28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş
28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş Tarih : 15.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ali̇ Şansalan - Bersan Duran - Candaş Elbi̇l -

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 8925 defa] 28. Hafta Konyaspor 1-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

elalem dassak geçiyordur bizimle

Çevrimiçi levitate

hoca iyi gör bunları bunlara kanıp transfersizliğe okey deme

seni de yiyecekler iyi niyet falan dinlemiyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Adam kafaya çıkıp OMZUYLA vurmaya çalışıyor topa. Lan sizi kim istihdam eder burdan gittikten sonra yeteneksiz kifayetsiz sahsiyetsiz onursuz gurursuz oclari

Çevrimdışı 38life

Muçi'ye eğer 1-2 milyon Euro veren varsa yazın hiç düşünmeden satılmalı

Çevrimdışı Mehmet57

Ole’nin su pozisyondan sonra ki bakisi her seyi ozetiliyor. Sizin oynayacaginiz topun ben taaa der gibi bakti

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

haftaya geseyi yeneriz ondan sonra edit yapmaya devam ederler gereksizlere bu böyle devam eder

Çevrimiçi Sinan66

maaslari ödenmiyor mu acaba  :)

Çevrimiçi levitate

Ole’nin su pozisyondan sonra ki bakisi her seyi ozetiliyor. Sizin oynayacaginiz topun ben taaa der gibi bakti
gidip oxa ciroya falan güvenmeyecek

semih göt kadar boyuyla daha çok kafa vurdu şu saatten sonra ciroyu kulübeye bile almam
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Evet eziyet bitti.

Yeni bir zafere daha imza attık. 9 kişiye de yenilerek, bu konudaki kalan bir iki eksiğimizden birini de tamamladık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yuh ruhsuz haysiyetsizler sürüsü, çıkarın formayı  İstanbula yürüyerek gelin. 9 kisiye de gol alamayıp şu rezilliği yaşattınız ya hepinizin Allah belasını versin.

Çevrimiçi gokhans

Adminlerden rica ediyorum bugüne özel arınma gecesi ilan edin.. millet bi sövsün içini boşaltsın bari, şu sayfalarda küfür görüp soğusun içimiz!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

haftaya geseyi yeneriz ondan sonra edit yapmaya devam ederler gereksizlere bu böyle devam eder
yanlışlıkla gol attı diye oxa coşan bir güruh haftaya masuaku atar kral olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Serefiniz yok sizin. Hala gevsek gevsek top oynuyorsunuz.

Simdi gidin tatil yapın milli takım arasinda.

Çevrimiçi levitate

arroyonun ayağına sağlık çocuk götünü yırttı, rafa falan utansın geçen sene liseden mezun olmuş çocuk senden daha çok karakter koydu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Utanıyorum artık. Davarlar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Rafa Silva yıldız falan değil bu arada. Iyi işleyen bir takımın iyi bir parçası olabilir o kadar. Bu kadar şut becerisi düşük, bu kadar ihtiyaç anında kendini gösteremeyen bir yıldız olmaz.

Çevrimiçi Monza

İçimde bir his vardı maçtan önce.

'Bu maç kuş taşa çarpacak, inanması zor ama santraforumuz gol atacak' diyordu. Yanıldı...

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada bu oyuncular gitmeden önce bu hocada gidecek şimdiden söyleyeyim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa senin takım olmana katkı sağlamaz, olmuş takımda kendi şovu icin oynar.

Çevrimiçi levitate

gerizekalılar biri bile demedi şu semihin falan ayağına top atalım belki güreşir penaltı aldırır falan masuakuyu atıp yerden orta kestiriyorlar arroyo kendini ileri atıyor herif geri dönüyor

ciro beyin kafaya 300 tane top attılar birini bile sokamadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Gurursuz onursuzlar. Şeref yoksunları. Haysiyetsiz köpekler.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

bu arada bu oyuncular gitmeden önce bu hocada gidecek şimdiden söyleyeyim

bunlara güvenmeye devam ederse gidecek zaten, yok sevgi yok pozitif yok verim alalım falan filan boş işler gerçekten sopayla dövmek lazım çoğunu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

arroyonun ayağına sağlık çocuk götünü yırttı, rafa falan utansın geçen sene liseden mezun olmuş çocuk senden daha çok karakter koydu

Ben Elanin da bu mal sürüsunden daha aşağı olacağını düşünmüyorum.
Hoca için en tehlikeli noktaya yaklaşıyoruz, adaleti koruduğunu mutlaka göstermeli

Çevrimiçi Monza

Ole hocanın da artık aklını başına alması lazım.

Burası öyle pozitif motivasyonla falan kurtarılacak yer değil. Paf takımla çıkmak dahil artık radikal bir şeyler yapmalı.

Yoksa Haziran'da ordu gibi yardımcı ekibiyle beraber bay bay yapacak onu da bu oyuncu adı altındaki müsvette tayfası.

Etiketler: