23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş
23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 08.02.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Yeni 4 Eylül Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Candaş Erbil - Mehmet Salih Mazlum - Ömer Tolga

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 9104 defa] 23. Hafta Sivasspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

haftalar önce de yazmıştım
bu takıma gelecek bir pivot santrafor takımın oyununu %30 ileri taşır
takımın son dakikalarda gol yemesi, rakibin atak sürekliliği sağlaması, takımın ilerde çoğalamaması, git gelli oyun nedeniyle yorgun düşmemiz
tamamının müsebbibi

immobiledir
Kesinlikle
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Muçi neden çıktı mesela immo dururken

Çok kötüydü çünkü ondan çıktı. Saçma hareket yapıp sarı yedi üzerine ayağından topu kaçırdı hücumu mahvetti. Ole hocamin değişikliklerini çok beğeniyorum.

Çevrimdışı mellfred

Şu gedson'un yaptığı tercih ve pas hatalarından öyle bıktım ki dua ediyorum şunu biri alsın diye artık doğru düzgün aklıyla oynayan orta saha izleyelim yeter artık
gedsonu bu takımdan çıkar geriye sivas gibi bir şey kalır

Çevrimiçi sEuL

Muci salagi sarı kartı yemese belki de Ciro cikicakti ama gereksiz bi sati gördü.

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Gedson ayağının atarını ….. bir tane pasında yerini bulsun be arkadaş.

Çevrimiçi Samet Demir

Aynı gedsonu mu izliyoruz hocam :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

İmmıbille neden hain olsun?Adamın vücut artık ancak bu kadar gidiyor işte.Hain olanlar onu alıp yılllık 6 milyon verenlerdir.Aynı pakete gidin penaltısız bu ligde 15+ golü garanti olan Onuachu alın diye yazılarım duruyordur sezon başında.Onuachu yazarken bile yaşından dolayı tereddüt ederken ben 35 yaşında İmmobille çektiler
Ne immobileyi görmek istiyorum ne onuachuyu. Şurada 22-23 yaşında kendini ispat etmiş top ezmeden pas oyunu oynayabilen maç seçmeyecek efendi ahlaklı birini istiyorum

Çevrimiçi tolga1903

Bi çıksa da görsek şöyle adam gibi bir 8le şu takımı. Gedson çıksın salih girsin demiyorum zaten

Çevrimiçi levitate

semih bugün beynini getirmiş olabilir pas atıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Ulan semih 2 tane adamın arasına atıp top kaybediyorsun yine rezilce top kaybetmeye başladılar ya

Çevrimiçi Samet Demir

Top takım arkadaşındayken gedsonun arkadaşına geriye oynamasını söylemesi beni benden alıyor...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

semih bugün beynini getirmiş olabilir pas atıyor
5 dakika sürdü, sonra gidip üç oyuncunun üzerine doğru şut çekti

Çevrimiçi levitate

5 dakika sürdü, sonra gidip üç oyuncunun üzerine doğru şut çekti
şarja takmış olabilir mi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Aynı gedsonu mu izliyoruz hocam :)
bu maçın özelinde konuşmuyorum
gedsonun kattığı dinamizme muhtacız 

Çevrimiçi Necmi

Rakibin çok kötü olması bizim maç kazanacağımız ihtimalini doğurmaz biz kendi kendimizide yenebiliriz

Çevrimiçi tolga1903

Top takım arkadaşındayken gedsonun arkadaşına geriye oynamasını söylemesi beni benden alıyor...

Net zehirledi bizim taraftari. Aptalca kaybettiği topun peşinden deli dana gibi koşuyor diye mücadelesine hayran herkes ama topu neden bu kadar basit kaybediyorsun diyen yok.

Çevrimdışı mellfred

mustafa’nın şu salak faullerine bir kişi ses çıkarıyor mu acaba

Çevrimiçi Samet Demir

Rakibin çok kötü olması bizim maç kazanacağımız ihtimalini doğurmaz biz kendi kendimizide yenebiliriz
Sivas maçı bize vermiş durumda, bizimkiler centilmenlik yapmaz inşallah

Çevrimiçi Monza

3 değişiklik sonrası yedekler arasında (kaleci hariç) Onur Bulut istisna süper lig tecrübesi olan tek bir futbolcu yok.

Şu takımın planlamasını yapanlardan ve içeride olup yapmayanlardan Feyyaz dahil, Samet dahil hesap sorulması lazım. Ayıptır ya.

Çevrimdışı mellfred

hücumda güle oynaya gidecekken inanılmaz pas hataları yapıyoruz
bu takım rakibi olmadan kaybedebilir

Çevrimiçi Necmi

3 değişiklik sonrası yedekler arasında (kaleci hariç) Onur Bulut istisna süper lig tecrübesi olan tek bir futbolcu yok.

Şu takımın planlamasını yapanlardan ve içeride olup yapmayanlardan Feyyaz dahil, Samet dahil hesap sorulması lazım. Ayıptır ya.
onlar planlama yapması gerektiği zamanlarda birbirlerini şeydediyorlarmış

Etiketler: