28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş
28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş Tarih : 15.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ali̇ Şansalan - Bersan Duran - Candaş Elbi̇l -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 8848 defa] 28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

şuna sarı verip vardan dönmek ayrı eşşeklik, bu adam bu meslekten para mı kazanıyor yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Bu daha kötü oldu bizim için, adamlar 10 kişi savunmaya çekilecek şimdi biz 90 dakika açamayız o savunmayı. Bi kontradan gol yiyip maci bitiririz geçen hafta olduğu gibi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şimdi hocanın sınavı başlıyor, 10 kişiye karşı takimi nasıl oynatacak?

Çevrimiçi tolga1903

Bu takım 10 kişilik konya'yı da açamaz recep hocam merak etme hatta at 1 tane al 3 puanını

Çevrimdışı levitate

Solskjaer'i ilk defa bu kadar sinirli görüyorum ki haklı. Bu kadar uyuşuk davranan futbolcular guruhu katlanilabilir bir şey değil. Ama iyi oluyor. Önümüzdeki yaz teknik ekibin yönetime "bunları gönderin" listesini verirken doğru kararlar vermesi açısından bu bu maçlar önemli. Akla kara ortaya çıkıyor.

katılıyorum

ne olduğunu görsün birilerini kesmeye başlar artık, pozitif takılıcam diye çok kasıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Bu Tayyibi hali saga maçına cagirmam, iyi topçu değil üstüne beyinsiz.

Çevrimiçi tolga1903

Bravo tayyip hücumda tek kişiyi tutup indirdin bravo ne zeki futbolcusun sen kardesim

Çevrimdışı levitate

musratiyi boşuna yediler oxun oynadığı topun aynısını oynardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Rashica senin kullanacağın kornere de, açacağın ortaya da...

Çevrimiçi tolga1903

Abi arteta taktiği yapsan ne kornerlerde? Böyle özürlü duran top kullanan topçun olduğu sürece istediğin taktiği yap nolur?

Çevrimdışı sEuL

Rakip 10 kişi, devreyi hiç beklemeye gerek yok. Şu noktada 3 stoperede gerek yok, çıkar Tayyibi sok Arroyo’yu. Tayyibin kanadı zaten otoban yaptılar durmadan oradan geliyorlar.

Çevrimiçi tolga1903

Tayyip sen adama basma hücuma gitme rakibe dokunma sen tayyip iyice mallaştın çıkart şu bebeyi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı mellfred

tayyibi çıkarıp raciha’yı beke çekmek için ne kadar bekleyecek acaba
geçen hafta tayyiple bütün sistemin bozulduğunu idrak edememişler mi

Çevrimdışı levitate

Abi arteta taktiği yapsan ne kornerlerde? Böyle özürlü duran top kullanan topçun olduğu sürece istediğin taktiği yap nolur?
özürü geç adamlar topu yerden kaldıramıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

tayyibi çıkarıp raciha’yı beke çekmek için ne kadar bekleyecek acaba
geçen hafta tayyiple bütün sistemin bozulduğunu idrak edememişler mi
manuda tuanzebeyi sağ bek oynatıyordu ondan deniyor da tayyip en atletik olmayan adam
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi tolga1903

özürü geç adamlar topu yerden kaldıramıyor

Sen bilirsin sezon başından bu yana herhangi bir maçta ona buna pas verip orta açtırmadan dümdüz korneri kullanıp kafayla bir tane gol attı mı bunlar? Ben düşünüyorum bulamıyorum eşi benzeri yoktur bu takımın

Çevrimdışı sEuL

Tayyip ikinci sariyida alıp kendini çıkartacaktır hocanın işini kolaylaştırmak için.

Biz bize buna zam yapıp sözleşmesini uzattık varya off off

Çevrimdışı levitate

Sen bilirsin sezon başından bu yana herhangi bir maçta ona buna pas verip orta açtırmadan dümdüz korneri kullanıp kafayla bir tane gol attı mı bunlar? Ben düşünüyorum bulamıyorum eşi benzeri yoktur bu takımın

yo yo özürlü olduklarına katılıyorum ekstra olarak topa da vuramıyorlar

bi samsun maçında yaptılar bi daha olmadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Tayyip ikinci sariyida alıp kendini çıkartacaktır hocanın işini kolaylaştırmak için.

Biz bize buna zam yapıp sözleşmesini uzattık varya off off

Valla atılsa da eşitlensek çok isterim şu an. Ha 10 kişi oynamış ha 11 kişi hiç farketmiyor

Çevrimiçi Sinan66

gedsonu forvete alalim bence

Çevrimdışı 38life

Ardarda 3 tane uzaktan şut geldi ve hepsi tehlike yarattı. Şunu yapın işte.

Çevrimdışı levitate

madem böyle işlerin vardı 3 senedir niye denemiyorsun
bipbipbupbup

Etiketler: