  bize haram geceler

Çevrimiçi gokhans

Ulan geçen sene öyle büyük konuştuk ki Allah cenk’i aratıyor resmen!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

Hocanin Ox fantezisini anlamıyorum, iyi de oynasa seneye kadroda dusunmedigimiz bir oyuncu ama sahada birde yokları oynuyor. Adamin ayaklar gitmiyor. Ricardo anladık hazır değil bari Fahri mahri sasirt bizi hocam.

Çevrimiçi tolga1903

Ya rafa adam ışınlanacak mı topuk pası verdiğin yere? Bıktım bu herifin saçma topuk paslarindan

Çevrimdışı mellfred

geçen maçtaki gibi yalandan gamsız lakayıt  ölçüsüz  yapılan paslaşamamalarına kaldığımız yerden devam

Çevrimiçi Sinan66

bu oyunla derbide fark yeriz

Çevrimiçi tolga1903

Her kornere kafa vurduruyorlar ne duran top özürlüsü takimsin sen bir tane korner golün yok lig bitecek üstüne her savunma duran topun tehlike olmaz ol takım diye

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanin Ox fantezisini anlamıyorum, iyi de oynasa seneye kadroda dusunmedigimiz bir oyuncu ama sahada birde yokları oynuyor. Adamin ayaklar gitmiyor. Ricardo anladık hazır değil bari Fahri mahri sasirt bizi hocam.

Kesinlikle, altın değerinde zamanı Ox bitigiyle heba ediyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oxla 1 değil resmen 2 kişi eksiğiz.

Çevrimiçi tolga1903

Sadece izliyorlar rakibi defansta. Asla topa basmıyorlar yine para alamıyor bunlar heralde veya hocadan sıkıldılar şu mert bile iğrenç iğrenç uzun vuruyor kaçtır bu oyuncu grubundan etimle kemiğimle tiksindim

Çevrimdışı sEuL

Ben anlamıyorum, rakipler baskı yaparken bizim elimiz kolumuz birbirine bağlanıyor ve topu kaybediyoruz. Biz ne zaman pres yapsak rakipler çok kolay çıkiyor. Heriflerin forvetine bakıyorsun Melih adinda 20’lik bir çocuk var, arkasında yine tanımadığım başka bir Melih. İki stoperleri Adil - Ugurcan adinda iki oyuncu.

Hani çok klas stoperleri var geriden oyun kuruyorlar diyemiyorsun, hücum hatlarında da birsey yok ama 15 dakika boyunca iki pas yapamadık ve her an yiyebiliriz gibi girinti veriyoruz.

Çevrimdışı mellfred

konya takır takır pasla çıkıyor defansından biz 2 kişi basınca uzuna başladık
takımın döngüsü 1 yeni td 1 ay umut vadeden futbol 
 dön baba dön santos dönemine

Çevrimiçi tolga1903

konya takır takır pasla çıkıyor defansından biz 2 kişi basınca uzuna başladık
takımın döngüsü 1 yeni td 1 ay umut vadeden futbol 
 dön baba dön santos dönemine

Gerçekten öyle ve artık buna biri dur demeli. Hayvan gibi izliyorlar rakibi herifler leş 2 stoperiyle oyun kura kura çıkıyor böyle ahlaksız oyuncu grubu olamaz

Çevrimiçi tolga1903

21 dakikada bir takımın kalecisi nasıl 5 top kaybeder (Küfür Yasak)₆?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oxun şu oyunda tek bir rolü var, defansa yaklaşıp oyun kurulumuna yardımcı olacak. Herif sürekli birilerinin arkasında saklanıyor.

Çevrimiçi gokhans

Gedson malmısın? Arkan bomboş yine geri dönüp rakipten baskı yedirtti. Futbol zekası çok düşük..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Solskjaer'i ilk defa bu kadar sinirli görüyorum ki haklı. Bu kadar uyuşuk davranan futbolcular guruhu katlanilabilir bir şey değil. Ama iyi oluyor. Önümüzdeki yaz teknik ekibin yönetime "bunları gönderin" listesini verirken doğru kararlar vermesi açısından bu bu maçlar önemli. Akla kara ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Net kırmızı VAR cagirmali.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı levitate

en çok bildiği topçu diye oynatıyor da yanlış yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O müdahaleyi yapan oyuncunun IQ 10 un altında.

Çevrimiçi tolga1903

Melih salağı kendini göstermek böyle bişey değil aptal seni.

Çevrimdışı mellfred

yallah haysiyetsiz
beşiktaş’a karşı hepsi canavar kesiliyor

Etiketler: