26. Hafta Beşiktaş 2-0 Kayserispor
26. Hafta Beşiktaş 2-0 Kayserispor

Beşiktaş Forum|26. Hafta Beşiktaş 2-0 Kayserispor Tarih : 01.03.2025 Saat : 20:30 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Hali̇l Umut Meler - Osman Gökhan Bi̇li̇r - Erkan Akbulut - Furkan

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

26. Hafta Beşiktaş 2-0 Kayserispor  [Okunma sayısı 11331 defa] 26. Hafta Beşiktaş 2-0 Kayserispor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şu oyuncu grubuna korner taktiği öğrettiği için bile en az 2 sene süre tanınmalı hocaya 😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

En son hatırladığım frikik golünü burak atmıştı. Adam futbolu bırakıp td oldu biz hala frikikten gol atıcaz!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Rafa immobile'ye pas vermek için daha ne kadar saçmalıcaksın acaba? Şu attığın pasın akılla izanla aciklanabilirliği yok 5 kişilik atağın içine s.çtın

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi levitate

En son hatırladığım frikik golünü burak atmıştı. Adam futbolu bırakıp td oldu biz hala frikikten gol atıcaz!!
masuaku-ads şenol hocalı dönem
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

İlk 15 dakika iyiydi, yine sezon başındaki gibi anlamsız saçma hareketlere başladılar. Pas hataları salakça top kayıpları hızlı hücumu rezil etmeler boşluğa orta açmalar.

Çevrimiçi gokhans

masuaku-ads şenol hocalı dönem
maç kaçırmam ama valla hatırlamadım :))
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2025, 21:09:58 gokhans ]

Çevrimiçi tolga1903

İmmobile senden kurtulduğu günü bayram ilan etmesi lazım bu kulübün.

Çevrimdışı sEuL

Ciro sahadayken resmen 1 kişi eksik oynuyoruz.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ciro sahadayken resmen 1 kişi eksik oynuyoruz.
semih girsin en azından güreşiyor birileriyle
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Dakika35 17. Sıradaki takımla oynuyoruz içerde oynuyoruz daha pozisyonumuz yok ama rakibin var neresi iyi oyun çözemedim maçın üçte biri bitti pozisyon yok 90 dakika topla oynasan ne olacak iyimi oynamış oluyorsun

Çevrimiçi gokhans

şu muci yada arroyo santrafor oynamaz mı yahu bi denesek

Çevrimiçi tolga1903

Dakika35 17. Sıradaki takımla oynuyoruz içerde oynuyoruz daha pozisyonumuz yok ama rakibin var neresi iyi oyun çözemedim maçın üçte biri bitti pozisyon yok 90 dakika topla oynasan ne olacak iyimi oynamış oluyorsun

İyi falan değil zaten özellikle son 20 dakikadaki oyun klasik iq yoksunu besiktaş oyunu

Çevrimiçi gokhans

Necmi Allasen, ciro yerine standartbir santraforun olsa en az 2 golün 3-4 pozisyonun vardı.

Çevrimdışı sEuL

Devre arazi değişikliği bekliyorum, direkt bizim güreşçiyi sokacak Ole hojam

Bakma, güreşçide biraz gelişme var son haftalarda. Elinden geldiğince basit oynamaya güreşmemeye çalisiyor.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi Necmi

Necmi Allasen, ciro yerine standartbir santraforun olsa en az 2 golün 3-4 pozisyonun vardı.
alsalardı aldılarda benöi almayın dedim oynatmadığımız iki genç aldık turşularını kuracağız

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

karimiye sarı kart alayım adam biçiyor önüne geleni

Çevrimiçi tolga1903

Şu mario iyi düzeldi ya takımdaki ender yüksek iq oyunculardan

Etiketler: