25. Hafta Eyüpspor 1-3 Beşiktaş
25. Hafta Eyüpspor 1-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|25. Hafta Eyüpspor 1-3 Beşiktaş Tarih : 21.02.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Recep Tayip Erdoğan Stadyumu Hakemler : Muhammet Ali Metoğlu - Mehmet Kısal - Samet Çiçek - Fatih

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

25. Hafta Eyüpspor 1-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 8578 defa] 25. Hafta Eyüpspor 1-3 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Haha ne güzel maç ya arda hoca eyvallah😀

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Samet Ç

rafa kendine geldi olması gereken gibi oynuyor asistini de yaptı Rashia'da tabela yapmaya devam etsin talibi çıkar 4-5 milyona satarız

Çevrimdışı levitate

eyüplülerde salak haaa adam göz göre göre geldi
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Kalenin 5metre uzağından şutla kaleyi tutturamayan bir oyuncu grubuna sahibiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

rafa kendine geldi olması gereken gibi oynuyor asistini de yaptı Rashia'da tabela yapmaya devam etsin talibi çıkar 4-5 milyona satarız
yaşı iyi serie a'da severler bunu 5'ten fazlaya gider

bence yedekte dursun işe yarar
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Ama şu golde bile immobile'ye taktım. Her hızlı hücumda top kanattayken kendini en uzak yere atıyor lan bir ortaya gel o kafayı senin vurman lazım arka direkte saklanıyor allahın belası ya

Çevrimdışı sEuL

Svenson, Rafa, Alex - inanilmaz basit pas hataları ile oynadılar ilk yarida.

Onun dışında talimi beğendim, ilk yarinin genelinde bana biz bu Maci rahat alırız hissini verdiler.

Bu kadar rahat maç izlediğimi hatirlamiyorum son zamanlarda.
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2025, 20:55:49 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ama şu golde bile immobile'ye taktım. Her hızlı hücumda top kanattayken kendini en uzak yere atıyor lan bir ortaya gel o kafayı senin vurman lazım arka direkte saklanıyor allahın belası ya
Kesinlikle, Claro caner yüzünden sola kayıyor o boşluğu imobile doldurmalı. 2. Golü de o boşluktan attık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Bi pozisyonda Rafa’ya atilan uzun topta Rafa’yla beraber topa hareketlenip Rafa’nin pozisyonu bozdu. Sonra aldığı topu rakibe verdi. İstese bu kadar rakip için oynayamaz bir oyuncu. Gerçekten çok garip ve yazık verilen paralara.

Çevrimiçi gokhans

ilk pozisyonda gol olabilirdi, berke eliyle kurtarmış, ordan direk olmuş. İlk başta direğe vurdu sanmıştım meğer kaleci müdahele etmiş.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Svenson, Rafa, Alex - inanilmaz basit pas ustaları ile oynadılar ilk yarida.

Onun dışında talimi beğendim, ilk yarinin genelinde bana biz bu Maci rahat alırız hissini verdiler.

Bu kadar rahat maç izlediğimi hatirlamiyorum son zamanlarda.
Golü atınca daha bir rahatladım. O eski stres yok takımda.

Çevrimiçi tolga1903

Kesinlikle, Claro caner yüzünden sola kayıyor o boşluğu imobile doldurmalı. 2. Golü de o boşluktan attık.

Tamamen özgüven yokluğu. Eksikliği falan değil bu herifin özgüveni tamamen yok olmuş. Resmen toptan kaçıyor arka direk demişim keşke arka direk olsa bir daha izledim santrafor dediğin surda mı durur allah aşkına. Şu süper ligdeki en kariyerli en golcü futbolcu dzeko ile birlikte ama çeyreği kadar karakter koyamıyor nefret ettim heriften

Çevrimdışı levitate

Tamamen özgüven yokluğu. Eksikliği falan değil bu herifin özgüveni tamamen yok olmuş. Resmen toptan kaçıyor arka direk demişim keşke arka direk olsa bir daha izledim santrafor dediğin surda mı durur allah aşkına. Şu süper ligdeki en kariyerli en golcü futbolcu dzeko ile birlikte ama çeyreği kadar karakter koyamıyor nefret ettim heriften
homesick bu herif aileyi yollamasından belli
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

homesick bu herif aileyi yollamasından belli

Neden prime zamanında dortmund ve sevilla'da batırdı görüyoruz. Üzerine 34 yaşında ve bitik durumda umarım bir an önce kurtuluruz ne güzel sevinmistim weghorts stili tribünleri alkışlayınca

Çevrimiçi Sinan66

ilk yari bitti diye kapatmistim

ikinci yari için actim gol atmisiz  :D

Çevrimiçi tolga1903

Alıyor oyundan semih hadi lan sende kaldır şu kafanı bulup bulabileceğin en iyi rakip var sahada. Ama arda döndü hatasından caner'i çıkardı muhtemelen umut meraşla daha dengeli olacaktır

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

hadi olm semih yap şovunu sen de biz de mutlu olalım çocuğum

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi tolga1903

Afferim oğlum afferim kurtar bizi şundan afferimmmm

Çevrimdışı celiker1

Aferin çocuk! Gooooollllllll Semih Kılıçsoyyyy🦅
Hayatta Beşiktaş